ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: ФИНАЛ за купата на България: СЛАВИЯ - ЦСКА

Мнениеот 1913 » 23 апр 2011 00:36

С този късмет, който ни е подгоднил в турнира, няма как да не вземем купата.

Всички слависти са добре дошли на стадиона, за да подкрепят любимия отбор. Феновете на другите отбори, да се заредят с биричка или други алкохолни или безалкохолни питиета, по техен вкус и да се настаняват пред телевизора ;) Тази работа с ходенето по чужди мачове е отживелица от далечното минало... Дали сме 20, 50 или 500, ние си държим на нашата автентичност и нямаме никакво желание да се омешваме с когото и да било.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 апр 2011 01:07

1913 написа: С този късмет, който ни е подгоднил в турнира, няма как да не вземем купата.

Това манталитет на победител ли трябваше да бъде?! Защото за разлика от нас, ЦСКА в момента играят не лошо. А на нас ни дават дузпи, изравняваме с голове от засади в 92-та минута за да се върнем в мачовете, вратарят ни спасява в дузпи нееднократно, нямаме защита, нямаме халфове, нямаме треньори, нямаме и президент. Да, ама засега имахме късмет! А ти последно в кое вярваш? В съдбата, късмета, или 100%-то съзряване на бъдещето?! Дай да изберем място за празненствата, ако няма начин да не бием!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 23 апр 2011 01:26

То и Барселона са с 10 класи над Реал, но купата е бяла и е в Мадрид. Или поне беше, преди да я изхвърлят под автобуса :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 апр 2011 03:26

Има много време до финала, не ми се вярва ЦСКА да задържи тази си моментна форма ;) А иначе е нормално всеки непредубеден, неутрален и трезвомислещ фен да е за Славия, много е смешно цесекари да говорят за съдийство , нека да не им припомняме съдийските аванти през годините :lol: :lol: :lol: Харесва ми и това, че ни подценяват толкова много, това може само да ни е от полза :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 23 апр 2011 06:11

Славия-цска 3:2 трудно,много трудно но не е невъзможно.Добре ще е да отидем и подкрепим отборът на Славия.Там играят и футболист юноши на ЛЕВСКИ ,да подкрепим треньора Велев.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 апр 2011 06:23

Viktor4o_Rs написа:Има много време до финала, не ми се вярва ЦСКА да задържи тази си моментна форма ;)

;)

Именно ! В момента ЦСКА са във върхова форма и само преди седмица ни биха с мижавото 1:0 ... Едва ли ще стават по-добри от тук нататък. Напротив - за месец време, вероятно формата им ще спадне.
Ние сме на другия полюс - не играем добре, но пък имаме късмет. Като изключим прословутия вече гол на Божов от засада в Бургас, не смятам, че съдиите кой знае колко са ни помогнали в другите мачове.
Срещу Пирин имаше контакт между Коемджиев и Божов при дузпата. Това се чу ясно зад вратата, където стоях. Не съм гледал повторение на ситуацията, но пък преди нея (с Кушев) и после (с Г. Христов) имаше дузпи, които съдията не свири !
Вярно, че сме интелигентна публика, но хайде малко по-оптимистично да гледаме на нещата и да не критикуваме своите за всяко нещо !
Какво ще кажете за двата гола на ЦСКА, с които победиха Литекс ? :lol:
При първия - Спас Делев се спъна в топката, а втория беше от рикошет ... :lol:
Ако бяхме ги вкарали ние, щяха да ореват света, че сме калитари ...
Да не говорим, че този мач за мен си остава съмнителен и мисля, че Гриша Ганчев отстъпи мястото на финала на любимия си червен отбор.

Надявам се и силно вярвам, че на финала няма да се предадем без бой и ще успеем да спечелим купата !
Чета сега в Гонг, че Елин Топузаков и Мечо Телкийски ставали свободни агенти ....
Венци, да развърже кесията и да помогнат за финала .... :lol: ;)
Имаме нужда от един опитен защитник !
Последна промяна от marmi52 на 23 апр 2011 07:43, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 23 апр 2011 06:54

marmi52 написа:
tani написа:Искам чрез жашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.

8-)

Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май ! ;)

Да, точно така не на всеки славист от името говориш!!!
нямам подпис...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 апр 2011 07:54

mishkar написа:
marmi52 написа:
tani написа:Искам чрез вашия форум да призова всички левскари които уважават Кокала да подкрепят Славия на финала.Благодяря им предварително.

Не мога да говоря от името на СЛАВИЯ и славистите, но лично аз ще съм благодарен на всеки левскар, който дойде да ни подкрепи на 25 май ! ;)

Да, точно така не на всеки славист от името говориш!!!

8-)

Именно, защото знам, че ще има против, затова изразих лично мнение.
Ако обаче всички слависти дойдат на ФИНАЛА на стадиона, вместо да предпочетат да го гледат по телевизията, мисля, че отбора ще има една сериозна подкрепа от трибуните и без чужда помощ.
СЛАВИЯ не играе всеки ден на финал ! 15 години го чакаме !
Стоя на стадиона в четвъртък на Овча купел и си мисля: "Какъв прекрасен стадион с гледка към Витоша. Какво прекрасно време. Колко хубав квартал е Овча купел и софийските квартали край него .... Защо стадиона не е пълен ? "
Вярно, че в сравнение с друг път имаше много фенове на СЛАВИЯ, които се държаха прекрасно, но отбор като СЛАВИЯ може и трябва да има повече фенове !!!

Това е най-старият и славен в миналото софийски отбор, който е просъществувал през годините въпреки, а не благодарение на властта !
Ние не сме създадени с партиен указ ...
Има с какво да се гордеем !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти: