VII кръг - СЛАВИЯ-ЦСКА 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: VII кръг - СЛАВИЯ-ЦСКА

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 сеп 2010 14:54

За съжаление и аз си мисля , че ще ги реанимираме за пореден път :( :( Ако пък вземем , че им скочим , ще има задъжителна дузпа за тях , след всичките им ревове до Бога ... Венци превърна Славия в сигурни 6 точки за ЦСКА и Левски , така е всеки път , ние сме единственият отбор с 17 поредни загуби от ЦСКА , няма такъв срам и позор :evil: :evil: :evil: Поне Райс няма да играе срещу нас ...
Изображение

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 12 сеп 2010 14:59

Не знам какво сте ревнали сички, как ЦСКА щели да купуват мачове.То се вижда срещу кой гранд се свирят дуспи.Форумджиите със сини пристрастия да ги питам, срещу вас имало ли е случай някога да се свирят 2 дузпи в 1 мач?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 сеп 2010 16:50

b0b1 написа:Не знам какво сте ревнали сички, как ЦСКА щели да купуват мачове.То се вижда срещу кой гранд се свирят дуспи.Форумджиите със сини пристрастия да ги питам, срещу вас имало ли е случай някога да се свирят 2 дузпи в 1 мач?

Да ти припомням ли вие как бихте точно Славия преди време? С две измислени дузпи!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 сеп 2010 19:10

Ще се на.... от радост ако вземем да бием в този мач :oops: :!: Въпреки, че след 17 загуби е трудно да повярвам :( . Само Славия!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 сеп 2010 22:08

Половината мнения по темата са на потребители коите не са от двата отбора :shock: Гледайте си маймунката с джуките :!: Иначе предвиждам труден мач и е тверде възможно Славия да ни препъне.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 сеп 2010 22:29

lisynger написа:Половината мнения по темата са на потребители коите не са от двата отбора :shock: Гледайте си маймунката с джуките :!: Иначе предвиждам труден мач и е тверде възможно Славия да ни препъне.

Чул те Господ ;) :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 13 сеп 2010 09:50

Ако оставиме настрана фактора полягане и т.н. за да биеш отбор като цска,дори в тази му формация,са ти нужни сериозни футболни аргументи.Нещо с което ние на този етап на разполагаме,справка - при тази лесна програма и с толкова слаби Пирин и Миньор с лекота трябваше да имаме пълен сбор от точки до момента. Дано отбора ме опровергае,но всичко повече от късмет в играта на Славия за момента е в сферата на мечтите.....

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 13 сеп 2010 10:41

Ако погледнем чисто футболно на нещата, при очертаващата се тежка загуба на ЦСКА в турция, умората в слабо подготвените мними футболисти, трябва да има 3-0. Но ще има ли мач или реанимация за загиващия ЦСКА ще видим по време на срещата.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 сеп 2010 14:12

:idea: Аз пък искам ЦСКА да бият в Турция! Пък после нашите да ги съсипят :!: Ще бъда доволен и на 2:0 за Славия.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Антон Генов ще спасява ЦСКА

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 сеп 2010 19:39

Ето че ревът на червените даде резултат - Коце Костадинов си подаде оставката и веднага им е назначен техният човек - ветеринарят Антон Генов . С какво е известен той ? Освен , че беше разследван за манипулиране на резултати и с това , че свири дузпи за ЦСКА при всяко падане на техен играч в противниковото наказателно поле - ако не вярвате питайте например Левски :lol: :lol: Отсега знам и съм сигурен , че ако се наложи, доктор Генов ще помага на армейците в неделя за реанимирането им и ще свири дузпичка за тях .
За да не съм голословен , припомням съдийството в последните мачове между Славия и ЦСКА :
- Славия - ЦСКА 1:2 2008 г. - волейболни прояви на Фелипе Машадо в наказателното поле на ЦСКА , няма кой да отсъди дузпа
- ЦСКА - Славия 2:1 2009 г. - Славия повежда с ранен гол на Ортега , веднага Ангел Ангелов свири 2 дузпи - първата измислена , втората за удар от близост в ръката на наш играч ( но когато Машадо правеше това ,нямаше наказателен удар за Славия)
- ЦСКА - Славия 2:0 2009 г. - пресилен фал за ЦСКА , бият го - топката се удря в стената , но фалът се пребива - общо-взето до гол
- Славия - ЦСКА 1:3 2010Г . - пресилена дузпа за Гранден , с която се октрива резултата за ЦСКА

Та да видим , дали и в неделя няма да получат така бленуваната си и лелеяна първа дузпа , коефиценти за това не се приемат - повече от сигурно е ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 14 сеп 2010 19:44, променено общо 3 пъти.
Изображение

Върни се в “Славия”