Мнениеот sure thing1926 » 24 юни 2012 14:16
Не виждам как можеш да ме засегнеш с НЕградските ти маниери. Много ниско топче си. Аз и още 100 човека празнуваме 15 години от основаването на клуб с име Б... Пловдивски вестник, да кажем "Марица", отпечатва статия, че аз и още 100 човека сме празнували 15-я рожден ден на клуб Б.... Да, вестника потвърждава, че в Пловдив на 24 юни 2012 101 човека са празнували нещо, но НЕ потвърждава, че нашия "клуб" наистина е на 15! Това не е доказателство, че клубът ни е основан на 24 юни 1997. Затова се искат други, директни, юридически издържани доказателства, че аз съм основал клуб преди 15 години. Славия има такива, а вие "случайно" ги нямате. Вашите били унищожени от войната, а на Славия оцелели? Те по това време са се подвизавали сигурно в Швейцария????
Похвално е, че си признавате за Спартак. Ама виж какво е написал онзи над мен? Прочети и щуротиите, които излизат от клубния ви "сайт" и медиите на Певвски: най-стария клуб в България. Да, но без доказателства, че е такъв. Да завършим с изрезките на Владко. Кога ще организирате телевизионен дебат, между Владко и Ангел и Румен Минков, теб самият и Стефан попов например. Да разобличите Владко и Ангел за СК и да докажете на Славия Форевър, че сте наистина на 100 години?????? Давай, звъни на Бареков. Ангелчо и Владко Омират ут страх....