Хората вземат нов и го представят веднага и то както му е редът http://gong.bg/view_article.php?article_id=180029 а в България чакат определен ден и т.н., да не говорим, че чести пъти не се и случва - да откривате разлика - и там говорим за втора дивизия?
http://www.arminia-bielefeld.de/alle-sc ... no_cache=1
Зимна селекция в Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Галин Иванов: По-добре в чужбина, отколкото в ЦСКА
Последна промяна от PFC Litex на 14 яну 2011 16:44, променено общо 1 път.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ENTOMBED написа:Арминия ми е любимия отбор извън пределите на България.Харесвам този отбор още от 92-ра, когато за първи път посетих техен мач.Бил съм общо на шест техни мача. Това е един от отборите с най-верни привърженици, Der Arminia Supporters Club (ASC).Тези момчета наистина обичат отбора си.Тъй, като не е тайна, Славия е един от отборите, които наистина ненавиждам вече писах на момчетата да посрещнат "подобаващо" въпросния.За първия мач с Франкфурт, няма да мога да отида, но за мача с Херта съм там.И няма да му бъде спестено наистина нищо на слависта.Не, че на някой ще му пука, каво ще се излее върху Галин, но все пак се познавам вече с доста от момчетата на SchücoArena, и вече съм им писал,за какво става въпрос. Не ме е било толкова яд, нито, когато играеше прасето Андонов, нито Зафиров. Но сега наистина съм бесен. Някой ще каже " Ето, това е българска простотия" , и ще бъде прав.Но на мен не ми пука.
Ех, ето за такива като тебе е създадена приказката за казана и българите ... Сигурен съм, че феновете на Арминия само теб ще слушат и дори и Галин да вкара 2-3 гола, пак ще бъде бурно освиркван

Вижте им стадиона на последните във Втора Бундеслига и всякакви по-нататъшни дискусии стават излишни

На тези, които го хранят им казвам приказката, че гроздето е кисело, дано ме разберат

Успех, Галинчо

Хората вземат нов и го представят веднага и то както му е редът http://gong.bg/view_article.php?article_id=180029 а в България чакат определен ден и т.н., да не говорим, че чести пъти не се и случва - да откривате разлика - и там говорим за втора дивизия?
Веднага му се прави профил в сайта http://www.arminia-bielefeld.de/index.p ... 62&view2=0 а в България подписваш и те няма обявен, да виждате някъде профил на новият ни играч Ненем http://pfclitex.com/site/bg/team.php защото аз не?
Веднага му се прави профил в сайта http://www.arminia-bielefeld.de/index.p ... 62&view2=0 а в България подписваш и те няма обявен, да виждате някъде профил на новият ни играч Ненем http://pfclitex.com/site/bg/team.php защото аз не?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PFC Litex, говорим за различни планети бе човек, говорим за германци, за Западна Европа ... В сравнение с тях организацията ни (не само във футбола) е като на маймуни - тъжничко ...

Тогава защо трябва да обвиняваме момчета, че предпочитат да отидат там, както е в тази тема, поговорката за лисицата и грозде е актуална по всяко време за българина ако ще той да живее дори в Германия, човек никога не може да се отърве от порядките си.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PFC Litex написа:Тогава защо трябва да обвиняваме момчета, че предпочитат да отидат там, както е в тази тема, поговорката за лисицата и грозде е актуална по всяко време за българина ако ще той да живее дори в Германия, човек никога не може да се отърве от порядките си.
Обвиняват ги само хора, които си мислят че още е 60-те и 70-те години на изминалия век, всеки нормален и трезвомислещ човек не е нужно да му се обяснява

Галин Иванов: По-добре в чужбина, отколкото в ЦСКА
Ами прав е(за съжаление)! ЦСКА бил трамплин... Хора, осъзнайте се бе! Дори ЦСКА вече не продава в Порто, Байерн, Валенсия или Барса, а продава( и то не винаги успява) в Алания, Волга или Университатя...
Щял да играе в евро-турнирите... И? ЦСКА като игра този сезон в групите продаде ли някой? Левски(като изключим Дембеле, ама като гледам и него го продават и тука, и там, та накрая няма да се очудя да си остане и тоя сезон в Левски) също май не са продали никой... Въобще последните няколко години май само Манолев и донякъде на Венци-дебелия трансферите стават за нещо! Всичко останало е Турция, Израел, Китай и Русия(то поне в Русия да беше нещо Зенит, Спартак или ЦСКА, ми то...).
Та в тая връзка Арминия е много по-за предпочитане пред ЦСКА(колкото и да ни е неприятна тази истина).
Viktor4o_Rs написа:ENTOMBED написа:Арминия ми е любимия отбор извън пределите на България.Харесвам този отбор още от 92-ра, когато за първи път посетих техен мач.Бил съм общо на шест техни мача. Това е един от отборите с най-верни привърженици, Der Arminia Supporters Club (ASC).Тези момчета наистина обичат отбора си.Тъй, като не е тайна, Славия е един от отборите, които наистина ненавиждам вече писах на момчетата да посрещнат "подобаващо" въпросния.За първия мач с Франкфурт, няма да мога да отида, но за мача с Херта съм там.И няма да му бъде спестено наистина нищо на слависта.Не, че на някой ще му пука, каво ще се излее върху Галин, но все пак се познавам вече с доста от момчетата на SchücoArena, и вече съм им писал,за какво става въпрос. Не ме е било толкова яд, нито, когато играеше прасето Андонов, нито Зафиров. Но сега наистина съм бесен. Някой ще каже " Ето, това е българска простотия" , и ще бъде прав.Но на мен не ми пука.
Ех, ето за такива като тебе е създадена приказката за казана и българите ... Сигурен съм, че феновете на Арминия само теб ще слушат и дори и Галин да вкара 2-3 гола, пак ще бъде бурно освиркван![]()
![]()
Смешен си, да не кажа и жалък
![]()
Вижте им стадиона на последните във Втора Бундеслига и всякакви по-нататъшни дискусии стават излишниНека му е зле, нека прибира пачките, нека бъде забелязан от по-силните немски отбори
![]()
На тези, които го хранят им казвам приказката, че гроздето е кисело, дано ме разберат![]()
Успех, Галинчо![]()
![]()
Той и центъра няма да мине.Два-три тола? Целият стадион не, но една част да.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ENTOMBED, и защо не харесваш Галин, заради това че направи Левски смешни ли

Viktor4o_Rs написа:ENTOMBED, и защо не харесваш Галин, заради това че направи Левски смешни ли![]()
![]()
Нищо лично към Галин. Не харисвам абсолютно нищо свързано с вашия отбор.
Пак повтарям. Дори преминаването на Шуко Арена , на Андонов и Зафиров ми беше безразлично, въпреки, че бяха играчи на Цска в различен период от време, но тук се вбесих тотално.
ZYKLON