Това е от Спорт1.
Ама е доста добро.
Славия си намъкна изутите до колене гащи от дербито с Левски и удари Лудогорец с 3:2 на "Овча купел". "Белите" играха мача на живота си, самотният бегач по десния тъч Пепи Димитров изглеждаше като Лео Меси и вкара два от трите гола в досегашната си кариера, Влади Златинов също блесна с шедьовър с помощта на Урош Голубович.
Вратарят на разградчани игра цял мач като препушил с некачествена марихуана и ако поведението му е било от типа "няма сделка", но това е най-безобразният страж в първенството ни в момента.
Лудогорец аристократично изпусна половин дузина чисти голове и си свърши работата за полусезона, като за норматив изпусна парата в рамките на пет дни и спокойно може да чака потупване по рамото за услугата към държавната директива.
С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Поздравления за Славия за сърцатата и мъжка игра, и разбира се за постигнатия резултат.
- venci_1913
- Контакти:
edmon_dantes написа:venci_1913 написа:На майка ти стана ли и кеф за дядовците ?
Мен пък ми стана кеф ,че наркоманчетата от СЕКБТОР не знаят какво се случва и как направихме Говядоспор шампоани.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай за въпроса ама ти добре ли си с главата?
Не, но да ми се обяснява какви са били феновете на "Славия" (старци , 2ма човека и т.н) е смешно при положение ,че целият ни футбол е една голяма трагедия . От 1996 до сега няма никакви успехи в Европа и при положение ,че сме останали едни 1000 човека е напълно радващо. Няма да коментирам след загуби "ГРАНДОВЕТЕ" колко човека са и че повечето отбори или дават смешни пари за екскурзии ,или като някои от Разград БЕЗ ПАРИ .
marmi52 , прав си!Съжалявам за острия коментар , но ми писна да се говорят глупости по адрес на Славия .
Славия София
Teo написа:Радвам се за Славия, защото макар и първото полувреме слабо, но после показаха характер и взеха мача![]()
Причината е в това, че един друг отбор нито изпъква с игра, нито с нищо, а просто са го запътили към титлата, това е грубото, спрямо останалите.
Ейййййй не спря да се жалваш ,че Левски ще е шампион този сезон . За това трябва да си ви бием пък да видим тогава от какво ще се оплачеш .
ЕМИЛ написа:Teo написа:Радвам се за Славия, защото макар и първото полувреме слабо, но после показаха характер и взеха мача![]()
Причината е в това, че един друг отбор нито изпъква с игра, нито с нищо, а просто са го запътили към титлата, това е грубото, спрямо останалите.
Ейййййй не спря да се жалваш ,че Левски ще е шампион този сезон . За това трябва да си ви бием пък да видим тогава от какво ще се оплачеш .
Разбира се, че ще се жалвам, какво да гледам театъра който се играе с вас, няма как просто.
- venci_1913
- Контакти:
Tommi,
Знаеш ли какво мисля за телевизията и мачовете от първенството , които се излъчват по нея ? Най-вече тези на любимия ми отбор ? Да прекъсне картината или да спре кабелната
Знаеш ли какво мисля за телевизията и мачовете от първенството , които се излъчват по нея ? Най-вече тези на любимия ми отбор ? Да прекъсне картината или да спре кабелната
Славия София
Браво на Славия! Доста ме зарадваха днеска 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Интересно защо не играхте така и в предишния мач,или се пазите за мача с нас!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Интересно защо не играхте така и в предишния мач,или се пазите за мача с нас!
Айде пак се почна... Що не се върнеш десетина страници назад, няма смисъл да се дъвчем пак.