Зимна селекция в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Славия започна подготовка с трима нови и минута мълчание

Мнениеот MCMXIII » 07 яну 2011 15:14

Имайки в предвид нелепата смърт на Ханс и майка му, е трудно да се започне с приповдигнато настроение подготовката :(
Аз се надявам футболистите на любимата ни СЛАВИЯ, да се вложат сериозно в подготвителния цикъл и направят една запомняща се пролет! Нека го направят в памет на Ханс и за нас, които ги обичаме и заслужаваме една силна СЛАВИЯ!

П.П. Достойна постъпка от фенклуба на Локомотив София!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Зимна селекция в Славия

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2011 18:46

[center]Галин Иванов избра Германия пред ЦСКА[/center]

От тези поне ще си получим парите 8-) Жалко че няма да е в СЛАВИЯ през пролетта! До колкото разбрах, Арминия ако изпаднат Галин се връща! Така че му желая да е най- добрият, но Арминия да отпаднат ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 яну 2011 19:27

MCMXIII написа:[center]Галин Иванов избра Германия пред ЦСКА[/center]

От тези поне ще си получим парите 8-) Жалко че няма да е в СЛАВИЯ през пролетта! До колкото разбрах, Арминия ако изпаднат Галин се връща! Така че му желая да е най- добрият, но Арминия да отпаднат ;)

Интересно за каква сума става въпрос :) Разбира се , че е по-добре за Галин да играе дори в опашкар в Германия, отколкото в ЦСКА, а пък ако Арминия изпадне - той ще се върне, така че нищо не губим, може и да го забележи по-силен немски отбор и така ... Аз не съжалявам чак толкова за него, защото му личеше, че не му се играе много в България .
Важно е обаче да вземем още поне 1-2 добри нови, в нападение най-вече ;)
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 12 яну 2011 21:05

Оттук нататък мога само да му пожелая много работа и късмет и да се превърне скоро в един полезен играч за националния ни отбор.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 12 яну 2011 22:34

Здравейте.
Ще може ли някаква по-подробна информация за Галин Богданов.
Благодаря.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2011 22:43

RUSE написа:Здравейте.
Благодаря.

Питай градският си Viktor4o_Rs. Той по- умее да пише ;)
С две думи: щом е под наем, значи си го искаме обратно, т.е. добър е! Аз си мислех че ще го налагат през пролетта, но взехме много играчи на неговият пост и вероятно това е причината да отиде при вас! Най- малкото е млад, но пък неопитен.

Поздрави на Русе :!:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 яну 2011 23:04

RUSE написа:Здравейте.
Благодаря.

Галин Богданов е чудесен млад играч, дори много слависти, включително и аз, не искаме да бъде преотстъпван , но какво да се прави ... Още Вили Вуцов почна да го налага в отбора, изигра 5-6 стабилни мача, после се контузи. Този сезон игра срещу Лудогорец за Купата, където беше перфектен и срещу Локо (София), като им вкара и гол :) Със сигурност ще помогне много на Дунав в защита, за мен обещаващ млад играч ;) Ще го гледам с интерес, когато съм си в Русе :mrgreen:
Изображение

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 12 яну 2011 23:26

Благодаря за инфото. ;)
Славия и Дунав ще играят контрола в София, но датата още не е изяснена. Също така, ще вземем още един играч от вас (спекулира се с името на Радослав Ранегелов, но и идея си нямам дали е вярно, още по-малко що за птица е той), но не знам дали ще е като преотстъпен. В Дунав междудругото има и други бивши играчи на Славия като Стоян Георгиев. Вероятно по линия на Миро Миронов :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 яну 2011 23:31

RUSE написа:Благодаря за инфото. ;)
Славия и Дунав ще играят контрола в София, но датата още не е изяснена. Също така, ще вземем още един играч от вас (спекулира се с името на Радослав Ранегелов, но и идея си нямам дали е вярно, още по-малко що за птица е той), но не знам дали ще е като преотстъпен. В Дунав междудругото има доста бивши играчи на Славия. Вероятно по линия на Миро Миронов :)

Ради Рангелов доколкото знам е освободен от Славия, играе ляв външен халф :roll: Разбрах и за Керчев че ще идва в Дунав, който също може да помогне :) Мач между Славия и Дунав ще бъде празник лично за мен, дай Боже след време да не е контрола, а шампионатен мач 8-)
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 яну 2011 23:35

Viktor4o_Rs написа:Ради Рангелов доколкото знам е освободен от Славия, играе ляв външен халф :roll: Разбрах и за Керчев че ще идва в Дунав, който също може да помогне :) Мач между Славия и Дунав ще бъде празник лично за мен, дай Боже след време да не е контрола, а шампионатен мач 8-)

[offtopic]Опааа! И за кой отбор ще бъдеш БЕЛИ ми приятелю :?: :) :twisted:[/offtopic]

Дано наистина Русе се върнат в А група!

Върни се в “Славия”