Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Войната на БФС срещу "СЛАВИЯ"
Пеев сега си изкара 4ти жълт картон и няма да играе в следващи мач нали ?
ZelenOtbor написа:Пеев сега си изкара 4ти жълт картон и няма да играе в следващи мач нали ?
Мисля, че наказания има при пети жълт, но не съм сигурен. Ако намеквеш, че другия кръг "СЛАВИЯ" играят с родния на Дани Пеев "Пирин" и нарочно си е изпросил жълт картон .... незнам, доколкото познавам Дани от "Пирин" - той е изключително интелигентен футболист и е почтен професионалист ... Не вярвам просто !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
venelin_valchev написа:Автора на темата е доста плитък 4овек.Вси4ки спорни положения бяха свирени в полза на Славия. Нещо пове4е - съдията дори, от страх ония дебелак (Стефанов) да го нападне след ма4а, не даде в 30мин. 4ервен картон на капитана Петков, за губо нарушение отзад. Та тези слависти имаха 2 що годе добри атаки, и автора казва - ВОЙНА СРЕЩУ Славия. Ти не си наред................![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сигурно си мислиш, че топката е квадратна ?!?
А може и друг мач да си гледал, но по футболни теми не искам да споря с такъв капацитет като теб ...
Що се отнася до "Войната срещу "СЛАВИЯ"", когато ми посочиш един отбор от първата шестица на "А" група, на който да е отказано картотекиране на важен играч (показал отлични игри по време на подготовката !) - тогава ще си взема думите назад !
А да ти припомням ли есенния полусезон кой беше най-ощетявания софийски отбор от съдиите ?!
Последна промяна от marmi52 на 05 мар 2010 18:17, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
-
venelin_valchev
- Контакти:
marmi52 написа:venelin_valchev написа:Автора на темата е доста плитък 4овек.Вси4ки спорни положения бяха свирени в полза на Славия. Нещо пове4е - съдията дори, от страх ония дебелак (Стефанов) да го нападне след ма4а, не даде в 30мин. 4ервен картон на капитана Петков, за губо нарушение отзад. Та тези слависти имаха 2 що годе добри атаки, и автора казва - ВОЙНА СРЕЩУ Славия. Ти не си наред................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сигурно си мислиш, че топката е квадратна ?!?Сигурен съм в това !
А може и друг мач да си гледал, но по футболни теми не искам да споря с такъв капацитет като теб ...![]()
Що се отнася до "Войната срещу "СЛАВИЯ"", когато ми посочиш един отбор от първата шестица на "А" група, на който да е отказано картотекиране на важен играч (показал отлични игри по време на подготовката !) - тогава ще си взема думите назад !
А да ти припомням ли есенния полусезон кой беше най-ощетявания софийски отбор от съдиите ?!
явно има за какво да не ви картотекират игра4ите. В.Стефанов знае само как се лапат кебап4ета
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
venelin_valchev , пожелавам ти 4 месеца да не получаваш заплата , но да не можеш да си прекратиш договора , да те видим тогава колко си отворен
За зла круша - зъл прът 

Заради това ВС продава най-изгодно и най-много в Европа,той за мен е най-умния президент в България,жалко че не мисли за Славия.venelin_valchev написа:marmi52 написа:venelin_valchev написа:Автора на темата е доста плитък 4овек.Вси4ки спорни положения бяха свирени в полза на Славия. Нещо пове4е - съдията дори, от страх ония дебелак (Стефанов) да го нападне след ма4а, не даде в 30мин. 4ервен картон на капитана Петков, за губо нарушение отзад. Та тези слависти имаха 2 що годе добри атаки, и автора казва - ВОЙНА СРЕЩУ Славия. Ти не си наред................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сигурно си мислиш, че топката е квадратна ?!?Сигурен съм в това !
А може и друг мач да си гледал, но по футболни теми не искам да споря с такъв капацитет като теб ...![]()
явно има за какво да не ви картотекират игра4ите. В.Стефанов знае само как се лапат кебап4ета
- ZelenOtbor
- Контакти:
Ами не знам той нали даде интервю, че му дали 4ти картон. И аз доколкото знам при 5 има наказание ама само да питам щото беше прекалено разочарован :Д
- анто маина
Aко имаше война ,Вили трябваше да го накажат ,заради обидите към садията и дърпането за ухото по време на подготовката.
До колкото си спомням ,същото БФС,наказа играч на ЦСКА за червен картон на контролен мач. За каква война говорим?
До колкото си спомням ,същото БФС,наказа играч на ЦСКА за червен картон на контролен мач. За каква война говорим?
анто маина написа:Aко имаше война ,Вили трябваше да го накажат ,заради обидите към садията и дърпането за ухото по време на подготовката.
Не искам да се заяждам, но би ли ми припомнил кога БФС е наказало играч на ЦСКА заради червен картон в контролен мач ?!?
Не казвам, че не е истина, но просто е абсурдно, защото контролните (приятелските) мачове нямат нищо общо с официалните първенства и е абсурдно БФС да наказва някого заради картон в подобен мач !
[center]
[/center]
marmi52 написа:анто маина написа:Aко имаше война ,Вили трябваше да го накажат ,заради обидите към садията и дърпането за ухото по време на подготовката.
![]()
Не искам да се заяждам, но би ли ми припомнил кога БФС е наказало играч на ЦСКА заради червен картон в контролен мач ?!?![]()
Не казвам, че не е истина, но просто е абсурдно, защото контролните (приятелските) мачове нямат нищо общо с официалните първенства и е абсурдно БФС да наказва някого заради картон в подобен мач !
Нов удар по ЦСКА: Наказаха Зе Руи заради контрола
16 октомври 2008, 18:59
БГ Футбол
София, България
Шутът на Дениран Ортега в слепоочието на Ели Маркес остана безнаказан от страна на Дисциплинарната комисия към БФС
БФС и комисиите към него продължават да се прочуват. Поредното скандално решение е наказанието на Зе Руи за един мач и глоба от 800 лева. Причината е червеният картон на португалеца по време на контролата със Славия миналата събота (2:2). Тогава Зе Руи бе изгонен още в 6-ата минута след разправия с играчи на “белите”.
Ето и обосновката от страна на БФС: "По Т.1.След като разгледа инцидента на контролната футболна среща ЦСКА – Славия, на основание чл. 22, ал.1, буква Г, колона 4 и във връзка с чл. 16, ал.2, ДК наказва състезателя на ЦСКА - Жозе Руи Тавареш Да Вега с ЛСП 1 среща и глоба 800 лева"
Странният критерии обаче идва при положение, че играчите на Славия превърнаха двубоя в корида. Нападателят им Дениран Ортега изрита Ели Маркес в слепоочието, за което защитникът изпадна в кома и бе откаран в болница. Маркес продължава да се лекува и не се знае кога ще се върне на терена, а Дисциплинарната комисия въобще не наказва Ортега за провинението му, за което също получи червен картон.