obi4am_pirin написа:POPCORN написа:obi4am_pirin написа:Още не се е родил съдията който ще свири дузпа срещу литекс в 92-та минута!А тя беше нарисувана Занев се яхна на Божов като на магаре!Последните 10-15 минути съдията видимо обърна свирката за литекс!
айде айде не говори глупости!Все съдиите са виновни!Съдията си свири много добре!Говориш за някаква дузпа, а колко засади даде където ги нямаше във вреда на Литекс?Ако не ги беше дал , дали щеше да има значение тая дузпа!За мен съдията си се справи доста добре!Явно си ебати ренгена!Аз от тая ситуация не видях добре полужението!
Хехе ти си доволен щото левски няма да са шампиони а?!Литекс ги бутат цяла година!!!
а ти си някакъв човек , който все някой друг му е виновен.какво съм доволен ?Говори ми по темата бе пич!Имаше 3 засади където не бяха засдаи във вреда на Литекс!?Беше ли така?Каква дузпа бълнуваш?Не може за всяко съприкосновение в наказателното поле да се дава дузпа!Не виждам какви претенции имаш към съдията!Нито си от Литекс нито си от Славия,че да претендираш за нещо!А това аз на какво съм доволен си е моя работа!