СЛАВИЯ-Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: СЛАВИЯ-Берое

Мнениеот _RoKi_ » 01 дек 2009 08:39

venci_1913 написа:След толкова победи не се съмнявам ,че и през Берое ще минем!Надявам се 3/4 :0 да ги отнесем старозагорци.Трябва да се приземят и те, все пак не трябва да забравят ,че в София най-много да пазат резултата да не паднат с повече от 1/2 гола :)
Вие пък много сте замечтали 8-) Бихте Локото и вече сте недостижими,ти гледа ли поне мача на Берое с ЛИтекс по ТВ-то,защото аз даже на мача бях и ако старозагорци покажат същата игра,загубата не ви мърда :!: :twisted: Така че,слезте вие на земята,Берое са много по балансирани от вас,нищо,че в тях има криза.САМО БЕРОЕ ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 дек 2009 11:27

Viktor4o_Rs написа:
1913 написа:
Red_champions написа:Може да отиде и на разгром този мач,предвид разликата в класите.Ако е честен мачът Берое ще ги разбие с поне 15 гола.

Мачовете, в които противиковият отбор вкарва по 7, че и по повече гола не е наш патент :lol: :lol: :lol:

А даже и 8 :lol: :lol: Иначе препоръчвам на фена на четирибуквието да се притеснява за поредните погроми в Лига Европа , както и да направи някакво дарение , за да могат Титаните да платят поне тоалетната хартия на Армията :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]При следващо подобно мнение, лично ще те отстраня![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 дек 2009 14:33

[offtopic]Форевър , извинявай много , ама нищо нецензурно не съм казал , защо като си такъв боец за справедливост , не направиш забележка на тези , които открито се заяждат със Славия ? Посочи ми какво нередно и неточно съм казал ;)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 01 дек 2009 15:11

_RoKi_ написа:
venci_1913 написа:След толкова победи не се съмнявам ,че и през Берое ще минем!Надявам се 3/4 :0 да ги отнесем старозагорци.Трябва да се приземят и те, все пак не трябва да забравят ,че в София най-много да пазат резултата да не паднат с повече от 1/2 гола :)
Вие пък много сте замечтали 8-) Бихте Локото и вече сте недостижими,ти гледа ли поне мача на Берое с ЛИтекс по ТВ-то,защото аз даже на мача бях и ако старозагорци покажат същата игра,загубата не ви мърда :!: :twisted: Така че,слезте вие на земята,Берое са много по балансирани от вас,нищо,че в тях има криза.САМО БЕРОЕ ;)

Не ми обеснявай на мене за кризи и за каквото и да е било!Берое са 10 пъти по-слаби от нас ! Ние Литекс си ги газим всяка година ама какво от това?Локо София също ги мажем?Мач с мач не си прилича!Вие сте просто отбор ,който влезна в А група и още се държи , но ще ви ремонтираме ние Вас и ще покажем пътя ,който Ви чака към Б група.
Славия София

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 дек 2009 15:20

[offtopic]
Viktor4o_Rs написа:Форевър , извинявай много , ама нищо нецензурно не съм казал , защо като си такъв боец за справедливост , не направиш забележка на тези , които открито се заяждат със Славия ? Посочи ми какво нередно и неточно съм казал ;)

Отговорих ти на лична.[/offtopic]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 01 дек 2009 16:05

venci_1913 написа:
_RoKi_ написа:

Не ми обяснявай на мене за кризи и за каквото и да е било!Вие сте просто отбор ,който влезна в А група и още се държи , но ще ви ремонтираме ние вас и ще покажем пътя ,който ви чака към Б група.

Мястото не Берое е в "А" група, за разлика от доста други отбори!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 дек 2009 16:22

Още веднъж поставям акцент като приканвам, за повече толерантност в изказванията, в духа на традиционно цивилизованото общуване на белите привърженици. Нека да не се подаваме на провокации.

Берое се видя, че е стойностен отбор и в условията на финансофата катастрофа при тях, показаха добри игри и резултати. Според мен наистина мястото на Берое е в "А" група и съм абсолютно съгласен с 1913.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 дек 2009 19:01

slavia_forever написа:
marmi52 написа::mrgreen:

"СЛАВИЯ" тръгна нагоре !
Гледах ги на живо за купата срещу "Вихрен" в Сандански и видях, че в този отбор има напредък ... Вярно, не размазаха противника, но играха агресивно и мотивирано . Нещо, което липсваше преди ... Направи ми впечатление и това, че "белите" правят високоскоростни атаки отпред ... Такава игра не бях виждал скоро от тях !

От този мач, гледах само репортажи, но нищо подобно не видях! :shock: :lol: Все пак се радвам, че имаш позитивно мислене за бъдещето на Славия! Дано тръгнем наистина нагоре! Успех! ;)

:mrgreen:

Ами, нормално ! Те репортажите за "СЛАВИЯ" ги правят така, че да се чуди човек като ги гледа, бил ли е на мача или не ! ...
Виж, когато паднем, тогава репортажите са обширни, а коментарите язвителни ... :evil:
Тенденциозната журналистика срущу "СЛАВИЯ" не е от вчера и интелигентен човек като теб със сигурност го е забелязал ;)
Иначе в Сандански наистина играхме добре, особено през първото полувреме, когато само шанса ни попречи да вкараме ! Домакините, които не са лош отбор (запазили са си футболистите от миналата година и взеха добър треньор !) срещнаха големи трудности при бързите атаки на "белите" !
Направихме поне 7-8 бързи атаки с едно докосване ! Това очевидно е заслуга на Вили, в когото аз лично вярвам ...
Играем все по-добре и ще вървим нагоре ... ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 02 дек 2009 12:21

Славия и Берое са най-непредвидимите отбори.Могат да бият всеки отбор в БГ,както и да паднат от такъв.Затова прогнозата ми е за троен мач.На такъв мач може да се заложи само ако човек има вътрешна информация. :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 дек 2009 12:28

TNT написа:Славия и Берое са най-непредвидимите отбори.Могат да бият всеки отбор в БГ,както и да паднат от такъв.Затова прогнозата ми е за троен мач.На такъв мач може да се заложи само ако човек има вътрешна информация. :lol:

[offtopic]При тази прогноза, съм сигурен, че ще познаеш. ;)[/offtopic]

Върни се в “Славия”