В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Модератор от форума на Гонг.бг:Ботев и Левски не са на 100г.

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2012 14:15

publicimage написа:
CTAHKO написа:А какво значение има кой е най-стария клуб в България и дали е по-стар с 1-2 години или не е :roll: :roll: :roll:

Ами обясни му го на слависта... и аз това се чудя

То щото всички си спомнят основаването,на който и да е от клубовете,сякаш беше вчера :lol: :lol: :lol:Освен да се размахват някакви листчета с цел да се дразнят останалите,аз друг смисъл не виждам :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 24 юни 2012 14:17, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 24 юни 2012 14:15

Не обиждам никой с темата.Просто обобщавам мненията на една ОГРОМНА част от този форум срещу мненията на 4-5 човека включително въпросният модератор.Той все пак не е собственик на сайта ,нали не е вездесъщ?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2012 14:16

Славията може понякога да се занимава с други отбори, но винаги говори с факти и аргументи, което е най - важното в един спор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sure thing1926

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот sure thing1926 » 24 юни 2012 14:16

Не виждам как можеш да ме засегнеш с НЕградските ти маниери. Много ниско топче си. Аз и още 100 човека празнуваме 15 години от основаването на клуб с име Б... Пловдивски вестник, да кажем "Марица", отпечатва статия, че аз и още 100 човека сме празнували 15-я рожден ден на клуб Б.... Да, вестника потвърждава, че в Пловдив на 24 юни 2012 101 човека са празнували нещо, но НЕ потвърждава, че нашия "клуб" наистина е на 15! Това не е доказателство, че клубът ни е основан на 24 юни 1997. Затова се искат други, директни, юридически издържани доказателства, че аз съм основал клуб преди 15 години. Славия има такива, а вие "случайно" ги нямате. Вашите били унищожени от войната, а на Славия оцелели? Те по това време са се подвизавали сигурно в Швейцария????

Похвално е, че си признавате за Спартак. Ама виж какво е написал онзи над мен? Прочети и щуротиите, които излизат от клубния ви "сайт" и медиите на Певвски: най-стария клуб в България. Да, но без доказателства, че е такъв. Да завършим с изрезките на Владко. Кога ще организирате телевизионен дебат, между Владко и Ангел и Румен Минков, теб самият и Стефан попов например. Да разобличите Владко и Ангел за СК и да докажете на Славия Форевър, че сте наистина на 100 години?????? Давай, звъни на Бареков. Ангелчо и Владко Омират ут страх....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 14:17

Канарчетата сами не знаят кой е истинският "Ботев", който е на 100 години, което не им пречи да си избиват комплексите по два-три пъти седмично с това, колко са стари и велики 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2012 14:18

Кашчей написа:Канарчетата сами не знаят кой е истинският "Ботев", който е на 100 години, което не им пречи да си избиват комплексите по два-три пъти седмично с това, колко са стари и велики 8-)

Не думай
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 юни 2012 14:19

Древен и вечен, който говори за комплекси, самия той ги има и го говори за да убеди сами себе си, че не е комплексар .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 24 юни 2012 14:22

Слаия няма фенове има малко пенсионери и един модератор :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 24 юни 2012 14:25

Жозе Моуриньо написа:Мамаму стара няма отърване от тази селска палач .

Стойчо, съветвам те (за сега приятелски) да си мериш приказките! Имай едно на ум :idea:

Върни се в “Славия”