Купа на България 1/4 финал: Черноморец Бс - Славия Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Купа на България: Черноморец Бс - Славия Сф

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 00:10

Хубав мач, трагични защити, трагичен Борел, трагичен съдия., борбена Славия. Поздрави на номер 20 от отбора на Славия, типично "мъжко" държание, пожелавам да му се върне. Успех на Славия в полуфиналите - от всички отбори там, те са ми най-малко противни, заедно евентуално с Пирин. И последно - поздрави за Венци Стефанов, поне този път няма да го чуя да говори против съдии. Лека вечер!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 00:11

VraTar4o написа:ехе отговорите в тази тема настигат феновете на двата отбора взети заедно !?!?!

Не те знам от кой отбор си и за какво се бориш. "Поздрави" и на теб.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 08 апр 2011 00:16

VraTar4o написа:ехе отговорите в тази тема настигат феновете на двата отбора взети заедно !?!?!

не си интересен
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 апр 2011 00:32

Велик мач от гледна точка на неутрален фен. Не като качество, а като борба и желание за победа. Мислех си за някои мачове за Купата на Англия, докато гледах. Никакво тото, и двата отбора се бяха захапали здраво, но волята на Славия беше по-голяма. Третият им гол не е съдийско подпиране -- вижда се на повторението лошото пласиране на страничния съдия, стават такива работи (но все пак Кокльо на интервюто не трябваше да бъде супер нагъл).

Не знам коя защита беше по-ужасяваща и това е единствената мисъл, която ме тормози :-)

Честито на славистите, но да не се радват много, защото 100% падат на полуфинала дори да е Славия-Пирин. Бате Венци просто не иска да играете в Европа; ако не беше той... ехееее... ама айде, това са си ваши бели мечти ;-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 08 апр 2011 01:25

Надявам се най-накрая Гочето да е разбрал,че Борел(така и не мога да разбера кой го определя за вратар номер 1 в Бг) нищо не играе от началото на полусезона(за мен и доста преди това),за Паланков няма нужда да коментирам.Много ми хареса коментара за това,че на страничния съдия му харесал гола и затова не сигнализирал засадата,ами в такъв случай предлагам засада да не се отсъжда докато не се види какъв гол ще вкара отборът,който напада ;) Правилата са си правила и са за всички,лошото е,че ако беше мач на Литекс със сигурност щеше да бъде маркирана.Покрай слабото представяне до момента никой не обръща внимание,най-вече от ръководството,на съдийските грешки в наш ущърб,а като изключим мачовете с Цска и Видима тези грешки бяха определящи за крайния изход на двубоите.За пореден път бих искал да задам и въпрос към треньорския щаб кой прави и дали има някой,който да прави разбор как да се изпълняват дузпите,как реагира противниковия вратар,къде бият дузпите състезателите на противника и т.н.,защото втори мач подред се вижда,че отборът е неподготвен за този компонент от играта. :x
Честито на Славия,дано се представят по-добре от тук нататък и дано чичо Ви не реши отново да Ви подведе,защото Славия определено имат добър отбор и играчи,с които спокойно може да се справи с останалите отбори за купата,друг е въпросът,че Велев не всеки път успява да налучка верния състав.Един Георги Христов например си е нарисувана резерва на Кушев,а и след завръщането на Йордан Юруков отборът ще стане още по-балансиран.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 08 апр 2011 03:03

12 лева и за малко да получа инфаркт :lol:
Славия София

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 апр 2011 05:35

venci_1913 написа:12 лева и за малко да получа инфаркт :lol:

:lol:

Браво на вас, които отидохте да подкрепите момчетата въпреки голямото разстояние и скъпите билети ...
Зрелището си заслужаваше ! Не се вижда всеки ден такъв мач в България ! ;)
САМО СЛАВИЯ !

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2011 05:37

Много прочетох, искам и аз да си кажа мнението! Бях на мача, нищо, че съм бургазлия, бях обещал на един приятел, че ще гледаме от агитката на "Славия"! След малко за мача! Първо, искам да кажа, че съм възхитен от агитката на "Славия", имаше едно момче отпред което "водеше" цялата агитка през цялото време! Един, двама малоумници се опитаха да провокират малкото фенове на "Черноморец", моментално беше спряна такава провокация! Губиха в резултата, но си пуснаха фойерверките ( преди това, бяха предупредени, НИКАКВО хвърляне към терена!!!!) Не знам, кой се смее, че "Славия" нямали фенове, аз лично тази вечер се убедих, че имат фенове, и то много верни! За самият мач! Пак казвам, няма такива фенове, почти 50% в самото начало не успяха да видят дузпата ( опъваха се флагове, знамена), но после почти 80% от агитката беше на мнение, че освен дузпа има и спестен червен картон! Това точно феновете на "Славия" го казаха! Сега с добавка и гола от засада накрая, става малко в повече! Но, аз това което видях, съдията никой не подкрепяше! Свирише си, като нормален български съдия! Просто толкова си могат! Не можах да видя засадата при изравнителния гол за 3:3, но искам да видя повторенията дали нямаше опасна игра?! Но, казвам честно, нямаше съдийска намеса! Страничния, ами толкова си може, и явно не е за нашите терени! В 91-та минута да проспиш засада "захласнат" от хубавия гол ( а той наистина се получи великолепен!), та става така, че червен картон в първата минута, и гол от засада ( може и с нарушение) в 91-а, малко идва в много! Да, разбирам и феновете на "Славия", че колко пъти са били рязани, но дано друг път това да избие срещу "Левски" и "ЦСКА" , а не срещу отбор, който може би и повече е рязан! Но, пак казвам, бях на мача! Няма уговорки, няма НАРОЧНИ грешки, просто толкова си ни могат съдиите! Мога да кажа само едно! ОГРОМНО БРАВО и на двата отбора! Чакам от вас, съфорумниците, да ми кажете кога последно е имало такъв трилър! 4:4! Повеждане, изравняване, продължения, дузпи?! Уникален мач! Едно голямо честито на участниците в този мач! Дано "Славия" има добър жребии ( мразя и треньора им, и президента им) но пък обичам феновете им! Това е само игра! Тази вечер, така се получи! Респект и на бургазлии, на моите съграждани, които с ръкопляскане изпратиха и двата отбора! Каквото и да говорим, получи се спектакъл!...

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 08 апр 2011 08:44

Картаго успех ти желая от все сърце. Бъди жив и здрав!
:lol:

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 08 апр 2011 09:17

Е ако съм вярвал, че точно Славия и Черноморец ще направят такъв мач, браво на двата отбора. Страничния съдия бе точно два метра изостанал от линията на засадата и просто нямаше как да види. Браво Божов съжалявам че не си на 20. Но ми направи лошо впечатление физическата подготовка, не е сериозно един мач с продължения и айде на системи и какво правиме в събота :?:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Славия”