Трябват ни централен защитник, крило и нападател

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Черноморец се разпада, и сега е момента да прилапате Муса Койта. Мощен нападател, който със сигурност ще даде сили на атаката. Като добавим и голмайсторските качества на Божов, играта по фланга и пробивите "навътре" на Галин Иванов, може да заформите добро атакуващо звено.
Атанас Борносузов явно иска да се прибира в България, ако шефчето ви успее да го привлече, получавате опитен боец в центъра: добър в единоборствата халф със спортна злоба, отборен играч, плътен и насочен удар...ще даде съгурност и криле на останалите халфове.
След преквалификацията на Йордан Петков се отвори голяма дупка в защитата ви. Не съм сигурен доколко Валентин Илиев и Иван Иванов са склонни да се върнат в родината, но такъв тип легионери могат да ви свършат добра работа поне до края на сезона
MCMXIII написа:marmi52 написа:Нищо радостно не виждам в нашите редици.
Дано си в грешка! Тази година не може да се отрече някои положителни неща като:
Млади играчи;
С една идея поне, повече публика;
Атрактивни мачове и резултати;
Победа и нещастен равен с/у червени и сини.
marmi52 написа:MCMXIII написа:Победа и нещастен равен с/у червени и сини.
Мисля обаче, че добрите резултати срещу грандовете са по-скоро резултат на оправяне на сметки между Чичо Венци и тях. Години наред лягахме и на Левски и на ЦСКА и беше време да ни върнат жеста ...
obi4am_pirin написа:TristaNNN написа:Черноморец се разпада, и сега е момента да прилапате Муса Койта. Мощен нападател, който със сигурност ще даде сили на атаката. Като добавим и голмайсторските качества на Божов, играта по фланга и пробивите "навътре" на Галин Иванов, може да заформите добро атакуващо звено.
Атанас Борносузов явно иска да се прибира в България, ако шефчето ви успее да го привлече, получавате опитен боец в центъра: добър в единоборствата халф със спортна злоба, отборен играч, плътен и насочен удар...ще даде съгурност и криле на останалите халфове.
След преквалификацията на Йордан Петков се отвори голяма дупка в защитата ви. Не съм сигурен доколко Валентин Илиев и Иван Иванов са склонни да се върнат в родината, но такъв тип легионери могат да ви свършат добра работа поне до края на сезона
Черноморец се разпада?Ми те и след последните събития ще вадат повече пари от вас!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта