В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот venci_1913 » 25 юни 2012 01:12

На коя дата е основан този клуб ? хаахха 31 декември ? 5 май ?
Славия София

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 01:14

venci_1913 написа:На коя дата е основан този клуб ? хаахха 31 декември ? 5 май ?

Аз съм срещал и 11 март :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 юни 2012 01:15

Дарби защо им го обясняваш ( пак ) бе майна стига още! Запънало се на мост ... и няма мърдане . Ясно и точно с две думи се решават нещата : - Показват документа и край , те са най - стари! Не го показват ( щото такъв няма) и си мълчат и си чакат ДПС подаянията! Славия си имат документи и прочие тяхната е ясна! Да са живи и здрави да си посрещнат годишнината ( да почерпят) и готово!
Последна промяна от child in time на 25 юни 2012 01:33, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 25 юни 2012 01:19

Такава злоба има във феновете на Ботев ,че не е за вярване, във всички раздели и т.н . Създадени сте 1912 - няма документи , няма нищо ,не се знае кой ви е създал ,какво е създал ,защо го е създал и така. 1912 . ОМРАЗА ДА ИМА към Славия харесва ми :)
Славия София

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 01:27

child in time написа:Дарби защо им го обясняваш ( пак ) бе майна стига още! Запънало се на мост ... и няма мърдане . Ясно и точно с две думи се решават нещата : - Показват документа и край , те са най - стари! Не го показват ( щото такъв няма) и си мълчат и си чакат подаянията! Славия си имат документи и прочие тяхната е ясна! Да са живи и здрави да си посрещнат годишнината ( да почерпят) и готово!

Ами смешното е, че аз дори и не споря с тях за годината им на създаване... Включих се, 'щото Сорсъра пак ги бе "зачекнал" от "неговите" /"техните"/, затова как сме си "пишели историята, плюейки върху паметта на умрелите"... Много "жалка" работа майна...
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 юни 2012 01:33

plovdivram написа:
child in time написа:Дарби защо им го обясняваш ( пак ) бе майна стига още! Запънало се на мост ... и няма мърдане . Ясно и точно с две думи се решават нещата : - Показват документа и край , те са най - стари! Не го показват ( щото такъв няма) и си мълчат и си чакат подаянията! Славия си имат документи и прочие тяхната е ясна! Да са живи и здрави да си посрещнат годишнината ( да почерпят) и готово!

Ами смешното е, че аз дори и не споря с тях за годината им на създаване... Включих се, 'щото Сорсъра пак ги бе "зачекнал" от "неговите" /"техните"/, затова как сме си "пишели историята, плюейки върху паметта на умрелите"... Много "жалка" работа майна...

Истински се забавлявам с параноичната им злоба! И как и най - безобидната тема се извращава в безсмислена битка с нас или със Славия ! Достойни за съжаление хорица! ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 01:41

1912plovdiv написа:Само един бърз въпрос, ти във функцията на какъв определяш кое можело да е доказателство и кое не можело :?: Как реши че едното е доказателство, а другото не е :?: Дайте ми това дайте ми онова , ама другито не може :shock: Както каза колегата по-горе , поздравления за запазения протокол, ама България няма протокол за 681 , какво правим :roll: Обади се в НИМ, изпрати им списък какви доказателства теб лично те устройват и да започват да дерзаят :lol:

Ами старая се да пиша по темата. Ако не признаваш нашите доказателства, поне дай някакви на Ботев Пд за да сте актуални в темата за доказано най-старите отбори. Поне снимка на учредителя си през 1912 г. Че аз изброих няколко възможни доказателства. Вие ги нямате, вие даже основателите си не разпознавате. Нямате документи, не посочихте учредителя си на снимката, не дадохте протокол за учредяване, не ни цитирахте мачовете си до 1917 г. То какво остана?! Твърдения, предания от поколение на поколение, легенди, митове, изрезки?! Нас не ни интересува ако някой не приема доказателствата и злобее срещу нас. Самият пореден подобен спор показва, дали някои и кои имат състоятелно място в теми за най-стари български отбори и кои не им отива изобщо да се появяват в подобни.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 25 юни 2012 01:44

venci_1913 написа:Такава злоба има във феновете на Ботев ,че не е за вярване, във всички раздели и т.н . Създадени сте 1912 - няма документи , няма нищо ,не се знае кой ви е създал ,какво е създал ,защо го е създал и така. 1912 . ОМРАЗА ДА ИМА към Славия харесва ми :)

тая злоба е към всеки който ги разобличи за тях това е нещо нормално .....сега като влезнаха в Агрупа ще видите за какво иде реч в опитите си да изпъкнат да се направят на велики отново ще има много смях
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 юни 2012 01:44

slavia_forever написа:
1912plovdiv написа:Само един бърз въпрос, ти във функцията на какъв определяш кое можело да е доказателство и кое не можело :?: Как реши че едното е доказателство, а другото не е :?: Дайте ми това дайте ми онова , ама другито не може :shock: Както каза колегата по-горе , поздравления за запазения протокол, ама България няма протокол за 681 , какво правим :roll: Обади се в НИМ, изпрати им списък какви доказателства теб лично те устройват и да започват да дерзаят :lol:

Ами старая се да пиша по темата. Ако не признаваш нашите доказателства, поне дай някакви на Ботев Пд за да сте актуални в темата за доказано най-старите отбори. Поне снимка на учредителя си през 1912 г. Че аз изброих няколко възможни доказателства. Вие ги нямате, вие даже основателите си не разпознавате. Нямате документи, не посочихте учредителя си на снимката, не дадохте протокол за учредяване, не ни цитирахте мачовете си до 1917 г. То какво остана?! Твърдения, предания от поколение на поколение, легенди, митове, изрезки?! Нас не ни интересува ако някой не приема доказателствата и злобее срещу нас. Самият пореден подобен спор показва, дали някои и кои имат състоятелно място в теми за най-стари български отбори и кои не им отива изобщо да се появяват в подобни.

Каза ви го човека какво още има да се спори? Факти господа факти са нужни а не митове и сказания.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 08:52

plovdivram написа: ДОКУМЕНТИТЕ са показали, че "Ботев" е създаден през 1912 г.... но.. ще се огранича, с "цитата" дотук, 'щото може да навлезем в друг спор... КЪДЕ ОБАЧЕ СА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И КАКВО ТОЧНО ПИШЕ В ТЯХ ... ОПРЕДЕЛЕНО ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ КАЖЕТЕ... Със сигурност не са били унищожени от някой друг!!!...

Поправи ме ако бъркам, но точно ти беше човекът, който преди време твърдеше, че и Златната книга на Ботев също била унищожена, но пък тя взе, че се появи на бял свят преди броени седмици!?

child in time написа: И как и най - безобидната тема се извращава в безсмислена битка с нас или със Славия ! Достойни за съжаление хорица!

Иванчо, гледай да не ти се запотят очилцата от злобичка! Темата се извращава от такива като теб, които нямат личен живот и използват като отдушник всяка възможност да оцапат всичко около себе си, дори и в тема, която не ги касае по никакъв начин. И то по време, когато има четвъртфинал от Евро-то. Ей на това му викам аз достойни за съжаление хорица 8-)

slavia_forever написа:Твърдения, предания от поколение на поколение, легенди, митове, изрезки?!

Форевър, нали знаеш има една приказка - разни хора-разни идеали. За теб имат изключителна и неземна стойност ръкописите на "белите" основатели, но пък писма, статии и текстове от велики българи (а не просто слависти) като Каблешков, Алваджиев, Ляпчев, Лавренов и т.н., които са подписани СОБСТВЕНОРЪЧНО от тях, нямат стойност и са "изрезки". Изводите са за теб ;)

Върни се в “Славия”