В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 10:43

Наистина не искам да продължавам този безмислен спор.Както вече казах няма как да промените неща доказани през годините и признати от всички.
п.п.Тоя отгоре (пловдив 1926)искам само да го питам ,като му гледам подписа .Н е ти ли е неудобно като фен на Ломкомотив Пловдив да се опитваш да бъзикаш фенове на груги отбори на цигани,турци и селяни?Цяла България знае какви сте и това се вижда всеки ден.Цяла България ви посреща знаеш как?Та в агитката на турския Бешикташ беше пълно с ваши фенове като играха С цска!За селянията и изобщо селския ви произход няма какво да говорим.Има едно клипче ,което е запечатало големия момент, в който ПОДАРЯВАТЕ ПАРАСЕ НА ГЛАВНИЯ СЪДИЯ!Кво повече да кажем?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 10:50

Ти нито смислен, нито безсмислен спор може да водиш. Вие не спорите, само плюете и въртите едни и същи клишета.

Ето нас ни знаете, ония малоумник отдолу даже ми измислил прякор от МГ-то за който така и не съм разбрал 5 години :mrgreen: Как се казваме, къде живеем, къде работим, някои ни трепат по 2 пъти на седмица форумните терористи :twisted:

Кога ще си излезете с имената и да си защитите уж "ясните на всички" твърдения? С доказателства, с факти? Излиза Венци Стефанов и ви прави на 2 стотинки защото много добре знае, че първия официален документ за вашия клуб е от 20те години :mrgreen: Какво имате насреща? Картички, 12 годишни учредители, "всички знаят", "десетки доказателства" и АНОНИМНИ форумни гурута :mrgreen:

ПП. Ххахах толкова сте се роботизирали, че дори и в пост в който ви се подигравам на клишетата не може да избягате от тях: "Цяла България знае какви сте и това се вижда всеки ден"
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 10:54

Древен и Вечен написа:
plovdivram написа:Древен и Вечен
.....Вие тука 5-6 драскача по форумите няма как да промените този факт.

Какво значи "драскачи по форумите" бе майна?!! Всъщност... ти май даже и не четеш внимателно какво пиша, но си говориш?!! Типично за вас....

Драскач по форумите си...ТИ например.Ти си типичен виртуален герой .Такива като тебе се излюпиха в последните 2-3 години и започнаха да съчиняват историята ,така както им изнася.

А, така ли?!!
Сигурен съм, че дори и ти, който всъщност си АНОНИМНИК знаеш и името ми и къде можеш да ме откриеш!!! Ако ли пъ' не, то е достатъчно да питаш Търмън Мърмън, Сорсъра или някой друг от по-активните сред вас и те ще ти кажат... Занимавам се с история на Локомотив Пловдив от края на 2004 година насам и НИКОГА не съм се КРИЛ, когато имам да казвам нещо... Даже като цяло се случи така, че аз също станах участник в завършването на дело, което е започнато много преди "шаманите" /определение за нас дадено от такива като теб/!!! Та... за какъв "виртуален герой" говорим тогава?... Да не говорим, че НЕ ЕДНКРАТНО призовахме такива КАТО ТЕБ да излезнат и открито да кажат какво мислят за нас и това, което правим /"съчиняването на историята"/, а не само ВИРТУАЛНО да се изявяват и заклеймяват!!! Така че не сме ние "виртуалните герои"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 10:59

Пловдив1926 написа:Ти нито смислен, нито безсмислен спор може да водиш. Вие не спорите, само плюете и въртите едни и същи клишета.

Ето нас ни знаете, ония малоумник отдолу даже ми измислил прякор от МГ-то за който така и не съм разбрал 5 години :mrgreen: Как се казваме, къде живеем, къде работим, някои ни трепат по 2 пъти на седмица форумните терористи :twisted:

Кога ще си излезете с имената и да си защитите уж "ясните на всички" твърдения? С доказателства, с факти? Излиза Венци Стефанов и ви прави на 2 стотинки защото много добре знае, че първия официален документ за вашия клуб е от 20те години :mrgreen: Какво имате насреща? Картички, 12 годишни учредители, "всички знаят", "десетки доказателства" и АНОНИМНИ форумни гурута :mrgreen:

ПП. Ххахах толкова сте се роботизирали, че дори и в пост в който ви се подигравам на клишетата не може да избягате от тях: "Цяла България знае какви сте и това се вижда всеки ден"

Венци бандита няма как да напрви никой за 2 стотинки.Да,има доказателства,документи и факти доказващи недвусмислено годината на създаване на Ботев Пловдив ,а тя е 1912.
Форумните мишки сте вие 4-5 човека изпълзели преди няколко години от дупките си.
Точно така!Цяла България ви знае какви сте.Това си личи по стадионите на всеки мач с ваше участие.Кой не знае с какво е пълен стадиона Пловдивските жепейци?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 10:59

Пловдив1926 написа:Ето нас ни знаете, ония малоумник отдолу даже ми измислил прякор от МГ-то за който така и не съм разбрал 5 години :mrgreen: Как се казваме, къде живеем, къде работим, някои ни трепат по 2 пъти на седмица форумните терористи

Кога ще си излезете с имената и да си защитите уж "ясните на всички" твърдения? С доказателства, с факти? Излиза Венци Стефанов и ви прави на 2 стотинки защото много добре знае, че първия официален документ за вашия клуб е от 20те години :mrgreen: Какво имате насреща? Картички, 12 годишни учредители, "всички знаят", "десетки доказателства" и АНОНИМНИ форумни гурута

Много добре си си научил прякорчето неградски. И то по начин, който ще запомниш цял живот - с пошляпване на хилавото ти телце, свидетели бол и могат да потвърдят :mrgreen:

Ти пита ли ти Узуна, що ни подари плакет за годишнинатя преди да напишеш 9034502937502750475-тото си дебилно мнение, форумен терористе?

Първо докажете, че бащите ви, нахълтали с взлом в Пловдив, за да бачкат в депото имат нещо общо със Спорклуба и тогава ще говорим за друго. Щото с тая фалшива история, цяла България ви разбра кви сте паляци! Не че и преди не ви знаеха де, то си личеше от посрещането и изпращането на всеки един стадион :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 11:02

Поредния анонимен форумен терорист, разказващ за случки, които не са се случили и повтарящ до безсъзнание глупости :mrgreen:

Да се посмеем дружно на поредната измислица от детството ми както и на ПОРЕДНОТО доказателство колко безсилни са АНОНИМНИТЕ ФОРУМНИ ТЕРОРИСТИ в жълто:

Щото с тая фалшива история, цяла България ви разбра кви сте паляци!

ПП. Като рефрешва човек е забавно - излиза единия влиза другия, сменят се по 10 ника, хора с разтроение на личността, други с разосморение даже :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 11:08

А, така ли?!!
Сигурен съм, че дори и ти, който всъщност си АНОНИМНИК знаеш и името ми и къде можеш да ме откриеш!!! Ако ли пъ' не, то е достатъчно да питаш Търмън Мърмън, Сорсъра или някой друг от по-активните сред вас и те ще ти кажат... Занимавам се с история на Локомотив Пловдив от края на 2004 година насам и НИКОГА не съм се КРИЛ, когато имам да казвам нещо... Даже като цяло се случи така, че аз също станах участник в завършването на дело, което е започнато много преди "шаманите" /определение за нас дадено от такива като теб/!!! Та... за какъв "виртуален герой" говорим тогава?... Да не говорим, че НЕ ЕДНКРАТНО призовахме такива КАТО ТЕБ да излезнат и открито да кажат какво мислят за нас и това, което правим /"съчиняването на историята"/, а не само ВИРТУАЛНО да се изявяват и заклеймяват!!! Така че не сме ние "виртуалните герои"!!!

Първо,тези фенове на Ботев не ги познавам ,а и не ме интересува кой си и от къдеси.Н е ме интересува от кога и с какво се занимаваш.Никой в тая държава не ви обръща внимание на глупостите.Никога никой няма да седне с вас да обсъжда каквото и да било.Вие сте болни хора четейки историят така като ви изнася.Точно заради това никой не жижда смисъл да спори с вас за каквото и да било.Вие сте една много малка група хора ,която е мразена дори от своите.Всички железопътни работници и дългогодищни дейци на Лко-то ви ненавиждат,че се отрекохте от историята на СОБСТВЕНИЯ СИ КЛУБ.Опитвате се да узурпирате историята на Спортклуб но това няма как да стане защото с този отбор сте играли мачове цели 15 години!Повеето фенове на 4-ия по популярност отбор в Пловдив - Локомотив не са и чували за отбор като Спортклуб!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 11:11

Ако Алеко Константинов беше жив можеше да направи фейлетон "Жълтур пише история" :mrgreen:

Между другото е ужасно тъжно ако този човек е над 12 годишна възраст :idea: Напълно сериозно говоря. Само като прочетеш, че сме четвъртия по попълярност отбор в Пловдив и ти става ясно нататък какво "ЗНАЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ".

Тая ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ всичко знае, само не знае къде са ви официалните документи от 1912 година :twisted:

Древен и Вечен написа:Първо,тези фенове на Ботев не ги познавам ,а и не ме интересува кой си и от къдеси.Н е ме интересува от кога и с какво се занимаваш.Никой в тая държава не ви обръща внимание на глупостите.Никога никой няма да седне с вас да обсъжда каквото и да било.Вие сте болни хора четейки историят така като ви изнася.Точно заради това никой не жижда смисъл да спори с вас за каквото и да било.Вие сте една много малка група хора ,която е мразена дори от своите.Всички железопътни работници и дългогодищни дейци на Лко-то ви ненавиждат,че се отрекохте от историята на СОБСТВЕНИЯ СИ КЛУБ.Опитвате се да узурпирате историята на Спортклуб но това няма как да стане защото с този отбор сте играли мачове цели 15 години!Повеето фенове на 4-ия по популярност отбор в Пловдив - Локомотив не са и чували за отбор като Спортклуб!

ПП. Сменяй ника, че с този се изложи :idea:
Последна промяна от Пловдив1926 на 25 юни 2012 11:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 11:12

Пловдив1926 написа: АНОНИМНИТЕ ФОРУМНИ ТЕРОРИСТИ

Като знаем какъв ти е "имиджа", по-добре и ти да си беше останал "анонимен" :mrgreen:

Дай сега някоя измишльотина за Спортклуба да се посмеем :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 11:13

Стига с този офтопик. В тази тема се смеем само на претенциите ви за най-стар отбор в България. Доказателства, анонимко, доказателства искаме, не КЛИШЕТА!

Върни се в “Славия”