HEATSEEKER написа:Вчера попитах, като кача протокола от 3.03.1913г, тази битка ще спре ли
Пробвай де.
Няма такова животно като протокол на ЧМ от 1913.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HEATSEEKER написа:Вчера попитах, като кача протокола от 3.03.1913г, тази битка ще спре ли
Thurman Murman написа:HEATSEEKER написа:Вчера попитах, като кача протокола от 3.03.1913г, тази битка ще спре ли
Пробвай де.
HEATSEEKER написа:Thurman Murman написа:HEATSEEKER написа:Вчера попитах, като кача протокола от 3.03.1913г, тази битка ще спре ли
Пробвай де.
Ето тук грешиш много.Дано ако си мъжко момче , като го кача ,да кажеш поне едно извинение
HEATSEEKER написа:В една друга тема постнаха, понеже аз не можах едно нещо от моя архив от 1942г.Това обаче не е протокола,
И учредителния протокол ще го качат,не знам само дали ще стане днес,но ще бъде качен
Thurman Murman написа:HEATSEEKER написа:В една друга тема постнаха, понеже аз не можах едно нещо от моя архив от 1942г.Това обаче не е протокола,
И учредителния протокол ще го качат,не знам само дали ще стане днес,но ще бъде качен
Ти преди няколко месеца разправяше, че и годината ще си сменяте официално от 1913 на 1909, ама с приказките си останахме.
САМО ЛЕВСКИ! написа:Чакай малко сега...1909 ли е, 1913 ли е, 1916 ли е, 1945 ли е...изберете си една година и се придържайте към нея
Кашчей написа:Пловдивчанинът написа:Кашчей колкото и да ни мразиш ние се върнахме в "А" група и за всички, които ни мразят искате не искате Ботев е там където му е мястото.
Пич, нямам нищо против "Ботев"Пд, дори напротив-много приятен отбор е.Вие сте непоносимите, феновете!Нетолерантни, не приемащи друго мнение, освен вашето, подигравателни... всичко лошо, което може да се събере у един фен сте го събрали.Вярно, има и много качествени хора сред вас, но те по-рядко пишат в подобни теми, докато пяната винаги е на върха.Аз много не се заигравам с вас, защото не си струва, но днес ми влезе някаква муха в главата, след като прочетох куп мнения, плюещи по всеки, който се осмели да не е съгласен с правилната ви линия, колкото и да не е права.
Относно съдебното решение.... пак питам, кой Ботев подкрепяхте до 2010-а.Как става така, че 11 години един отбор е наследник на оригиналният Ботев, а след това друг го наследява?Какво става с Ботев през 1967-а и престава ли той тогава да съществува?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост