Николай Божов със скандално писмо с нападки с/у Мартин Кушев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Николай Божов със скандално писмо с нападки с/у Мартин Кушев

Мнениеот MCMXIII » 15 май 2012 18:22

South_Park написа:
шивача написа:може, те Каварна цял полусезон играят тото, ама какво ги греят трите точки белите :roll:

нищо,освен че коефициента е минимум 20 към 90-та минута за победа на Славия

Обаче аз не съм видял нищо фрапиращо при двата гола за нашите. Информацията ми е от видео, не съм бил на мача. Странна работа :oops:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 15 май 2012 18:24

Ало, прокуратурата ли е ? И на вас да .... Сега очаквам да започнат както си е реда, първо Кушев да обвини Божов че е с психически проблеми, после Венци да каже че ако той знае за уговорки че ще изхвърли всички от отбора и на края от съдийската комисия да кажат че такова нещо нЕма и след 1 седмица никой няма да си спомня за такова писмо/интервю. Жалка държава , жалък футбол. Другото си го знаем.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: БОЖОВ VS КУШЕВ-СКАНДАЛНО

Мнениеот krasimilkov » 15 май 2012 18:27

scooool написа:Съдия на Калиакра-Славия е бил Иван Кирилов, който според Божов се е продал за 6 бона.Сега ми е интересна реакцията на БФС, защото Божов каза,че е готов за детектор на лъжата едва ли лъже.

Никъде не става ясно ,че Кушев е дал парите-може да ги е оставил за себе си!!!! ;)

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 15 май 2012 18:51

Всички знаем , че първенството е корумпирано, пропито от фалш, но всички сме като щрауса. Рибата се вмирисва от към главата.

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 15 май 2012 18:52

Защо всички говорите зъ 6000 лева, а никой не споменава, че Божов намеква, че Славия са дали мача на Цска??????? За Миньор - Лудогорец оревахте света, а сега се правите на недоразбрали! И какво стана сега, чистите като сълза червени радетели за феърплей се оказва, че също печелят съмнително.
"ДОЙДЕ МАЧА с ЦСКА отново по незнайна причина същите 3-ма футболисти бяхме резерви. Правете си изводи и за този мач."

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 15 май 2012 19:03

minyoro написа:Защо всички говорите зъ 6000 лева, а никой не споменава, че Божов намеква, че Славия са дали мача на Цска??????? За Миньор - Лудогорец оревахте света, а сега се правите на недоразбрали! И какво стана сега, чистите като сълза червени радетели за феърплей се оказва, че също печелят съмнително.
"ДОЙДЕ МАЧА с ЦСКА отново по незнайна причина същите 3-ма футболисти бяхме резерви. Правете си изводи и за този мач."

Тъкмо щях да пиша и аз това!Всички се хванаха за тези 6000 лв. , за които уж Кушев бил казал на някого!Ами дори и да е така , това може и да означава , че се опитва да изкара някой лев от футболистите си!Уж бил дал на съдията , ама да не знаел президента- ние ще вземем премии, ама ти вземи тези 6 бона,че благодарение на тебе бихме :) :)
Не е това най-важното от думите на Божов !Той говори за умишлено загубени мачове ;)

Въпреки , че всичко ми се струва Бла,бла,бла......

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 май 2012 19:11

MCMXIII написа:Обаче аз не съм видял нищо фрапиращо при двата гола за нашите. Информацията ми е от видео, не съм бил на мача. Странна работа :oops:

http://www.novsport.com/news186032_1.html
Не знам, не съм гледал дори и репортаж, но... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 май 2012 19:16

Ако си отворят устите и други футболисти на Славия, а и на другите отбори, нали знаете какви неща ще излязат наяве ? Само че българския футбол е по-зле и от мафията и никой не смее да наруши мълчанието. Малцина са смели като Божов, които не ги е страх да кажат някои неудобни неща.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 май 2012 19:30

Значи Божов ако не го бяха изгонили нямаше да каже нищо.Защо винаги когато някой е отстранен започва да разкрива "скандални"неща?И този детектор на лъжата вече не може да смогне от желаещи да го ползват :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 15 май 2012 20:08

На мен лично Божов ми изглежда мъжко момче и не вярвам да говори глупости ... за Кушев нищо не мога да кажа. Никога не съм бил много навътре със Славия, но като страничен наблюдател на това писмо сигурно много да коментирам каквото ми текне. Затова и се въздържам само с: Ако поне една част от това е истина, значи треньора на Славия е доста ниско ... ама доста. Много жалко!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “Славия”