Купа на България 1/4 финал: Черноморец Бс - Славия Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Купа на България: Черноморец Бс - Славия Сф

Мнениеот MCMXIII » 07 апр 2011 22:08

ntodorov написа:То Убаво, но аз сега се връщам от стадиона. Мен, като фен на Черноморец питаш ли ме? :) ... мен ме е яд на нашите. Как можаха така лесно да си профукват головете. Ако мачът беше квартален - Как да отмениш попадението за 3-3, но когато иде реч за голям залог...как може да си затвориш очите ? Впрочем и славистите се изненадаха в началото, когато педалчето Станиславчо посочи центъра. Прекалено мек и толерантен отбор сме към грешките на съдиите...Много ми е интересно какво ще каже Венци, но трябва много да внимава, защото думи и действия се връщат рано или късно, като бумеранг. Честита ви победа все пак.

Ако кажа извинявай, едва ли ще ти е по- леко :|
Знаеш защо съм щастлив, аз зная защо ти си бесен. Видях много пробойни в моят отбор (те и при вас са много), но моят отбор продължава! Щом си бил на мача, ти казвам НАЗДРАВЕ! Ти си фен и ще разбереш, че този мач бе... луд!
Моята Славия за първи път от години отива на полуфинал и печели на дузпи :) Надявам се на добър жребий утре ;)

САМО СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 07 апр 2011 22:11

MCMXIII написа:
ntodorov написа:То Убаво, но аз сега се връщам от стадиона. Мен, като фен на Черноморец питаш ли ме? :) ... мен ме е яд на нашите. Как можаха така лесно да си профукват головете. Ако мачът беше квартален - Как да отмениш попадението за 3-3, но когато иде реч за голям залог...как може да си затвориш очите ? Впрочем и славистите се изненадаха в началото, когато педалчето Станиславчо посочи центъра. Прекалено мек и толерантен отбор сме към грешките на съдиите...Много ми е интересно какво ще каже Венци, но трябва много да внимава, защото думи и действия се връщат рано или късно, като бумеранг. Честита ви победа все пак.

Ако кажа извинявай, едва ли ще ти е по- леко :|
Знаеш защо съм щастлив, аз зная защо ти си бесен. Видях много пробойни в моят отбор (те и при вас са много), но моят отбор продължава! Щом си бил на мача, ти казвам НАЗДРАВЕ! Ти си фен и ще разбереш, че този мач бе... луд!
Моята Славия за първи път от години отива на полуфинал и печели на дузпи :) Надявам се на добър жребий утре ;)

САМО СЛАВИЯ :!:

Пожелавам ти ЦСКА. Там грешка няма , зад борда сте.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 апр 2011 22:19

invader10 написа:Пожелавам ти ЦСКА. Там грешка няма , зад борда сте.

Може. Но е възможен и друг вариант ;)
Лека вечер!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 апр 2011 22:21

А-ааа не. Не искам извинение. То така или иначе Европейски клубни шампиони няма да ставаме я. :)
ПС: Бях на мача, но ръководството ни не заслужава публика. За съжаление тази вечер момчетата показаха, че заслужават подкрепа. Абе объркана работа...В последния момент послушах сърцето си и отидох на мача, но ако трябваше да слушам разумът си - щях да съм пред ТВ с ракия. По-лесно щях да преживея загубата. И то подобна на тази.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 апр 2011 22:27

ntodorov написа:А-ааа не. Не искам извинение. То така или иначе Европейски клубни шампиони няма да ставаме я. :)
ПС: Бях на мача, но ръководството ни не заслужава публика. За съжаление тази вечер момчетата показаха, че заслужават подкрепа. Абе объркана работа...В последния момент послушах сърцето си и отидох на мача, но ако трябваше да слушам разумът си - щях да съм пред ТВ с ракия. По-лесно щях да преживея загубата. И то подобна на тази.

Поздравявам те теб и другите били на мача :!: С ракията е лесно ;) Мачът бе неописуем, но ще разберем след дни, какво стана... Пълна лудница.
Наздраве и успех ти желая на теб и любимият ти отбор, след тази вечер!

П.П. Този мач се игра. Това е за други колеги.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 апр 2011 23:08

MCMXIII написа:
ntodorov написа:А-ааа не. Не искам извинение. То така или иначе Европейски клубни шампиони няма да ставаме я. :)

Поздравявам те теб и другите били на мача :!: С ракията е лесно ;) Мачът бе неописуем, но ще разберем след дни, какво стана... Пълна лудница.
Наздраве и успех ти желая на теб и любимият ти отбор, след тази вечер!

П.П. Този мач се игра. Това е за други колеги.

И аз си мисля, че се игра мача, но като изключим головете, нищо качествено не видях.Положителното е,че Черноморец се отпушиха.Те през този шампионат не са вкарвали повече от 2 гола.Лошото и за двата отбора бяха защитите..трагични е мило казано :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 07 апр 2011 23:09

В българското първенство не се срещат много мачове, които завършват с толкова много голове! :) ЧЕСТИТА ПОБЕДА, СЛАВИСТИ И ДАНО СЕ ПАДНЕМ ДОМАКИНИ ЗА ПОЛУФИНАЛА :!:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 апр 2011 23:23

B__A__N__DA__TA написа:И аз си мисля, че се игра мача, но като изключим головете, нищо качествено не видях.Положителното е,че Черноморец се отпушиха.Те през този шампионат не са вкарвали повече от 2 гола.Лошото и за двата отбора бяха защитите..трагични е мило казано :lol:

Прав си колега, но за мен си е радост! Зная, че с тази игра сме за никъде, но аз видях живец и това ме прави щастлив :lol: Иска ми се, да продължаваме във възходяща линия! В интерес на истината, Славия през този шампионат играят в най- атрактивните мачове! Дано почнем и да побеждаваме повече!

НАЗДРАВЕ! САМО СЛАВИЯ :!:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Наглостта на Емил Велев - Кокала няма край

Мнениеот Bartolomej » 07 апр 2011 23:36

Мисля че Стефан Спасов се справи перфектно. Не мога да кажа дали имаше засада при нашия гол на Божов. Все пак има и странични съдии. Нашито желание беше да стигнем дотук, сега чакаме жребия утре. Два фантастични гола на Никоалй Божов. Той е нестандартен футболист. Може би на съдията му хареса гола, въпреки засадата и затова не го отмени“, завърши наставникът на Славия.

След такъв луд мач , в който зрителите 100 % са останали най-малкото зашеметени и невярващи от това какво се случи , нужно ли беше този човек да излезе и да сътвори такъв глупав, подигравателен и нагъл коментар :?:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 08 апр 2011 00:02

ехе отговорите в тази тема настигат феновете на двата отбора взети заедно !?!?!

Върни се в “Славия”