В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Модератор от форума на Гонг.бг:Ботев и Левски не са на 100г.

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 16:47

Кашчей написа:
Какво ме устройва си е мой проблем.Аз питах, защо отбор, който е основан през 1912 и не е прекъсвал участие в шампионата, купува право (не лиценз, но това ви е твърде сложно за разбиране), за да не започне от Б окръжна, където е мястото на всеки новосформиран отбор?

И ако бяхме минали през Б окръжна какво променя в цялата картинка :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2012 16:48

Кашчей написа:
crap написа:Кашлугера бил фен на Муууу ахахаххахахаха!!! Всичко си дойде на мястото!!!

Радвам се, че за 3 години в този форум, и след поне 4 подписа с насоченост МЮ ти най-сетне разбра.Аз обаче не разбрах кое си е дошло на мястото.Със сигурност и ти не знаеш, но тръпката да използваш клише явно е по-силна от теб!

ПП-Когато аз съм станал фен на Юнайтед, ти не си бил дори замислен.За разлика от теб, фенът на ЦСКА от Разград, съм фен на Юнайтед отпреди ерата Фъргюсън и не съм глорихънтър, като теб и подобните ти фенове на ЦСКА и Левски от провинцията!

Кво правиш тука? Отивай да се плюнчиш във форума на Юнайтед! Фенче!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2012 16:50

svobodni написа:Колко комплексиран трябва да си, че чак да отвориш нова тема за да оплюваш по мнението на някой, било то и модератор.Но какво повече да очакваме от един пернат приятел :lol:

А колко комплексиран трябва да си да отвориш тема в форума на Славия относно какво казал босът на Славия за историята на Славия и .... да не си фен на Славия :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 16:51

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:
Какво ме устройва си е мой проблем.Аз питах, защо отбор, който е основан през 1912 и не е прекъсвал участие в шампионата, купува право (не лиценз, но това ви е твърде сложно за разбиране), за да не започне от Б окръжна, където е мястото на всеки новосформиран отбор?

Оттам започва всеки новосъздаден отбор, а сегашният Ботев е точно такъв.Колкото и да се биете в гърдите, този Ботев е новосъздаден и не знам кое ви дава право да се кичите с история?Ако не е така, ще бъдеш ли така добър да ми кажеш кой Ботев подкрепяхте до 2010-а?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 юни 2012 16:51

Абе Кашчей айде вие минете през Б окръжна на чисто на ново и тогава ми говори. Много сте големи на приказки и левскари и цесекари и викате против Пирин, Ботев и други отбори, защото взели лиценза на някой и почнали от "В" група. А вие ако някога ви се случи това нещо (знам, че никога няма да стане то е ясно защо) и трябва да почнете от Б окръжната на София дали няма да вземе лиценз даже на отбор от Б група, за да се върнете веднага. Много приказки много нещо искате да затривате клубове ама няма.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 24 юни 2012 16:52

Преди да прочета темата се чудех кой са по големи комплексари в село София или в Пловдив, вече съм убеден. От месец чета теми как влязохте в А група, станахте шампиони спечелихте лигата с много голяма кошница тръгвате
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 24 юни 2012 16:54

1912plovdiv написа:
Кашчей написа:

Ами сега щяхте да сте в В група.Това променя картинката.

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот HoldenCaulfield » 24 юни 2012 16:55

Истината е, че в българския футбол и неговата общоприета история има много неясноти и неправди, които днешните историци, журналисти и управници не искат да поправят. Едни от неграмотност, други от нежелание, щото някои предания са по-угодни.
И ся тука се дърлим като скотове.
Който се интересува от клубната си история малко или много ще усети нещата дори и на национално ниво, щото те при повечето клубове следват една и съща логика.
На който му трябва протокол за да "докаже" раждането на един клуб да го търси. На който не му трябва би трябвало да признае идентичните случаи като също толкова валидни. Пример (за пореден път) : Левски Пловдив. Създадени 1911, днешен Спартак Пловдив. Знаем какво се случва с привържениците на този отбор и е нормално никой в момента да не надига глас по този въпрос. Но...те са в абсолютно същата ситуация като тази на Ботев - няма документ, има косвени доказателства. Така че...кой е най-стар ?
По косвени този и този...
По преки Славия или някой друг ако има по-стар документ да го вади....
А който не иска да види и признае приемствеността при клубовете си живее в неговия си свят и е несериозно да излиза и да обяснява на другите мислещи хора кое как седи...
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2012 16:57

svobodni написа:
1912plovdiv написа:
Кашчей написа:

Ами сега щяхте да сте в В група.Това променя картинката.

Кюстендилецо, а вие къде щяхте да сте? Добре, че Жорко наркоманчето реши да изпере едни парички, че и досега хората щяха да се чудят какво е това Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 16:59

Пловдивчанинът написа:Абе Кашчей айде вие минете през Б окръжна на чисто на ново и тогава ми говори. Много сте големи на приказки и левскари и цесекари и викате против Пирин, Ботев и други отбори, защото взели лиценза на някой и почнали от "В" група. А вие ако някога ви се случи това нещо (знам, че никога няма да стане то е ясно защо) и трябва да почнете от Б окръжната на София дали няма да вземе лиценз даже на отбор от Б група, за да се върнете веднага. Много приказки много нещо искате да затривате клубове ама няма.

За Левски и ЦСКА ще си го преместя в другия крачол.Ако ще и да ги закрият няма се разплача изобщо!
Въпросът сега е, защо си приписвате история, след като сте отбор на 2 години?
Питам и теб:За кой Ботев викахте до 2010-а и желая точен и конкретен отговор, а не извъртане по килифаревски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Славия”