Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Вижте как Вили Вуцов раздава правосъдие:видео

Мнениеот blue_ power1 » 17 фев 2010 22:20

white power написа:Хубаво е да гледате и ситуациите преди влизането на Вили и Венци на терена. Особено нарушението когато Вили откачи, а съдията не даде дори и фаул. Все пак са контролни срещи и не е необходимо да има момчета с счупени носове и контузии. Мисля че и други отбори си изпатиха от прекалено твърда игра в контролни мачове.

Абсолютно съм съгласен,това е приятелски мач,а не корида...Не трябваше да му дърпа ухото,а направо да му го отпори и да му го навре в мутрата...

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 17 фев 2010 22:34

blue_ power1 написа:
white power написа:Хубаво е да гледате и ситуациите преди влизането на Вили и Венци на терена. Особено нарушението когато Вили откачи, а съдията не даде дори и фаул. Все пак са контролни срещи и не е необходимо да има момчета с счупени носове и контузии. Мисля че и други отбори си изпатиха от прекалено твърда игра в контролни мачове.

Абсолютно съм съгласен,това е приятелски мач,а не корида...Не трябваше да му дърпа ухото,а направо да му го отпори и да му го навре в мутрата...

Пич мисля че с Вили може да направите добър дует - веднага те предлагам за помощник треньор. ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 фев 2010 22:34

пълен малоумник... навсякъде по света този мач ще му е последния .... само при нас се одобрява такова поведение- " що не го преби.. що не го изнасили..." балкански простотии ! засрамете се ,бе ей ! как го виждате това в англия,в испания, в германия... нали тия първенства гледате ???? :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 17 фев 2010 22:41

gugushito написа:пълен малоумник... навсякъде по света този мач ще му е последния .... само при нас се одобрява такова поведение- " що не го преби.. що не го изнасили..." балкански простотии ! засрамете се ,бе ей ! как го виждате това в англия,в испания, в германия... нали тия първенства гледате ???? :oops: :oops: :oops:

Да тия първенства гледаме и веднага се сещам за реакцията на сър Алекс когато нападна съдията и го обиждаше с доста цветущи изрази а накрая в интервю го нарече и малоумник....
Пак се повтарям че когато си изпусне нервите човек прави такива неща.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 фев 2010 22:49

еееее, да сравняваш реакциите на съра и тоя олигофрен е пресилено. свали бялата превръзка от очите и го погледни отстрани: ужас и срам !!! да не говорим ,че съра го глобяват сериозно за думи като "неадекватен" и " неподготвен", а тоя трябва да го разстрелят за простотиите му......

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 фев 2010 22:50

Този човек ме разби!
Поне аз мисля, че няма дуспа..първо, че се удариха извън очертанията на терена ( да ти даде фаул зад аут линията ли ?!?!) и 2ро славистът игра с топкат и чак при паданетона сърбина се закачиха... :?
САМО ЛЕВСКИ!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 17 фев 2010 22:52

Това е една нищо и никаква проверка,единственно от съдията зависи,как ще се развие мача...А той се прави на куку,ами тя сопата има два края и на олигофрените облечени в черно,жълто и червено трябва да им се припомня по-честичко този факт...Първенството още не е започнало,а то какво стана-маса футболисти из болниците...

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 17 фев 2010 22:56

Linky написа:Този човек ме разби!
Поне аз мисля, че няма дуспа..първо, че се удариха извън очертанията на терена ( да ти даде фаул зад аут линията ли ?!?!) и 2ро славистът игра с топкат и чак при паданетона сърбина се закачиха... :?

И според теб влизането на сърбина беше нормално, все едно играе финал на ШЛ. И ако си прав че е ударен без топка още по лошо. Все пак е контролен мач.

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 17 фев 2010 23:13

gugushito написа:пълен малоумник... навсякъде по света този мач ще му е последния .... само при нас се одобрява такова поведение- " що не го преби.. що не го изнасили..." балкански простотии ! засрамете се ,бе ей ! как го виждате това в англия,в испания, в германия... нали тия първенства гледате ???? :oops: :oops: :oops:

много точно казано.....
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 17 фев 2010 23:35

Като толкова го е грижа селяка Вуцов, защо изобщо не погледна момчето, а директно отиде да дърпа на съдията ухото. Вярно че е приятелски мач, но в този момент Вилито трябваше да получи червената картичка, и да ходи да си успокои нервите. Казвате - приятелски мач и няма смисъл да са груби - той по скоро искаше дузпа отколкото да го е грижа за футболиста му - дори не го погледна как е. Пълен идиот... Ако Венци беше човек на място Вили вече щеше да е безработен...

Върни се в “Славия”