Миньор-Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peh
Контакти:

Re: Миньор-Славия

Мнениеот peh » 09 апр 2010 16:43

То не 0:0 ама минус един, ако имаше... :shock:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 апр 2010 16:44

PFC Litex написа:Не мога да разбера едно, защото Миньор в срещу нас не излязоха да играят като днес открито и атакуващо, а се бяха затворили през целия мач в тяхната половина и се бранеха с 7-8 човека през цялото време :roll:

Първо, мач с мач не си приличат. После има голяма разлика, когато си домакин и когато си гост (въпреки, че сега са на неутрален терен, Миньор са си домакини). И трето , има тактически указания, които се изпълняват в зависимост от изискванията на треньора. А, тактиката им в Ловеч почти беше успешна, ако беше свирена засадата, въпреки че ги надигравахте в по-голямата част от мача.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 апр 2010 16:53

Аз от футболна тактика не разбирам, само зная че със защитна тактика точки не се печелят.

Днес Миньор са без 5-ма основни футболисти и пак играят много добре в атака.
Изображение

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 09 апр 2010 16:55

Тея па кво се правят, че не знаят за кво пеят против БФС. То още малко, некой да го заболи главата, ще свират дузпа срещу нас!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 апр 2010 17:11

asenkolev написа:Тея па кво се правят, че не знаят за кво пеят против БФС. То още малко, некой да го заболи главата, ще свират дузпа срещу нас!
Интервютата от пистата със стажант-репортерките,които задават предварително наизустени въпроси и реплики винаги са едни и същи.Коментара за мача е отвратителен-както винаги."Случайното" подминаване на случки,реплики,скандирания,повторения на важни ситуации е запазената марка на Ринг

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 09 апр 2010 17:11

PFC Litex написа:Аз от футболна тактика не разбирам, само зная че със защитна тактика точки не се печелят.

Днес Миньор са без 5-ма основни футболисти и пак играят много добре в атака.

Не мисля, че говориш сериозно относно тактиката. Защото има много примери и в българското първенство, а и в европейските също, където отбор защитаващ се цял мач си тръгва с точка, или използвайки груба грешка на противника и с победа.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 апр 2010 17:17

Офффф.....без малко да ми заминат паричките :lol: браво на Мутафов

Потребителски аватар
mimo

Мнениеот mimo » 09 апр 2010 17:18

Мачат е супер играта е на средно европейско ниво просто празник за футбола защо само 200 човека недоумявам тези мачове са солта на нашият футбол а публиката сърдита СРАМОТА :!:

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 09 апр 2010 17:29

mimo написа:Мачат е супер играта е на средно европейско ниво просто празник за футбола защо само 200 човека недоумявам тези мачове са солта на нашият футбол а публиката сърдита СРАМОТА :!:

Да се сърдиш на отбора си е да наказваш себе си , не разбирам и аз . Феновете на Ман Ю са сърдити на собствениците но не напускат Олд Трафорд .Опаааа гоол за Славия аз загубих :(
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 апр 2010 17:29

Да се чуди човек, защо Вуцов държи Пеев на резервната скамейка, след неговото пускане атаките на Славия станаха много остри и не случайно поведоха в резултата.

Преди гола страничния съдия също направи "перфектно" отсъждане на засада. :lol:
Последна промяна от PFC Litex на 09 апр 2010 17:30, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Славия”