Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Брилянтният Вили Вуцов !

Мнениеот _RoKi_ » 04 дек 2009 16:39

След 3-я гол направо щеше да умре от щастие :lol: То не бяха скачания,викания,а бе.....Да е жив здрав и да направи една боеспособна Славия.Честита победа на "белите" :geek:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 04 дек 2009 16:45

Първо,честита ви победа!Второ,не мисля че толкова чак трябва да бъде хвален Вили,просто едната смяна му беше принудителна на Борислав Георгиев,логично пусна Данчо Петков,а Дубала нямаше друг избор освен да го вкара след като изоставахте в резултата..Иначе и първия ви и втория ви гол бяха след груби наши грешки в защита,при третия също можеше да се намесят по-добре защитниците,но и атаката ви беше много добра,така че адмирации.Стояхме добре на терена,имахме своите шансове,но това е футбола,един път печелиш друг път губиш :) Успех на Славия в първенството.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 04 дек 2009 16:51

Това му е тавана... няма начин шизофреник, като него да сполучи в Европа :!:

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 04 дек 2009 16:58

„Ще дам два дни за почивка, абсолютно заслужена, и мачът за Купата, който и както да се падне, съм сигурен, че ще го вземем на парад. Самочувствието и силата, които натрупахме, ще ни помогнат,” добави Вили Вуцов.

Че и си повярва от един мач :mrgreen:

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 04 дек 2009 17:01

Честита ви победа!Не мога да разбера бат ви Венци как ви натресе този овцеглавия да ви излага клуба и да дразни всички?Този му дай само глупости да говори ебати селянина дано по-скоро го разкарате.Успех!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 дек 2009 17:12

:mrgreen:

Добре де, с какво точно ви дразни Вили Вуцов ?! ;)
Скача, вика, прави шоу ... Нали футбола е за това да ни забавлява ?!
По-добре ли изглежда един заспал на резервната скамейка треньор ?! :shock:
Вили гори във футбола ! Той го изживява, както всички ние, които гледаме от трибуните ...
Има и други треньори, които подскачат и беснеят ...
Примерно онзи ден в Сандански на мача за купата със "Славия" треньорът на домакините Шенсой скачаше и крещеше и направи голямо шоу ... Вили беше като мълчалив ученик в сравнение с колегата си ...
На мен пък ми харесват именно такива треньори - шоумени, циркаджии, артисти ..., както искате ги наречете ! ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 04 дек 2009 17:22

Дразни с тъпите си коментари иначе на мача да си скача колкото ще то там има кой да го изгони като прекали.И се изживява като мн голям треньор,уцелил ги на ези тура не знам си кво,само простотии,съдиите му виновни.Пълно леке е и въобше не разбира от футбол иначе има голямо желание да стане добър треньор,но не е това призванието му.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 дек 2009 17:28

А ле-ле-е !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 04 дек 2009 17:31

К`ъв треньор е пък тоя овчар.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 04 дек 2009 17:37

marmi52 написа::mrgreen:

Добре де, с какво точно ви дразни Вили Вуцов ?! ;)
Скача, вика, прави шоу ... Нали футбола е за това да ни забавлява ?!
По-добре ли изглежда един заспал на резервната скамейка треньор ?! :shock:
Вили гори във футбола ! Той го изживява, както всички ние, които гледаме от трибуните ...
Има и други треньори, които подскачат и беснеят ...
Примерно онзи ден в Сандански на мача за купата със "Славия" треньорът на домакините Шенсой скачаше и крещеше и направи голямо шоу ... Вили беше като мълчалив ученик в сравнение с колегата си ...
На мен пък ми харесват именно такива треньори - шоумени, циркаджии, артисти ..., както искате ги наречете ! ;) :lol:

Много си прав,макар че половината няма да те разберът...в края на крайщата всичко е едно шоу..една игра....
Берое са много подреден и добър отбор жалко че нямат финансова подкрепа,но когато атаката на Славия тръгне...тройката си е сигурна..:))) Само Славия!

Върни се в “Славия”