СЛАВИЯ-Локомотив (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Re: Славия- Ще даде ли мача на Локо Пд.
Хахахахахаха,Славия да не е Реал Мадрид бе?Боооже,как са се вживяли белите,щели да ни пращат в "Б"...Момчета осъзнайте,че Локо Пловдив има отбор,който е един от най-добрите в "А" група,но просто по стечение на обстоятелствата нещата потръгнаха надолу!Идваме в София,на Овча Купел ще сме като ДОМАКИНИ и ще бием Славия,дали с 1 гол или с 3 няма значение 
- Stanimir-74
Мача е твърда 2-ка,не казвам че Славия ще легнат,на пък знам че когато е било необходимо са го правили... И пак ще има цирк - пируети,троен аскел,двоен тулуп и цигански кълба по тъча

Няма по-ясен мач от този, твърда 2-ка.Абе Коко и Венци са го уредили вече. то е ясно и на децата 
[quote="theprideofplovdiv"]Хахахахахаха,Славия да не е Реал Мадрид бе?
поне имат еднакъв цвят на фанелките.ама незнам за какви се мислят локото тогава ако бяха много добре нямаше да са на този хал
поне имат еднакъв цвят на фанелките.ама незнам за какви се мислят локото тогава ако бяха много добре нямаше да са на този хал
селски вземи си скункса не се сърди
santiliana написа:Естествено, че мача е за Локо-то. Но отдавна е минало времето, когато играчи от единия отбор играят симулативно и това се забелязваше от много хора. В процеса на "развитие" на БГ клубовете, те се ошлайфаха така, че по никакъв начин да не личи уговорката за даден мач. Какво имам в предвид: Ами това, че се прави сметка най-качествените играчи (то е достатъчно дори само 2-3-ма) да не бъдат в отбора за съответния двубой- било то поради контузия, наказание и т.н. - и резултата е ясен. Като в заверата влизат и "правилните" длъжностни лица от предишни мачове- съдии, делегати и пр. Когато трябва и от БФС "помагат". И за самият мач остават някакви 11+3 резервни играчи, които ако щат и тревата да изядат, не могат нищо да постигнат освен една "почетна" загуба. Но пък ще са показали на всички, че "са се хвърлили" и така няма да има съмнение. Това е схемата- безотказно печеливша. Така и вълкът- сит, и агнето- цяло. След мача "загубилите" ще влязат в роля като от Холивуд и ще хвърлят пепел в очите на журналята. Веци ги умее тези неща, той може даже да защити дисертация по тази тема. А и не само той- почти всички в нашия ш***н футбол са от това тесто и затова ни е такова нивото и качеството. Няма оправия и това е...
По добър коментар неможе и да има.
lz1tmw написа:santiliana написа:Естествено, че мача е за Локо-то. Но отдавна е минало времето, когато играчи от единия отбор играят симулативно и това се забелязваше от много хора. В процеса на "развитие" на БГ клубовете, те се ошлайфаха така, че по никакъв начин да не личи уговорката за даден мач. Какво имам в предвид: Ами това, че се прави сметка най-качествените играчи (то е достатъчно дори само 2-3-ма) да не бъдат в отбора за съответния двубой- било то поради контузия, наказание и т.н. - и резултата е ясен. Като в заверата влизат и "правилните" длъжностни лица от предишни мачове- съдии, делегати и пр. Когато трябва и от БФС "помагат". И за самият мач остават някакви 11+3 резервни играчи, които ако щат и тревата да изядат, не могат нищо да постигнат освен една "почетна" загуба. Но пък ще са показали на всички, че "са се хвърлили" и така няма да има съмнение. Това е схемата- безотказно печеливша. Така и вълкът- сит, и агнето- цяло. След мача "загубилите" ще влязат в роля като от Холивуд и ще хвърлят пепел в очите на журналята. Веци ги умее тези неща, той може даже да защити дисертация по тази тема. А и не само той- почти всички в нашия ш***н футбол са от това тесто и затова ни е такова нивото и качеството. Няма оправия и това е...
По добър коментар неможе и да има.
За съжаление Чичо Венци е цар на подобни мачове в който на госта му трябва точка или три и историята е красноречива какво се случва в тези мачове !
Но дано стане "Чудото " и Славия си бие в което много се съмнявам
- venci_1913
- Контакти:
Re: СЛАВИЯ-Локомотив (Пд)
4 коеф. за "Славия"
Аз такова нещо с/у друг отбор освен Левски и Цска не си спомням!
Славия София
Re: СЛАВИЯ-Локомотив (Пд)
Коефициентът вече е 5 за победа на СЛАВИЯ ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Чак да дадат мача.....
...по-скоро Локо ще се хвърлят на 300% процента и ще си го вземат с игра, пък нека говорят после, че е бил уреден 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс