В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот sorcererals » 24 юни 2012 22:52

Локомотивци оспорват нашата история, така както сътвориха тяхната, изчаквайки всички живи свидетели да се споминат, за да могат да манипулират както им изнася. Едно славистче им приглася, с каква цел, никой не знае. И кои са тези , че да оспорват нещо, признато включително и от техните клубове, плюс редица други (в това число и чуждестранни) през годините. Те тогава не са били живи, но услужливо изчакаха живите свидетели да се споминат и сега плюят на паметта им. Въпреки това, ние сме първия клуб навършил 100 години в милата ни татковина. Ай наздраве по повода.

П.С. Кой е най-стария съществуващ и кой е най-стария официално регистриран клуб в Англия?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Модератор от форума на Гонг.бг:Ботев и Левски не са на 100г.

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 22:59

Кашчей написа:
T&T написа:
Кашчей написа:

Истинският Ботев Пловдив е сдружение "ПФК Ботев", което през 1999 г. в съответствие с промените в Закона за спорта преотстъпи правото си на участие в А група на новосъздаденото АД "ПФК Ботев Пловдив 1912" по-късно станало известно като АД-то на селския и което бе обявено в несъстоятелност. Същевременно въпросното сдружение проведе общо събрание през 2010 г. на което бе избран нов УС и бе осъвременен Устава, след което започна участието си във В група. През 2011 г. сдружението създаде АД "ПФК Ботев" съвместно с фирма на Цветан Василев - АД "ТЦ ИМЕ", като запази за себе си 10% от акциите. Чисто правно погледнато единствените юридически правоприемници на отборите съществували преди 10-ти ноември 1989 година са сдруженията по закона за лицата и семействата, които през 1999 г. прехвърлиха правата си за участие на новосъздадени АД-та. В тази връзка в правото си да честват 100 годишнина са не акционерните дружества на Славия, Левски, Черно море и т.н., а сдруженията, в които членове са фенове и спортни деятели и които по силата на закона бяха принудени да прекратят развитието си и да преотстъпят правото си на участие за сметка на частни АД-та, в които акционерите се броят на пръсти.
Когато Ботев празнуваше 90 годишнината си представителният отбор на клуба се състезаваше под юридическата форма АД "ПФК Ботев Пловдив 1912", създадено през 1999 г., а когато празнува своята 100 годишнина - под юридическата форма АД "ПФК Ботев", създадено през 2011 г. Когато Славия празнува своята 100 годишнина представителния отбор на клуба ще се състезава под юридическата форма АД "ПФК Славия", създадено на 13 август 1999 г.

Въпросният субект отлично прави разликата между отбор и клуб.Клуб имат и пенсионерите, но нямат футболен отбор.

Пп-По интелект и колегиалност не можеш да се намажеш и на изрезката от нокътя на малкият пръст на крака на T&T!Като си фен на Ботев Пд все едно си хванал бога за рога и Мойсей за кайсиите!

Пубери заблудени!

А ти по въпроса на кой отбор сме били фенове до 2010 имаш ли нещо да кажеш :?:

Ето я регистрацията на въпросното сдружение от 1990г.

Изображение
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 23:02

Кашчей написа:
Тежат, защото изрезка от вестник е повече доказателство от Учредителен протокол.Без значение, че си бил клуб на хартия(ако въобще си бил).
По презумпция, феновете на Ботев Пд са винаги прави, защото така :mrgreen:

Протокол от честване на годишнина изрезка от вестник ли е :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 23:06

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:Въпросният субект отлично прави разликата между отбор и клуб.Клуб имат и пенсионерите, но нямат футболен отбор.

Пп-По интелект и колегиалност не можеш да се намажеш и на изрезката от нокътя на малкият пръст на крака на T&T!Като си фен на Ботев Пд все едно си хванал бога за рога и Мойсей за кайсиите!

Пубери заблудени!

А ти по въпроса на кой отбор сме били фенове до 2010 имаш ли нещо да кажеш :?:

Ето я регистрацията на въпросното сдружение от 1990г.

Изображение

Картинката е от 2010-а :mrgreen:

Не ми се спори повече с фенове на Ботев Пд, защото се изпотявам, а човек се поти, когато спори с ......

Многоточието можеш и сам да си го запълниш, но не става въпрос за футболни фенове!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 23:07

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:
Тежат, защото изрезка от вестник е повече доказателство от Учредителен протокол.Без значение, че си бил клуб на хартия(ако въобще си бил).
По презумпция, феновете на Ботев Пд са винаги прави, защото така :mrgreen:

Протокол от честване на годишнина изрезка от вестник ли е :?:

Да!Оригинален е само Учредителен протокол.Такъв, какъвто има Сдружението от 2010-а.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 23:12

Кашчей написа:

Не ми се спори повече с фенове на Ботев Пд, защото се изпотявам, а човек се поти, когато спори с ......

Многоточието можеш и сам да си го запълниш, но не става въпрос за футболни фенове!

Хахаха ... каква изненада :lol:

И аз ще ти оставя една загадка с точки, става въпрос за вулгарно определение за недостойни хора, които нямат кураж да си признаят грешката. Ето : ..... (думичката е с 5 букви и започва с П)

Точките и ти можеш сам да си ги запълниш :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 23:15

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:

Хахаха ... каква изненада :lol:

И аз ще ти оставя една загадка с точки, става въпрос за вулгарно определение за недостойни хора, които нямат кураж да си признаят грешката. Ето : ..... (думичката е с 5 букви и започва с П)

Точките и то можеш сам да си ги запълниш :lol:

Аз имах предвид една древна гръцка приказка, но в нея се говори за глупаци.Радвам се, че не съм сбъркал, като ти чета последният пост!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 23:20

Кашчей написа:
Аз имах предвид една древна гръцка приказка, но в нея се говори за глупаци.Радвам се, че не съм сбъркал, като ти чета последният пост!

Знам много добре какво имаш в предвид , но нищо не променя това, което аз съм написал. То си остава факт.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 юни 2012 23:34

sorcererals написа:Локомотивци оспорват нашата история, така както сътвориха тяхната, изчаквайки всички живи свидетели да се споминат, за да могат да манипулират както им изнася. ....?

Сорси,
докато тези неща се бълват в нета от ПЪЛНИ АНОНИМНИЦИ какъвто си дори ти... т.е. "СКРИТИ" зад компютъра си, а извън него /по този повод/ вече поне 5 години така и НЕ ВИ УСТИСКА да илзезете и ДОСТОЙНО да защитите тези си твърдение, то това, което казваш по нататък в поста си:

И кои са тези , че да оспорват нещо, признато включително и от техните клубове, плюс редица други (в това число и чуждестранни) през годините. Те тогава не са били живи, но И кои са тези , че да оспорват нещо, признато включително и от техните клубове, плюс редица други (в това число и чуждестранни) през годините. Те тогава не са били живи, но услужливо изчакаха живите свидетели да се споминат и сега плюят на паметта им. Въпреки това, ние сме първия клуб навършил 100 години в милата ни татковина.

си важи само за вас... КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ЩЕ КАЖЕШ, ЧЕ "услужливо изчакаха живите свидетели да се споминат и сега плюят на паметта им"... ИМА НЕЩА, С КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪЗИКАТЕ МАЙНА!!!

Това НЕ ГО ТВЪРДИТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ, но почна да ми писва майна... КОЙ СИ ТИ БЕ МАЙНА, че ще твърдиш такова нещо?!! Определено и много ми се иска това нещо вече да му сложим някакъв край, но СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ТОЛКОВА СМЕЛО и ОПРЕДЕЛЕНО БЕЗОТГОВОРНО го заявяваш СЕГА НЯМА ДА ТИ СТИСКА /да точно така - НЯМА ДА ТИ СТИСКА/ да го кажеш някъде, където ДА ЗАЩИТИШ ДУМИТЕ СИ ПРЕД ХОРАТА... Призоваваме ви от толкова време да направим един дебат в ЕФИР майна... Вече освен ВОДЕЩ /НБ/ си имате и телевизия /ТВ7/... т.е. имате си и ТРИБУНА... Ако искате и там ще го направим... Ама спрете се по този НЕДОСТОЕН начин майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 юни 2012 23:49

Рамче, аз нямам какво да доказвам майна, то е доказано от другите, признали са го за истина. Явно към тогавашна дата никой не е смятал, че ще се появят самозванци, търсещи начин да се изтъкнат. Вие сте тези, които измислиха родословното дърво на даден клуб и по повода съм ви давал пример не веднъж с голям отбор като Рома, които са създадени 27-ма година мисля от обединението на два други клуба. Всеки от тези два клуба има по една титла от преди обединението им, ама Рома не си присвояват тяхната история, а я зачитат и уважават. За разлика от едни други, понастоящем с кюстендилски корени, които обаче се опитват да се титулуват Спортклуб.
А за това кой съм, ами никой майна, точно както теб и самозванците около теб, манипулиращи обществото. Господа Никои, плюещи по паметта на уважавани пловдивски общественици, както и незачитащи признанието както на собствените си клубове, така и на доста големи европейски такива. Сигурно жАлтити са манипулирали и европейските клубове?!

Върни се в “Славия”