Миньор-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор-Славия
То не 0:0 ама минус един, ако имаше... 
PFC Litex написа:Не мога да разбера едно, защото Миньор в срещу нас не излязоха да играят като днес открито и атакуващо, а се бяха затворили през целия мач в тяхната половина и се бранеха с 7-8 човека през цялото време
Първо, мач с мач не си приличат. После има голяма разлика, когато си домакин и когато си гост (въпреки, че сега са на неутрален терен, Миньор са си домакини). И трето , има тактически указания, които се изпълняват в зависимост от изискванията на треньора. А, тактиката им в Ловеч почти беше успешна, ако беше свирена засадата, въпреки че ги надигравахте в по-голямата част от мача.
Аз от футболна тактика не разбирам, само зная че със защитна тактика точки не се печелят.
Днес Миньор са без 5-ма основни футболисти и пак играят много добре в атака.

- asenkolev
- Контакти:
Тея па кво се правят, че не знаят за кво пеят против БФС. То още малко, некой да го заболи главата, ще свират дузпа срещу нас!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Интервютата от пистата със стажант-репортерките,които задават предварително наизустени въпроси и реплики винаги са едни и същи.Коментара за мача е отвратителен-както винаги."Случайното" подминаване на случки,реплики,скандирания,повторения на важни ситуации е запазената марка на Рингasenkolev написа:Тея па кво се правят, че не знаят за кво пеят против БФС. То още малко, некой да го заболи главата, ще свират дузпа срещу нас!
PFC Litex написа:Аз от футболна тактика не разбирам, само зная че със защитна тактика точки не се печелят.
Не мисля, че говориш сериозно относно тактиката. Защото има много примери и в българското първенство, а и в европейските също, където отбор защитаващ се цял мач си тръгва с точка, или използвайки груба грешка на противника и с победа.
Офффф.....без малко да ми заминат паричките
браво на Мутафов
Мачат е супер играта е на средно европейско ниво просто празник за футбола защо само 200 човека недоумявам тези мачове са солта на нашият футбол а публиката сърдита СРАМОТА 
mimo написа:Мачат е супер играта е на средно европейско ниво просто празник за футбола защо само 200 човека недоумявам тези мачове са солта на нашият футбол а публиката сърдита СРАМОТА
Да се сърдиш на отбора си е да наказваш себе си , не разбирам и аз . Феновете на Ман Ю са сърдити на собствениците но не напускат Олд Трафорд .Опаааа гоол за Славия аз загубих
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Да се чуди човек, защо Вуцов държи Пеев на резервната скамейка, след неговото пускане атаките на Славия станаха много остри и не случайно поведоха в резултата.
Преди гола страничния съдия също направи "перфектно" отсъждане на засада.
Преди гола страничния съдия също направи "перфектно" отсъждане на засада.
Последна промяна от PFC Litex на 09 апр 2010 17:30, променено общо 1 път.