whitesnake написа:Хахахаха! "Хлапак" значи...много весело.Момче младо,хлапакът е малко под 40 години.От доста време съм по стадионите.Знам кои отбори как стават шампиони,кои купуват и кои продават.Гледал съм го години наред.И това цяла България го знае- говоря за титлите на "Левски" и ЦСКА.Ясно ли ти е,jore 1914 ?Даже и Форевъра може да ти каже някои неща по въпроса.Не знам защо така хрисимо си даде прогнозата,Форевър.Кажи си мнението за "Левски" и ЦСКА,така,както го казваше едно време за Локо Пд!!!Като гледам напоследък,феновете на Славия се оплакват от постановките на Венци,така че не се прави,че не разбираш за какво става дума.А Славия,ако искат,могат да бият всеки.
Да разбирам ли, че ме обвиняваш, в липса на мои негативни мнения, към Левски и ЦСКА? Това, което съм говорил за Локо Пд, е било реална фактология, провокирана да бъде казана. Предлагам ти да прочетеш по-внимателно мненията ми за ЦСКА и Левски, преди да хвърляш подобни обвинения. А мненията си ми стоят във форума. Чети и тогава обвинявай. Това, което съм написал за мача, това мисля за конкретния мач. Такива са ми нагласите към този мач, за това такива "хрисими" съм ги изразил. Аз не съм заблуден фен, който не може да си признае, как е влязъл отборът му в "А" група - с игра, или с некъдърие и не си кривя душата, как някой с прякор "Снайпера" е престъпник и не му строя паметници за това, че с кървавите си пари, е направил от един кюстендилски отбор, пловдивски шампион. Не съм си кривил душата и за Венци Стефанов и неговата политика и управление на Славия, титли и т.н. Когато направих погрешна прогноза есента, защото си мислех, че Локо Пд ще изпаднат, не забравих и си признах грешката в прогнозата. Та те ни биха на Лаута и даже в момента, са пред нас с една точка. Не съм пестил и суперлативи и позитивни мнения за тях (най-малкото защото те са едни от малкото, които тази пролет, явно не уреждат мачове, тъй като няма как да уредиш няколко мача, след 90-та минута). Тично обратното съм го говорил за Славия, по отношение на някои надупвания. Колко фенове на Локо Пд, биха направили това и в колко поста досега това се е случвало, да кажат: "Ние уреждаме, вие не"?
Ако имаш нужда от адреналин на годините, на които казваш че си, не е нужно да го правиш, чрез мен с мнения, които не кореспондират с мисловната дейност на тийнейджър. Нека извадим мнения от форум Локо Пд и да видим, колко обективни са черно-белите от Пловдив. И не ми сравнявай как пиша за ЦСКА и Левски с това как съм писал за Локо Пд, защото изписаното за Локо Пд е било плод на ваши провокации, а аз винаги съм казвал, че не вие сте проблема на футбола. Проблема е произтичал и винаги е бил облечен в червено-синьо. Локото поне за момента и да иска, не може да бъде кой знае какъв фактор, нито за футбола, нито за традициите на фурболната история на България.Това е моето мнение. Моята препоръка, е да прецизираш изказванията си към мен и да ги подплътяваш. Като сравняваш, прави правилните съпоставки, защото иначе провокираш мнения, които от своя страна провокират други мнения и т.н.