VIII кръг - Черноморец-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: VIII кръг - Черноморец-СЛАВИЯ

Мнениеот TPAKTOP » 27 сеп 2010 23:01

slavia_forever написа:Браво на Стефано Кунчев. Спаси ни от по-голям резил. Все пак горе-долу мачът се разви според очакванията. По-добър отбор на Черноморец, нелеп автогол в началото, който до голяма степен обезвери футболистите ни до 2:0. След това имахме малко събуждане, но през цялото време Черноморец доминираха и като игра, и като положения.

Много натиснахте 2рото полувреме нямаше начин да не се отрази по някакъв начин на резултата ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 27 сеп 2010 23:32

Меси се омеси
Славия София

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 сеп 2010 23:57

slavia_forever написа:
hristo1306 написа:Все пак щом биеш ЦСКА защо да не можеш и Черноморец ?

А ние щом се справихме и с Левски и ЦСКА и Ловеч до някъде защо да не ви смачкаме в Бургас ?

За да ти отговоря на въпроса, би следвало да се разпростирам доста. Както казах фаворити сте. Смятам, че резултата ще е минимален във ваша полза, но не ми излизай със смачкване само заради спора с колегата, който беше абсолютно добронамерен, за да не ти прогнозирам аз, къде ще ти бъде отборът след няколко години и с кой отбор ще си прави компания - един подобен, където също мачкаше наред. Нека запазим добрия тон!

Шшшшшшт! Тихо в ъгъла!... :lol: Това на майтап! Имам един невероятен приятел славист, който първи ми се обади след мача и ми честити! Аз трябваше да му звъня от стадиона, обаче се наложи да му дам да си поговори с едни поляци, за да ме извини! Колкото малко видях от мача, "Черноморец" абсолютно заслужено победи! Даже "Славия" си отива с малък резултат! Това което видях, само един отбор играеше! Изненадах се, че вкараха гол! Но, въпреки това, браво за добрия футбол! Повече такива мачове, ще върнат публиката! Коце, знаеш, че за тебе става въпрос!...( забравих да добавя, че на рожденния си ден бях с шалче на "Славия"!!! Документирано е!)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 сеп 2010 00:03

kartago написа: Имам един невероятен приятел славист, който първи ми се обади след мача и ми честити! Аз трябваше да му звъня от стадиона, обаче се наложи да му дам да си поговори с едни поляци, за да ме извини! Колкото малко видях от мача, "Черноморец" абсолютно заслужено победи! Даже "Славия" си отива с малък резултат! Това което видях, само един отбор играеше! Изненадох се, че вкараха гол! Но, въпреки това, браво за добрия футбол! Повече такива мачове, ще върнат публиката! Коце, знаеш, че за тебе става въпрос!...( забравих да добавя, че на рожденния си ден бях с шалче на "Славия"!!! Документирано е!)

Наистина! Честита заслужена победа, приятелю! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 28 сеп 2010 00:09

Без излишен спам!Тая картофена нива няма как да върне хората на стадиона!Преди 2 години бях на стадиона на Черноморец в публиката на Черноморец и там се заговорих с някакви местни пичове (фенове на Нафтата) Те само плюеха против Събев и всички как прецакаха голям отбор ,като Нафтата !Безплатни билети ,екскурзии и какво ли не само и само ,за да им отиде някой на мач?!?Пожелавам им да дойде някой силен отбор на нивата !
Славия София

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 сеп 2010 00:14

venci_1913 написа:Без излишен спам!Тая картофена нива няма как да върне хората на стадиона!Преди 2 години бях на стадиона на Черноморец в публиката на Черноморец и там се заговорих с някакви местни пичове (фенове на Нафтата) Те само плюеха против Събев и всички как прецакаха голям отбор ,като Нафтата !Безплатни билети ,екскурзии и какво ли не само и само ,за да им отиде някой на мач?!?Пожелавам им да дойде някой силен отбор на нивата !

Говориш много смешни работи, пич! Без да знаеш! Преди месец някъде ходихме на мача с Левски, въпреки, че безплатни билети, едвам намерихме! Бях с един друг модератор от форума! Имаше около 25 000 човека!!! Сините ми се струва, че бяха около 3 000! Не говори глупости! Има ли футбол, "наказваме" ли постоянно, бургаските любители на футбола ще тръгнат на мачове! Аз съм играл и за "Черноморец" и за "Нефтохимик", нали се сещаш, че ходя на мачовете просто защото обичам футбола?! ...Запознах се лично с Бала, с Бобич, имам им визитките, кога съм мечтал за нещо подобно?! М?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 сеп 2010 09:00

Честито на Бургазлии! Яд ме е че, нашият отбор можеше да загуби и с поече с тази игра! Можеше и да изравним ;) Само Славия!
П.П. Уникален мач на Стефано Кунчев :!: Дано продължава така този младок ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 сеп 2010 09:59

Мен резултатът не ме интересува. Даже се радвам, че "белите" загубиха, но нормално, знаете как е :mrgreen: ;)
НО мачът ми направи голям кеф. Много бърза игра, положения и пред двете врати, 90 минути борба, изключително коректно отношение и на двата отбора към съперниците. Моля се да има повече такива мачове в нашето първенство. Голямо браво на черноморци и слависти. И двата отбора заслужаваха победата.
Единственото, което ме подразни много, е това, че по време на мача се пуска музика, все едно си на баскетболен мач. Смятам, че това донякъде влияе на футболистите, пък и на феновете. Но не съм аз човекът, който казва как да си провеждат мачовете черноморци. Въпреки това се вижда, че работят професионално.

vaskop
Контакти:

Мнениеот vaskop » 28 сеп 2010 11:05

Стефано Кунчев да продължава с кое???
Да вади положения след като е закопал отбора в началото...при резултат 2:0 може да извади и 100 положения ако иска...ама да беше играл и при 0:0
Адски несигурен при високите топки и центриранията. Илиза, не знае какво прави, стои си на голлинията и гледа безучастно. Слаба работа. Освен това (не забравям че е само на 19 но...) не може да командва защитата. Не смее да им викне ако сгрешат, да ги мобилизира...така с уплаха не става. Това, че лайната са по-големи от него не значи, че не можем да ги запсува като правят безумици...

С две думи колкото и рефлекс да вади ако не работи на играта му при излизане за високи топки няма да стигне до никъде...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 сеп 2010 11:44

vaskop написа:Стефано Кунчев да продължава с кое???
Да вади положения след като е закопал отбора в началото...при резултат 2:0 може да извади и 100 положения ако иска...ама да беше играл и при 0:0
Адски несигурен при високите топки и центриранията. Илиза, не знае какво прави, стои си на голлинията и гледа безучастно. Слаба работа. Освен това (не забравям че е само на 19 но...) не може да командва защитата. Не смее да им викне ако сгрешат, да ги мобилизира...така с уплаха не става. Това, че лайната са по-големи от него не значи, че не можем да ги запсува като правят безумици...

С две думи колкото и рефлекс да вади ако не работи на играта му при излизане за високи топки няма да стигне до никъде...

Да точно така трябва да работи! Имайки впредвид, че в момента май нямаме по- добър вариант от него! Оценката ми е само за този мач :!: Само Славия ;)
Последна промяна от MCMXIII на 28 сеп 2010 14:44, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”