Parmalat написа:dunavfc написа:Parmalat написа:dunavfc написа:Не ви ли се струва,че през последното време,отдолу идват доста обещаващи момчета,въпреки,че всеобщото мнение е по-различно ?
Аз мога да се сетя за поне 10-15 имена на момчета до 20 год. възраст,които биха могли да станат едни доста прилични футболисти,допреди 5 год. не можех да се сетя и за 5 !
Литекс показа на цяла България,как се прави,дано повече клубове прихванат този пример.
Днеска гледахме Ботев Пд и Локо Пд е какви футболисти са Вандер и особено оня олигофрен от Локо Пд,който си изкара червен картон ? Не е ли по-добре да дадеш шанс на някой свой юноша,който най-малкото ще "умре" на терена,отколкото на някакви безумни чужденци,които при първа оферта ще отидат я в Азербайджан я в Китай...
Искам да видя отбор който е изграден изцяло от българи между 17 и 21 години.Да играят няколко години да израстнат и като отбор.Така Виктория Пилзен и БАТЕ Борисов се представят години наред стабилно в Европа.
Литекс се доближават най-много до това,но не забравяй,че всеки един отбор,все пак има нужда и от опитСамо с играчи до 21 год. възраст успехите ще се случват доста трудно,ако се гонят такива де...
По принцип няма лошо да има чужденци в отборите ни,ама най-естественото нещо е да бъдат наистина класа ! Не можеш да купуваш чужденец и той да ти седи на скамейката в случая Литекс - Ванжер...
Фейенорд в момента са отбор изграден изцяло от млади холандци.
Те затова и Фейенорд,скоро няма да са фактор в първенството,а до колкото помня през последните години на няколко пъти се бориха за спасение.
Не ме разбирай погрешно,не че не съм за идеята за изцяло изграден от местни играчи отбор,но просто успехите идват много по-трудно