Тоя мач можеше да свърши всякак! Не мисля че ни надиграхте , просто късмет при нашата грешка Вие вкарахте за 1:1.
Ако беше вкарал Андонов 1-то полувреме когато черния сгреши ,мача отиваше в друг вариант, но шанс. Не на празно са казали че топката е от женски род.
Тема за Велислав Вуцов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вуцов доказа,че е анти Мъри!
LAVAN написа:ebaef написа:Ало..модовете какво прави тази тема във форум Славия,ок хубаво,Вили,Мъри,тва онова ама кво ме боли мен слависта за Зе и Жо...нищи лично левскари ама така де...ред да има..)
Като не те интересува,кво правиш тука тогава?САМО СЛАВИЯ
Прочети ми поста де...зе и жо от левски ама грам не ме интересуват..а на вили името видях само веднъж...аиде кво да се обясняваме...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Брилянтният Вили Вуцов !
Чак брилянтен не е , но е факт , че постепенно подобрихме резултатите си , има мотивация ,хъс , себераздаване във всеки мач - нещо , което винаги ни е липсвало . От играта има много какво да се желае , но кой ли пък в БГ играе хубав футбол
Аз му симпатизирам на Вили , човека гори в играта и влага много емоции ; дано зимата направим прилична селекция и не започнем обичайните номера на Венци , дано и продължим за Купата другата седмица
САМО СЛАВИЯ

САМО СЛАВИЯ

- Red_champions
Браво,ще помогне на Славия да не изпаднат.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Е, разбира се, аз написах "брилянтният" малко пресилено и полунашега, но може ли някой да отрече, че Вили Вуцов променя манталитета на белите футболисти ... Бавно, мъчително, но факт ! ...
"СЛАВИЯ" играе нахъсано и с агресия, което не го беше правила поне от 10-15 години насам !
Всичко това е заслуга на Вили ! Селекцията му не е на нужното ниво, но големият майстор затова е голям, защото може от нищо да направи нещо ! В случаят Вили прави добър (за нашите стандарти) отбор от нищото

"СЛАВИЯ" израства под ръководството на Вуцов и всеки, който отрече това, просто не е обективен

Смея дори да прогнозирам, че "белите" ще се намесят в борбата за първите 5 места напролет

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Определено Вили Вуцов е най-добрият треньор в момента. Където отиде, прави отбор. Убеден съм, че пролетта Славия ще играе още по-добре. Още ме е яд, че някакви псевдо фенове го изгониха от Левски.
noo написа:Определено Вили Вуцов е най-добрият треньор в момента. Където отиде, прави отбор. Убеден съм, че пролетта Славия ще играе още по-добре. Още ме е яд, че някакви псевдо фенове го изгониха от Левски.

Прав си напълно ! Докато беше треньор на "Калиакра" отборът направи чудеса от храброст !
Сега Вили изправя и "Славия" на крака ...
Защо го изгонихте от Герена така и не ми стана ясно !?!?

[center]
[/center]

marmi52 написа:noo написа:Определено Вили Вуцов е най-добрият треньор в момента. Където отиде, прави отбор. Убеден съм, че пролетта Славия ще играе още по-добре. Още ме е яд, че някакви псевдо фенове го изгониха от Левски.
![]()
Прав си напълно ! Докато беше треньор на "Калиакра" отборът направи чудеса от храброст !
Сега Вили изправя и "Славия" на крака ...
Защо го изгонихте от Герена така и не ми стана ясно !?!?![]()
В Каварна, Вуцов си оплътняваше времето-колкото да не загуби форма. Възможностите си доказа в Спартак Пл и особено в Черно море. Спомням си, че с моряците пролетния полусезон биеше наред, а гостуваха на всички така наречени грандове.
Вижте как Вили Вуцов раздава правосъдие:видео
Наставникът на Славия Велислав Вуцов изгуби контрол над нервите си по време на контролата с ОФК Београд. Вуцов нахлу на терена след една груба интервенция срещу Франсиско Алберони и започна да сипе гневни слова по адрес на съдията, а след това издърпа ухото на арбитъра. Като цяло проверката на Славия със сърбите премина в изключително груб тон, нямащ общо с духа на приятелските срещи.
клипа тук![]()
http://vbox7.com/play:253d1ef6&start=13&r=emb
Просто е уникален Вили Вуцов.Предсатавям си Славия се класирва за Европа пада им се да играят мач с отбор от Англия.Съдията бърка и Вили Вуцов безстрашно влиза на терена...оттам нататък следва това което е в клипа![]()
![]()
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Вижте как Вили Вуцов раздава правосъдие:видео

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !