sky1 написа:[offtopic]Ице креативно момче си,умно,НО много злоба.По полека е давай.Следя ти изявите още от форума на БГ плай ника ми беше "хаха" и помня как щеше да ни биеш всичките въпреки,че беше 12-13 годишен.Заканваше се на Мишко ,че ако го срещнеш ще му счупиш ръцете и онзи дебелак изкара снимката ти от гостуването в Смолян с ръкавиците и качулката.Мишко,че беше глупак беше- виждах се случайно с него в София.Та за тази твоя снимка така ти се смя целия форум,че се беше покрил за бая време.не беше ли и ти този дето щеше да палиш също общината,на това му се вика тероризъм.Винаги чета бисерите ти за да си правя извод какво злобата може да се роди.Иначе няма две мнения ,че си култова личност.И най се смях,когато ни убеждаваше как сте разбили (вероятно включваш и себе си) мангалите от онова клипче ,което се върти из интернет,въпреки ,че си бил 13 годишен.Та хора на 12 не могат да основат клуб,но вече на 13 разбиват ордите от мангусти.Много даваш за отбора си(няма спор) и ако вложиш и това което правиш срещу нас в тази насока няма да имаш равен[/offtopic]
Целия си офтопик пич, целияяяя
[offtopic]Да не беше форумна анонимка да ти обясня кое кога за мишко и що тоя благоевградски селянин примерно не ходи на мачове на ЦСКА от години ама то не си заслужава да се занимавам с такива карикатури като тебе

Самия факт, че ми вадиш думи от контекста и ги обявяваш за тероризъм са показателни колко си злобен и комплексиран, чак записки си водиш

И още две неща, запомни щом се интересуваш толкова от мойта личност - едното е, че аз си пиша само и единствено с тоя ник в тоя форум и другия, който много добре знаеш и четеш всеки ден, така, че не ми преписвай излиянията на други хора, и второ е хубаво да се представиш като ще ми говориш на Ице

[/offtopic]
Meanwhile in forum.gong.bg:
Thurman Murman - клишетата продължават, очакваме нови разкрития от детството ми
Древен и Вечен - ако клиширането болеше този да е умрял. "След цели 75 години СЕ СЕТИХТЕ ,ЧЕ ОТБОРЪТ ВИ НЕ Е ЛОКОМОТИВ ,А СПОРТКЛУБ!"
sky1 - нечии осми ник баннат 10 пъти с ексклузивни разкрития по темата + препратка към бгплей.
Очаквайте още: клишета, заплахи, фантазии от старите ленти, страшно много "всички знаят" и "цяла България знае".
За всички, които очавкат нормален диалог, доказателства за митичното зачатие на жълтия клуб и оспорване на твърденията на Венци Стефанов подплатени със смислена теза, също доказана от своя страна ще останете разочаровани.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]