Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Умопомрачителен бонус от 500 000 лева според слуховете ще по
Стига с тия партенки! Тия щели да дадат 500К, ние на Монтана 200К... Нали Разград ако бяха готови да дадат такава сума, можеха да я дадат примерно на Гоцето и да не направят равен с тях... За "нашите" 200 000 пък въобще не ми се коментира.
Това Славия,ще вземат да го изкарат някакъв извънземен отбор,можещ да бие когото си пожелае
Както каза някой по-горе,в сряда всичко ще е ясно
и бат Венци ще удари гредата!

и бат Венци ще удари гредата!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Ще има яко вадене на пари от страна на Лудогорец .Въпроса е Славия дали ще ги приеме .
ЕМИЛ написа:Ще има яко вадене на пари от страна на Лудогорец .Въпроса е Славия дали ще ги приеме .
кво му мислиш Венци взима половината като капаро,а останалата половина ако стане работата

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Корема мрази Домус ага, но обича парите. Ще ги вземат и ще се хвърлят много здраво...
Мощно на стадиона, да подкрепим шампиона!!!
Мощно на стадиона, да подкрепим шампиона!!!
[center]1914[/center]
а мощно? До оня ден излизахте с някви смешни декларацийки "вън от Левски" да не казвам че имаше и заплахи към играчите.... колко бързо се променят обаче нещата, сега прекалено много си повярвахте и ще ядете големия бой от знайни и незнайни а след някой друг месец поредната декларацийка усмиваща всичкото играч кое играе със син екип..... големи сте Левскари няма що 
Или сте едно с играчи като падат и бият или сте смехорани... по скоро второто за мен

Или сте едно с играчи като падат и бият или сте смехорани... по скоро второто за мен

Последна промяна от nikec1 на 21 май 2013 11:37, променено общо 2 пъти.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Аз си мисля,че няма да има смисъл от премийте.Ще спечелим титлата,още утре.Дано само Ботев не легне пак ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Венцислав Стефанов: "Чакам стимули за мача със сините!"
Ако тая тема беше пусната от някой друг потребител, нямаше да издържи и 10 минути! Обаче е постната от дървения философ на форума, който за пореден път се упражнява на гърба на най-великия футболен клуб в България! Аз питам - кой те сложи тебе за модератор на форума? Славия в този си състав ще бъдат прегазени дори от юношите на Левски, колкото и да не ти се иска. Друг е въпроса, че "сините" още утре ще спечелят титлата!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- venci_1913
- Контакти:
Гига , мега,силния отбор на Левски ще прегази Европа тая година
Аз не мога да разбера как така има такива хора ,които си мислят ,че Левски няма да е шампион

Славия София
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
W84me написа:Ако тая тема беше пусната от някой друг потребител, нямаше да издържи и 10 минути! Обаче е постната от дървения философ на форума, който за пореден път се упражнява на гърба на най-великия футболен клуб в България! Аз питам - кой те сложи тебе за модератор на форума? Славия в този си състав ще бъдат прегазени дори от юношите на Левски, колкото и да не ти се иска. Друг е въпроса, че "сините" още утре ще спечелят титлата!
Кой си пък ти, че да даваш акъл кой да е модератор и кой не ? Какво й е на темата - нима Свинята не си го каза това ? Големият отбор на Левски доскоро не можеше да бие Монтана и Пирин (Гоце Делчев)