Зимна селекция в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Зимна селекция в Славия

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 дек 2010 21:34

Той Старокин че е добър - добър е, но как виждаш Венци да извади пари за него ? Ние винаги вземаме само някакви свободни агенти, играчи от Б група или некадърниците от "Герена" ; тук-таме имаме и своите удари , каквито са Божов и Дани Пеев например :) А и Орлин е ляв бек, а ние имаме Виктор Дениран и Дреновички там :mrgreen:
Трябват ни централен защитник, крило и нападател ;)
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2010 22:03

Викторчо аз си мислех, че е централен бранител :)
Лека вечер и само СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 10 дек 2010 22:09

Само може да си мечтаем за Старокин.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2010 03:19

Черноморец се разпада, и сега е момента да прилапате Муса Койта. Мощен нападател, който със сигурност ще даде сили на атаката. Като добавим и голмайсторските качества на Божов, играта по фланга и пробивите "навътре" на Галин Иванов, може да заформите добро атакуващо звено.

Атанас Борносузов явно иска да се прибира в България, ако шефчето ви успее да го привлече, получавате опитен боец в центъра: добър в единоборствата халф със спортна злоба, отборен играч, плътен и насочен удар...ще даде съгурност и криле на останалите халфове.

След преквалификацията на Йордан Петков се отвори голяма дупка в защитата ви. Не съм сигурен доколко Валентин Илиев и Иван Иванов са склонни да се върнат в родината, но такъв тип легионери могат да ви свършат добра работа поне до края на сезона :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 дек 2010 11:36

TristaNNN, предложенията ти са чудесни, но бат Венци не обича да дава пари за играчи, така че никой от тези няма да дойде :roll:
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 дек 2010 12:06

TristaNNN написа:Черноморец се разпада, и сега е момента да прилапате Муса Койта. Мощен нападател, който със сигурност ще даде сили на атаката. Като добавим и голмайсторските качества на Божов, играта по фланга и пробивите "навътре" на Галин Иванов, може да заформите добро атакуващо звено.

Атанас Борносузов явно иска да се прибира в България, ако шефчето ви успее да го привлече, получавате опитен боец в центъра: добър в единоборствата халф със спортна злоба, отборен играч, плътен и насочен удар...ще даде съгурност и криле на останалите халфове.

След преквалификацията на Йордан Петков се отвори голяма дупка в защитата ви. Не съм сигурен доколко Валентин Илиев и Иван Иванов са склонни да се върнат в родината, но такъв тип легионери могат да ви свършат добра работа поне до края на сезона :roll:

Черноморец се разпада?Ми те и след последните събития ще вадат повече пари от вас!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 дек 2010 12:24

MCMXIII написа:
marmi52 написа:Нищо радостно не виждам в нашите редици.

Дано си в грешка! Тази година не може да се отрече някои положителни неща като:
Млади играчи;
С една идея поне, повече публика;
Атрактивни мачове и резултати;
Победа и нещастен равен с/у червени и сини.

8-)
Прав си, че тази есен имаше проблясъци.
Мисля обаче, че добрите резултати срещу грандовете са по-скоро резултат на оправяне на сметки между Чичо Венци и тях. Години наред лягахме и на Левски и на ЦСКА и беше време да ни върнат жеста ... :lol:
Единственото, което много ме радва са тези момчета с черно-бели шалчета, които придружават отбора дори навън ! Шапка им свалям ! ;)
Каквото и да става : САМО СЛАВИЯ !!!! ;)

PS: Ако е въпросът за добри инвестиции, то централният нападател на Пирин - Костов е отлична възможност за такава.
Млад, перспективен, бърз и техничен ... Много футбол има в това момче, ама Чичо Венци не ще да се бръкне ...
А на Пирин им трябват пари и предполагам, че на драго сърце ще продадат всеки свой играч ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 дек 2010 12:41

marmi52, много си прав - Макенджиев и Костов от Пирин биха били отлични попълнения, а не са чак толкова скъпи, но за целта първо трябва да се продаде Райс и чак тогава евентуално да се отделят някакви пари за селекция, което е почти невъзможно - знаем си го Венци ... Костов ще го вземат Литекс или Левски по всяка вероятност :roll:
Иначе, много се надявам да върнем Жуниор и Ортега, но също не вярвам Венци да ги остави при нас :evil:
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 11 дек 2010 13:55

marmi52 написа:
MCMXIII написа:Победа и нещастен равен с/у червени и сини.

Мисля обаче, че добрите резултати срещу грандовете са по-скоро резултат на оправяне на сметки между Чичо Венци и тях. Години наред лягахме и на Левски и на ЦСКА и беше време да ни върнат жеста ...

Приятел, недей така, едно свястно нещо сме постигнали и давай да го омаловажим веднага. Никой в Славия, "Левски" и ЦСКА не помни няколкото мача, в които Славия игра симулативно в периода 2000-2003, това е отдавна затворена страница, която не играе никаква роля в отношенията между тези отбори.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 дек 2010 14:48

obi4am_pirin написа:
TristaNNN написа:Черноморец се разпада, и сега е момента да прилапате Муса Койта. Мощен нападател, който със сигурност ще даде сили на атаката. Като добавим и голмайсторските качества на Божов, играта по фланга и пробивите "навътре" на Галин Иванов, може да заформите добро атакуващо звено.

Черноморец се разпада?Ми те и след последните събития ще вадат повече пари от вас!

[offtopic]Не те, а ТОЙ. Тия парички ще отидат в джоба на Събев и ти давам гаранция, че няма да се инвестират във клуба, а собственика ще си прави каквото иска с тях. Ние парички си имаме, не се кахъри-виж при вас нещата издишат...[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Славия”