Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"
Не мога да кажа с ръка на сърцето, че "Славия" е отборът "феърплей", но ви благодаря за днес! Благодаря и на Георги Петков, на когото му личеше, че не му е все едно!

-
- Контакти:
Макар и да съм анти на тема София не мога да подмина това,което направихте днес.То заслужава похвала.Първо е много трудно да надскочиш манталитета си на мижетурка - говоря за Венци Дебелия,на клакьор на Левски.Второ - все пак в София сте много по-малък отбор и натиска преди и около мача е бил огромен.Поизмихте срамът от мачовете с Локо Сф и Ботев Вр,за които всички ви се присмивахме и подигравахме.С мачове като днешния обаче бихте заслужили уважението на всеки нормален фен на който и да е отбор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Радвам се, че всеки ден разхождайки кучето си в парка до стадион Славия си припомням защо децата ми никога няма да симпатизират на този клуб - отбор без достойнство, с морал на платена жрица на любовта. Готов да се продаде на всеки, който може да си позволи да плати. И само там може да чуеш, че това е достойно. Съжалявам, но максимума на чувствата си, които мога да отделя за този отбор е мъничко презрение.
А идващият шампионат и то при намаляване броя на отборите в А група да си създадеш кръвен враг като Левски е силно рисков ход.
А идващият шампионат и то при намаляване броя на отборите в А група да си създадеш кръвен враг като Левски е силно рисков ход.
- slavia_forever
- Контакти:
Bobolin написа:Радвам се, че всеки ден разхождайки кучето си в парка до стадион Славия си припомням защо децата ми никога няма да симпатизират на този клуб - отбор без достойнство, с морал на платена жрица на любовта. Готов да се продаде на всеки, който може да си позволи да плати. И само там може да чуеш, че това е достойно. Съжалявам, но максимума на чувствата си, които мога да отделя за този отбор е мъничко презрение.
Може би за теб "жрица на любовта без достойнство" е, когато се бориш да победиш, или най-малкото да не загубиш. Явно твоят манталитет е свързан с това, че трябваше да си "свалим гащите" и да се "надупим" на Левски за да дадеш добър пример на децата си и да им разкажеш какво е морал според твоите възгледи.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Bobolin написа:Радвам се, че всеки ден разхождайки кучето си в парка до стадион Славия си припомням защо децата ми никога няма да симпатизират на този клуб - отбор без достойнство, с морал на платена жрица на любовта. Готов да се продаде на всеки, който може да си позволи да плати. И само там може да чуеш, че това е достойно. Съжалявам, но максимума на чувствата си, които мога да отделя за този отбор е мъничко презрение.
Съжалявам, но максимума колко ми пука за твоето мнение е нула

-
- Контакти:
Какво Ви е виновна Славия ! На 100% игра само Г.Петков.
- BLUE CHAMPIONS
fen na Slavia написа: Какво Ви е виновна Славия ! На 100% игра само Г.Петков.
Славистите си играха "ганкиното". ОК за Гошо вратарчето бих се съгласил, че е играл на 100%, но той ясно си показа накъде му е злобата правейки си мустак с пръст. А и чак пък извънземни спасявания не е правил, всичките спасени удари бяха в очертанията на протегнатите му ръце с изключение на пряк-свободния на Йовов, когато се наложи да скочи на 20см от земята. Славия за цял мач създаде едно чисто голово положение и то вече при резултат 1-1,а защитата беше като транзитна магистрала. За какво скачане въобще говорим?

Който го твърди това "скачане", значи толкова му разбира главата от футбол. А и това са хора, обикновенно вълнуващи се от "мръсотията" в чуждия двор, а не виждащи батака в своя собствен!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
slavia_forever написа:Bobolin написа:Радвам се, че всеки ден разхождайки кучето си в парка до стадион Славия си припомням защо децата ми никога няма да симпатизират на този клуб - отбор без достойнство, с морал на платена жрица на любовта. Готов да се продаде на всеки, който може да си позволи да плати. И само там може да чуеш, че това е достойно. Съжалявам, но максимума на чувствата си, които мога да отделя за този отбор е мъничко презрение.
Може би за теб "жрица на любовта без достойнство" е, когато се бориш да победиш, или най-малкото да не загубиш. Явно твоят манталитет е свързан с това, че трябваше да си "свалим гащите" и да се "надупим" на Левски за да дадеш добър пример на децата си и да им разкажеш какво е морал според твоите възгледи.
Коце, нормален човек не може да расъждава по този начин . Остави ги левскарите, те смятат,че всички са им длъжници.
MCMXIII написа:James Beattie написа:amoros написа:Да вярваш ,че Славия ще бие Левски е все едно да вярваш в дядо Коледа.
Какво намекваш с това ?Дядо Коледа ми донесе нов лаптоп тая зима.
Дядо Коледа съществува
Не ме слушате значи.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Явно си голям комплексар щом във всички теми за мача плачеш че Славия трябвало да не се натяга и да свали гащите.
Иначе и аз си мисля че с един мач не можеш да измиеш петното което е лепнато на Славия.Никой футболен фен не заслужава такава подигравка с любимия си клуб.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...