С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kijelmi
Контакти:

Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!

Мнениеот kijelmi » 24 мар 2012 19:38

Това е от Спорт1.
Ама е доста добро.

Славия си намъкна изутите до колене гащи от дербито с Левски и удари Лудогорец с 3:2 на "Овча купел". "Белите" играха мача на живота си, самотният бегач по десния тъч Пепи Димитров изглеждаше като Лео Меси и вкара два от трите гола в досегашната си кариера, Влади Златинов също блесна с шедьовър с помощта на Урош Голубович.

Вратарят на разградчани игра цял мач като препушил с некачествена марихуана и ако поведението му е било от типа "няма сделка", но това е най-безобразният страж в първенството ни в момента.

Лудогорец аристократично изпусна половин дузина чисти голове и си свърши работата за полусезона, като за норматив изпусна парата в рамките на пет дни и спокойно може да чака потупване по рамото за услугата към държавната директива.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 мар 2012 19:39

Заболя ме стомаха от смях с тия двете кифли по Канал 3 :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 24 мар 2012 19:39

Поздравления за Славия за сърцатата и мъжка игра, и разбира се за постигнатия резултат.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 24 мар 2012 19:41

edmon_dantes написа:
venci_1913 написа:На майка ти стана ли и кеф за дядовците ?
Мен пък ми стана кеф ,че наркоманчетата от СЕКБТОР не знаят какво се случва и как направихме Говядоспор шампоани.

:o :o :o :o :o :o :o
Извинявай за въпроса ама ти добре ли си с главата?

Не, но да ми се обяснява какви са били феновете на "Славия" (старци , 2ма човека и т.н) е смешно при положение ,че целият ни футбол е една голяма трагедия . От 1996 до сега няма никакви успехи в Европа и при положение ,че сме останали едни 1000 човека е напълно радващо. Няма да коментирам след загуби "ГРАНДОВЕТЕ" колко човека са и че повечето отбори или дават смешни пари за екскурзии ,или като някои от Разград БЕЗ ПАРИ .

marmi52 , прав си!Съжалявам за острия коментар , но ми писна да се говорят глупости по адрес на Славия .
Славия София

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 мар 2012 19:43

Teo написа:Радвам се за Славия, защото макар и първото полувреме слабо, но после показаха характер и взеха мача :P

Причината е в това, че един друг отбор нито изпъква с игра, нито с нищо, а просто са го запътили към титлата, това е грубото, спрямо останалите.

Ейййййй не спря да се жалваш ,че Левски ще е шампион този сезон . За това трябва да си ви бием пък да видим тогава от какво ще се оплачеш .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2012 19:52

ЕМИЛ написа:
Teo написа:Радвам се за Славия, защото макар и първото полувреме слабо, но после показаха характер и взеха мача :P

Причината е в това, че един друг отбор нито изпъква с игра, нито с нищо, а просто са го запътили към титлата, това е грубото, спрямо останалите.

Ейййййй не спря да се жалваш ,че Левски ще е шампион този сезон . За това трябва да си ви бием пък да видим тогава от какво ще се оплачеш .

Разбира се, че ще се жалвам, какво да гледам театъра който се играе с вас, няма как просто.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 24 мар 2012 19:55

Tommi,
Знаеш ли какво мисля за телевизията и мачовете от първенството , които се излъчват по нея ? Най-вече тези на любимия ми отбор ? Да прекъсне картината или да спре кабелната :idea:
Славия София

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 мар 2012 19:57

Браво на Славия! Доста ме зарадваха днеска :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 мар 2012 19:59

Интересно защо не играхте така и в предишния мач,или се пазите за мача с нас!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 мар 2012 20:05

Old_death написа:Интересно защо не играхте така и в предишния мач,или се пазите за мача с нас!

Айде пак се почна... Що не се върнеш десетина страници назад, няма смисъл да се дъвчем пак.

Върни се в “Славия”