С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Мнениеот Bourgas » 24 мар 2012 22:37

stg333 написа:имам силни подозрения че много от коментиралите просто не са гледали мача, Славия игра точно толкова колкото срещу Левски ,но вкара 3 гола, които и сляп и еднорък вратар би спасил, така че всякакви теории на конспирациите са смешновати

Бе аз не съм гледал мача, но от репортажа видях, че Стефано Кунчев можеше да хване първия гол на Лудогорец, но подскочи, защото в предната ситуация така спаси сигурен гол, а Голубович видях, че и Ван Дер Саар да беше в най-добрите му години, нямаше начин да хване първия гол на Славия. Че и за втория съм почти на това мнение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 24 мар 2012 22:50

Честито на славистите.Три красиви гола и много поводи за размисъл за разградчани,които страдаха от излишно самочувствие.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 24 мар 2012 22:52

Честита победа, слависти!!! Нямах възможността да отида на стадиона и изобщо да гледам целия мач( наблюдавах го до 30-тата минута), но съм сигурен, че емоцията по трибуните е била голяма! Головете - УНИКАЛНИ !
п.п. Тук вече започнах да чета мнения от типа ''Левски шампион" а-у. Хора, има още доста кръгове до края на шампионата и всичко може да се случи. Тепърва ще става още по-завързана работата. :)
Само Славия!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 мар 2012 22:53

Bourgas написа:
stg333 написа:имам силни подозрения че много от коментиралите просто не са гледали мача, Славия игра точно толкова колкото срещу Левски ,но вкара 3 гола, които и сляп и еднорък вратар би спасил, така че всякакви теории на конспирациите са смешновати

Бе аз не съм гледал мача, но от репортажа видях, че Стефано Кунчев можеше да хване първия гол на Лудогорец, но подскочи, защото в предната ситуация така спаси сигурен гол, а Голубович видях, че и Ван Дер Саар да беше в най-добрите му години, нямаше начин да хване първия гол на Славия. Че и за втория съм почти на това мнение.

Е за втория и третия най-вече говорим. Иначе stg333 е абсолютно прав.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 24 мар 2012 22:54

Bourgas написа:

А мерси...най накрая едно адекватно мнение..аз бях на стадиона и само мога да потвърдя това

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 24 мар 2012 23:15

Славия изкъпа Лудогорец :shock: :shock: :shock: Чърчиле, Чърчиле, пиеницо... Нивото в сайта се вдига :lol: :lol:
Честита победа на феновете на Славия, но повече от тях се радват други :lol:
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 мар 2012 23:25

milan199440barca написа:Славия изкъпа Лудогорец :shock: :shock: :shock: Чърчиле, Чърчиле, пиеницо... Нивото в сайта се вдига :lol: :lol:
Честита победа на феновете на Славия, но повече от тях се радват други :lol:

Наистина ги изкъпахме. През втората част се включиха пръскачките на стадиона Изображение
Благодаря за честитката Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 25 мар 2012 00:22

Лошото е че за втори път се помогна на Левски без да го заслужават.Щеше ми се да гледам различен отбор в Европа но уви, ще гледаме пак провали-Тампере,Ужилина...........

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 25 мар 2012 00:26

blue_lagoon написа:Честито на Белите и Голяяямо благодаря от всички фенове на Левски!

Даже много трябва да им благодарите с хилядарки. :twisted:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 00:41

ivan40 написа:Лошото е че за втори път се помогна на Левски без да го заслужават.Щеше ми се да гледам различен отбор в Европа но уви, ще гледаме пак провали-Тампере,Ужилина...........

Рано е да се каже.

Върни се в “Славия”