СЛАВИЯ - Програма 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: СЛАВИЯ - Програма 2012/2013

Мнениеот 1913 » 18 юли 2012 03:02

kanari написа:
1913 написа:Пичове, ако имате нещо да коментирате по програмата на Славия за сезона, добре дошли сте да го споделите. Ако ще публикувате само глупости, тогава се чувствайте свободни да си намерите друга тема, в друг раздел, където да го правите!

В момента , в който обидният и безпочвен коментар за Столипиново се изтрие ще се извиня на всички слависти , с изключение на венци . Нека "берзпристрастният и справедлив" Славия форевър се намеси :lol:

Друже, не искам да се извиняваш на никого, просто нека пишем по темата, ако има нещо за писане, ако има толкова силна нужда от заяждане, правете го с лични съобщения, няма смисъл да се замърсява пейзажът. Поздрави!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 18 юли 2012 09:36

kanari написа:Пише се "на" , обаче повече не ми се спори .

Хайобайо мачът е 26.10.2002, събота, 16:00 ч:
Локомотив (София) - Ботев (Пловдив) 1:0 (0:0)
[1:0 Стефан Джилио 90+2]
посещаемост: 150

Може и да сме отворили големите усти , но това е защото се случват хубави неща при нас . Строи се база в "Коматево" , работи се по стадиона и се прави селекция от класни играчи от средноевропейски отбори като Хартс и Висла . За тези неща доскоро можехме само да мечтаем , а сега се случват . Вие ако успоредно със среброто от преди няколко години си бяхте оправили стадиона заедно с школата и бяхте върнали локомотивците в "Надежда" за по дълго време нямаше ли да вирнете носове ?

Да щяхме, със сигурност. Но за съжаление не би. Имаме гробокопач начело на отбора.
Вие трябва да говорите и да се радвате, защото се преборихте за всичко сами, за което мога само да ви похваля. Но вашето надминава всякакви граници - години на създаване, кой е по-по-най и така нататък. Знаеш за какво точно говоря.
Иначе тоя мач се сетих кой е, не съм присъствал, но имаше подобно нещо.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 18 юли 2012 13:32

Поздравления за точните мнения на 1913 и хайобайо . Желая ви много радостни мигове с любимите отбори !

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 18 юли 2012 22:15

Канари да сравняваш Овча купел със Столипиново е направо смешно. Незнам за к'ви ромски концерти говориш. Явно си ходил на купони над Обиколна. Живял съм 20 години в този квартал и искам да ти кажа, че е много спокоен квартал. Мангалите си седят в катуна, в квартала не слизат. Говориш за бежанци, които просто пребивават в квартала близо до НБУ. Те пък са абсолютно непроблематични. Не знам кой, какво ти е разправял, живял ли си или какво, но си в жестока грешка. От друга страна съм ходил и в Столипиново. Какво говориш ве майна.... То все едно отиваш в друга държава. Когато се изказваш за нещо неподготвен е просто смешно. Относно, че феновете на Славия не били от Овча Купел, според мен не е така. Повечето са от там, но просто като мен не припарват до стадиона. Забравих нещо пак за канари. Къде видя неасфалтирани улици?

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 18 юли 2012 23:14

CapO написа:Канари да сравняваш Овча купел със Столипиново е направо смешно. Незнам за к'ви ромски концерти говориш. Явно си ходил на купони над Обиколна. Живял съм 20 години в този квартал и искам да ти кажа, че е много спокоен квартал. Мангалите си седят в катуна, в квартала не слизат. Говориш за бежанци, които просто пребивават в квартала близо до НБУ. Те пък са абсолютно непроблематични. Не знам кой, какво ти е разправял, живял ли си или какво, но си в жестока грешка. От друга страна съм ходил и в Столипиново. Какво говориш ве майна.... То все едно отиваш в друга държава. Когато се изказваш за нещо неподготвен е просто смешно. Относно, че феновете на Славия не били от Овча Купел, според мен не е така. Повечето са от там, но просто като мен не припарват до стадиона. Забравих нещо пак за канари. Къде видя неасфалтирани улици?

Напълно подкрепям мнението ти . Аз говорех за мен ,че не съм от този квартал и не мога да го коментирам него . Доста хора имат лоша представа за Овча Купел ,ама това си е техен проблем.
Славия София

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 19 юли 2012 00:25

CapO написа:Канари да сравняваш Овча купел със Столипиново е направо смешно. Незнам за к'ви ромски концерти говориш. Явно си ходил на купони над Обиколна. Живял съм 20 години в този квартал и искам да ти кажа, че е много спокоен квартал. Мангалите си седят в катуна, в квартала не слизат. Говориш за бежанци, които просто пребивават в квартала близо до НБУ. Те пък са абсолютно непроблематични. Не знам кой, какво ти е разправял, живял ли си или какво, но си в жестока грешка. От друга страна съм ходил и в Столипиново. Какво говориш ве майна.... То все едно отиваш в друга държава. Когато се изказваш за нещо неподготвен е просто смешно. Относно, че феновете на Славия не били от Овча Купел, според мен не е така. Повечето са от там, но просто като мен не припарват до стадиона. Забравих нещо пак за канари. Къде видя неасфалтирани улици?

Не си ме разбрал правилно , коментарът ми беше насочен към Венци и просто му отговарях в негов стил .

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 19 юли 2012 19:57

kanari написа:

Не си ме разбрал правилно , коментарът ми беше насочен към Венци и просто му отговарях в негов стил .

Приех го като лична обида и се засегнах. Иначе по темата, радвам се, че има все още ентусиасти относно българската "висша" лига. Незнам как го правите, но е похвално, че си държите на българското. Аз лично съм отвратен на макс от българската игра наречена футбол. От нямане на работа понякога проверявам какво се случва с добрата стара Славия. Все пак пожелавам тази година приятни емоции на всички фенове на футбола с марка България.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 20 юли 2012 13:33

Едва ли някой е по-малко отвратен от българския футбол, но това са си нашите отбори, нашият начин на живот, любимият отбор затова е любим, за да бъде подкрепян при всякакви обстоятелства, били те положителни или отрицателни.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 27 юли 2012 12:39

Стадион Славия граничи от едната си страна с булевард Цар Борис Трети...това е централен софийски булевард.Стадионът се намира в Овча Купел....което няма нищо общо с ж.к. Овча купел.......

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 01 авг 2012 09:43

venci_1913 написа:Какво обидно има ?Това е квартал на Пловдив и нормално голяма част привърженици да са от него

На това твое мнение ще отговоря в края на моето,въпреки че не е по темата.
Програмата на "Славия" не мога да я коментирам,както не бих коментирал и програмата на "Ботев"-програми като програми.
Факт е,че в първия кръг ще се изправим едни срещу други,или както се беше изразил един колега в друга тема,ще се срещнат "старците" на българския футбол.Тук ще използвам случая в аванс да Ви поздравя с предстоящия вековен юбилей и да Ви пожелая още дълги години да се радвате и да подкрепяте отбора си.
Що се отнася до наближаващия мач моето мнение е,че ще бъде много труден и оспорван двубой.Отборът Ви в общи линии се запази и дори бяха привлечени нови футболисти които,предполагам,би трябвало да вдигнат класата му.В последните дни се говори за привличане и на Янев,Дюлгеров,Й.Тодоров,които имат много опит в подобни мачове.В същото време нашият отбор е почти изцяло нов.Футболистите ни са добри и в подготовката се представиха много добре.В същото време обаче нямат никакъв опит в родното първенство.
На трибуните е ясно какво ще бъде,а тези от Вас,които дойдат,ще го видят и на живо.Това е и нещото,което би могло да наклони везните в наша полза.Нека по-добрият на терена победи.Надявам се това да бъде "Ботев",но както вече писах,очаквам труден мач.Успех в първенството на "Славия"(след първия кръг)и да станете столични първенци!
[offtopic]Да,Столипиново е квартал на Пловдив и наистина голяма част от привържениците са от него.НО НЕ НА "БОТЕВ"!!!

Изображение

http://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY

http://www.youtube.com/watch?v=t8JsnDRm6HQ[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Славия”