Славия - Литекс - 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Славия - Литекс
Ах, тоз Генев, кви ги свърши!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- shotgun blues
- Контакти:
Blue_Girl написа:Ах, тоз Генев, кви ги свърши!
какво е направил
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
shotgun blues написа:Blue_Girl написа:Ах, тоз Генев, кви ги свърши!
какво е направил
мисли си,че той си е вкарал автогола

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Щом Майкъла каза,че мача е пародия си правете сметка за какво става въпрос...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Наставникът на Славия Емил Велев изрази съжаление, че неговият тим не е успял да вгорчи живота на Литекс
" Я не сакам да съм добре, сакъм Вуте да е зле." Селски манталитет. Това треньор ли е, не мисли за своя отбор, а за отбора на Левски. Венци да му маже ските и да го пуска по нанадолнището. Поредния продажен треньор.
" Я не сакам да съм добре, сакъм Вуте да е зле." Селски манталитет. Това треньор ли е, не мисли за своя отбор, а за отбора на Левски. Венци да му маже ските и да го пуска по нанадолнището. Поредния продажен треньор.
Славия не играят добре, но пък Ловеч не бяха някакви феномени... Може би пък Славия са станали по- добри, та Ловеч не изглеждаха с класи отгоре 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Бях на стадиона. С очите си този път видях, че в СЛАВИЯ има нещо гнило:
1. Божов и Дани Пеев не играят абсолютно нищо ! За Георги Христов - нямам думи ! Като изключим удара му с глава в първите минути, после беше само тялом на терена ...
Неведнъж писах, че когато искаш да даваш мач и си президент на отбор, не е нужно да влезеш в съблекалнята и да обявиш пред всички : "Дайте мача !". Достатъчно е най-добрите ти футболисти - моторите на отбора да не играят, както могат - за Божов и Дани Пеев съм сигурен, че не го правят, както могат ...
2. Емил Велев не може или не иска да си подреди отбора !
Видя се през второто полувреме, че с влизането на Илийката и Жу, СЛАВИЯ заигра далеч по-добре.
Безобразно съдийство през целия мач, но фрапиращо в последните 20 минути, когато всичко беше свирено в полза на Литекс !
Днес СЛАВИЯ пак имаше повече публика, отколкото някой от грандовете в последните мачове ...

ЗАЩО ВЕНЦИ ГО НЯМАШЕ ?!?

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
1. Божов и Дани Пеев не играят абсолютно нищо ! За Георги Христов - нямам думи ! Като изключим удара му с глава в първите минути, после беше само тялом на терена ...
Неведнъж писах, че когато искаш да даваш мач и си президент на отбор, не е нужно да влезеш в съблекалнята и да обявиш пред всички : "Дайте мача !". Достатъчно е най-добрите ти футболисти - моторите на отбора да не играят, както могат - за Божов и Дани Пеев съм сигурен, че не го правят, както могат ...
Видя се през второто полувреме, че с влизането на Илийката и Жу, СЛАВИЯ заигра далеч по-добре.
Безобразно съдийство през целия мач, но фрапиращо в последните 20 минути, когато всичко беше свирено в полза на Литекс !
Днес СЛАВИЯ пак имаше повече публика, отколкото някой от грандовете в последните мачове ...![]()
ЗАЩО ВЕНЦИ ГО НЯМАШЕ ?!?![]()
Доста сме слаби, ей това е всичко

П.П. Сам ли беше на сатадиона?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Днес СЛАВИЯ пак имаше повече публика, отколкото някой от грандовете в последните мачове ...![]()
ЗАЩО ВЕНЦИ ГО НЯМАШЕ ?!?![]()
Гледа ли предишните 5 мача на Славия, в които спечелихте 1 точка? Тогава продаваха ли или просто толкова си могат?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Гледах едно полувреме от тоя мач и тези 45 мин. от живота ми са безвъзвратно загубени. Толкова тъп мач не си спомням кога гледах последно. Все едно всичко беше на забавен кадър и повече приличаше на лека тренировка отколкото на мач, да не говорим за дерби. Не съм гледал предните 4-5 мача на Славия, но с тази серия удариха дъното. Ако Венци не махне треньора, обаче всичко е ясно. Действа се по сценарий. И филма е високобюджетен. Но прецакани си остават само зрителите.