Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Какъв според вас е възможния сценарий, предвид важността на мача за Левски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

mimi29
Контакти:

Re: Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"

Мнениеот mimi29 » 26 май 2013 18:13

направете анкета между феновете на отборите от А група кой е най продажния отбор в БЪЛГАРИЯ и съм напълно убедена че СЛАВИЯ ще бъде на първо място .Аз ДАЖЕ имам 2 ма приятели от жк ИЛИНДЕН който всеки сезон ги гледам как се нервират и псуват БАТ ВЕНЦИ СТЕФАНОВ че все продава някой и друг мач на закъсалите от изпадане отбори .И после този отбор ми казва че играе за чест как определя кой мач се играе за чест и кой не или финикийските знаци означава морал и чест ако е така тогава съм съгласна
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 18:28

Bobolin написа:А идващият шампионат и то при намаляване броя на отборите в А група да си създадеш кръвен враг като Левски е силно рисков ход.
Създадохте си го вече. Вчера ни пецакахте, но ще дойде и нашия ред. За пръв път чувам, че носител на чест и достойнство е отбор легнал на изпадащите Ботев и Локо Сф и играещ не феърплей, а заради пари за да бъде прецакан друг отбор. Ще Ви излезе през носа.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 26 май 2013 18:30

Я точно преди 5 минути обявиха ЧЕРНОМОРЕЦ за най честния отбор на първенството .Как не ги е срам да не бъде СЛАВИЯ това е подигравка с футбола .СЛАВИЯ винаги е играла само честно и с морал за честа на клуба си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 май 2013 18:37

mimi29 написа:Я точно преди 5 минути обявиха ЧЕРНОМОРЕЦ за най честния отбор на първенството .Как не ги е срам да не бъде СЛАВИЯ това е подигравка с футбола .СЛАВИЯ винаги е играла само честно и с морал за честа на клуба си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз искам да извадят всички уреждащи мачове отбори от "А" група. А ти?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 26 май 2013 19:21

Дайте им буца сол.....
нямам подпис...

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 26 май 2013 22:33

СВОБОДЕН написа:Създадохте си го вече. Вчера ни пецакахте, но ще дойде и нашия ред. За пръв път чувам, че носител на чест и достойнство е отбор легнал на изпадащите Ботев и Локо Сф и играещ не феърплей, а заради пари за да бъде прецакан друг отбор. Ще Ви излезе през носа.

Още един жалък компелксар.Айде малко по-полека със заплахите.Първо вижте собствените си посрани гащи, после се правете на мъже.А най-добре е да си купите повечко вазелин, защото в европейските турнири на никой няма да му пука, че играе срещу "великия" Левски и ще ви го отцепят направо през гащите.Пък вие си връщайте колкото си искате и каквото си искате, все едно нищо няма да направите, защото бой и онова другото не се връщат.А за мача със Славия - ами сами си го набихте, сега колкото и да ревете - няма как да го промените.Щом като не можете да биете отбор от средата на таблицата и то на собствения си стадион - значи и калъфката ви е много.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 27 май 2013 20:37

не се карайте младежи, животът е кръговрат.Ще минат сезон-два-три, ще дойде момент когато на Славия ще и трябват отчаяно точки срещу Левски, тогава па ние ще ги изклатим и те така :) .Сега да се дърлим тука няма смисъл-просто ще поживеем ,ще почакаме, и рано или късно палачинката ще се обърне, като Бареков преди избори :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2013 21:04

allez_les_blues написа:не се карайте младежи, животът е кръговрат.Ще минат сезон-два-три, ще дойде момент когато на Славия ще и трябват отчаяно точки срещу Левски, тогава па ние ще ги изклатим и те така :) .Сега да се дърлим тука няма смисъл-просто ще поживеем ,ще почакаме, и рано или късно палачинката ще се обърне, като Бареков преди избори :lol:

Признаваш че Ви трЕбваха точки, но не Ви ги дадохме ;)
Честито Щампионе!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 май 2013 22:50

allez_les_blues написа:не се карайте младежи, животът е кръговрат.Ще минат сезон-два-три, ще дойде момент когато на Славия ще и трябват отчаяно точки срещу Левски, тогава па ние ще ги изклатим и те така :) .Сега да се дърлим тука няма смисъл-просто ще поживеем ,ще почакаме, и рано или късно палачинката ще се обърне, като Бареков преди избори :lol:

Когато Славия не се напъна есенния полусезон мълчахте както само вие можете, но когато 5-6 човека от Славия решиха да играят срещу Левски и некадърните 11 в синьо не успяха да ги победят, отворихте големите усти. Ако утре на Славия или на Левски им трябват точки един от друг, то въпросът ще се реши на ниво ръководства и никой няма да пита теб кой кого да изклати/справка ЦСКА - Локомотив София/
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 27 май 2013 23:48

СВОБОДЕН написа:
Cronos написа:
СВОБОДЕН написа:Създадохте си го вече. Вчера ни пецакахте, но ще дойде и нашия ред. За пръв път чувам, че носител на чест и достойнство е отбор легнал на изпадащите Ботев и Локо Сф и играещ не феърплей, а заради пари за да бъде прецакан друг отбор. Ще Ви излезе през носа.

Още един жалък компелксар.Айде малко по-полека със заплахите.Първо вижте собствените си посрани гащи, после се правете на мъже.А най-добре е да си купите повечко вазелин, защото в европейските турнири на никой няма да му пука, че играе срещу "великия" Левски и ще ви го отцепят направо през гащите.Пък вие си връщайте колкото си искате и каквото си искате, все едно нищо няма да направите, защото бой и онова другото не се връщат.А за мача със Славия - ами сами си го набихте, сега колкото и да ревете - няма как да го промените.Щом като не можете да биете отбор от средата на таблицата и то на собствения си стадион - значи и калъфката ви е много.

Слушай бе смачкян бял боклук, аз ти казвам, че до някоя друга година ще Ви трябват точки за да не изпаднете. Въпрос на време е да отидете там където е локото. Само, че вас няма да има кой да ви спасява тогава. Що се отнася до вазелина, купи си го ти. Защото и бой ще ядете и онова другото там. А за двете ако искаш може да ти се даде още сега. Просто не знам къде си. А и не ми говори за Европа. Там треперят да не се класирате, че ще оберете всички купи :) Купи си тоалетна хартия да се избършеш отзад, че ми мирише чак тук пред комрютъра. Ще изпаднете и сто години ще сте в Б група, бъди сигурен боклук такъв!

Не знам кой трябва да си купува тоалетна хартия, ама на теб като гледам ти трябват тонове. Толкова ли те е яд, че не ви легнахме? Готино ли щеше да ти бъде, ако бяхте триумфирали по такъв жалък начин? Видяхме какво стана - твоят некадърен отбор не можа да победи един друг, представящ се не на някакво особено ниво. Това показва слабост, безидейност. Ама вие сините не можете да го разберете, все друг ви е виновен.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Славия”