Славия - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Славия - Литекс

Мнениеот POPCORN » 13 май 2011 20:00

obi4am_pirin написа:
POPCORN написа:
obi4am_pirin написа:Още не се е родил съдията който ще свири дузпа срещу литекс в 92-та минута!А тя беше нарисувана Занев се яхна на Божов като на магаре!Последните 10-15 минути съдията видимо обърна свирката за литекс!

айде айде не говори глупости!Все съдиите са виновни!Съдията си свири много добре!Говориш за някаква дузпа, а колко засади даде където ги нямаше във вреда на Литекс?Ако не ги беше дал , дали щеше да има значение тая дузпа!За мен съдията си се справи доста добре!Явно си ебати ренгена!Аз от тая ситуация не видях добре полужението!

Хехе ти си доволен щото левски няма да са шампиони а?!Литекс ги бутат цяла година!!!

а ти си някакъв човек , който все някой друг му е виновен.какво съм доволен ?Говори ми по темата бе пич!Имаше 3 засади където не бяха засдаи във вреда на Литекс!?Беше ли така?Каква дузпа бълнуваш?Не може за всяко съприкосновение в наказателното поле да се дава дузпа!Не виждам какви претенции имаш към съдията!Нито си от Литекс нито си от Славия,че да претендираш за нещо!А това аз на какво съм доволен си е моя работа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 май 2011 20:04

кво добре Тодоров е свършил с футбола дърво,Джерманович също е дърво,Папе Диуф трудно спира и отиграва топката
халфове дъртия Йеленко и Миланов,и крила ДОКА И ТОМ и като се контузят няма кой да ги смени освен Цветанов който има един добър мач и после следващият дали е на терена,плеймейкър Янев който няма никаква алтернатива е с този състав ще се атакува ЕВРОПА ДООООБББРРЕЕЕЕЕЕЕ :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 май 2011 20:11

добре бе Recklesss според теб с този отбор има ли шанс за нещо,Жилина взимат онзи черния нападател за мачовете с ЛИТЕКС и други попълнения,Дебрецен взимат нови за мачовете с ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС ,а Литекс взе вратар Винисиус и не купи никакъв класен футболист да атакува групи като ДОКА най-добрият беше контузен за мачовете в ЕВРОПА а се инвестира в стадион който се пълни 2/3 пъти,тази година същото прави се стадион ,но селекция дали ще има ,селекцията трябва да е от няколко класни играчи иначе.......със стадион в групи не се влиза
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 май 2011 20:15

заблудени сте е пак ще има подигравки за служебният шампион и насирането в ЕВРОПА като си харесвате отбора и не смееете да кажете една лоша дума за него и да признаете че няма шанс за нищо с тези футболисти ваш проблем :twisted:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2011 20:24

Случи се нещо логично. Славия нямаха идея как да вкарат, как да атакуват, как да изнасят ... абе "не става само с ядене...". Забележете Славия как разиграваше (удри напред) и начина по който Литекс държеше топката долу: цък-цък. Всички спорове за съдии не са комични, а трагични :shock: Съдията не повлия на този мач, с две думи Литекс подпечатаха титлата. В предния си коментар правилно прогнозирах резултата ... пфуууу що не цъкнах едно тото :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 май 2011 20:26

shotgun blues написа:заблудени сте е пак ще има подигравки за служебният шампион и насирането в ЕВРОПА като си харесвате отбора и не смееете да кажете една лоша дума за него и да признаете че няма шанс за нищо с тези футболисти ваш проблем :twisted:

Ами да, аз си харесвам отбора и за какво да казвам, каквото и да е лошо за него, след като отиваме на нова шампионска титла а аз съм доволен.
Има си хора, които се занимават с мениджмънта и развитието на отбора. Те са специалисти и не се занимават от вчера с това.
А ти от колко време се занимаваш професионално с футболен мениджмънт, за да искаш някой да те взема на сериозно във форума на "Гонг" !?

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 13 май 2011 20:28

Абе, левскар съм, но Литекс , заслужено или незаслужено, ще си станат шампиони.Просто ние не бяхме достатъчно постоянни. ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 май 2011 20:35

РЕКЛЕС аз да не искам някой да ме взема насериозно :o :o :o аз де не съм Моуриньо аз съм просто фен който не харесва отбора ,да радвам се за титлата ако я спечелим и съм защитавал отбора във всяка тема в която го обиждат левскари,просто не харесвам състава и не виждам шанс за нищо ,без селекция с класни играчи ,това е

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 13 май 2011 20:54

Така ловчанлии увеличиха преднината си пред втория Левски на 8 точки. В оставащите три кръга "оранжевите" трябва да вземат 5 точки, за да дублират успеха си от миналата година. Техни съперници до края на първенството са Монтана (д), Локомотив (София) (г) и Калиакра (д).

Честито на Литекс

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 май 2011 20:58

shotgun blues просто Литекс имат спад във формата и няколко контузени играчи последните мачове затова така ти се струва.Сега в отбора на проби е халф национал на Зимбабве на 17 или 19 години.Очаква се още един чужденец+Здравчев,Тафраджийски.Джерманович и Папе Диуф са млади футболисти и играят първия си полусезон в България.Все още незнаят къде се намират.Литекс има потенциала да влезе най-малко в групите на Лига Европа.Разбира се всичко зависи от много фактори:
-съперниците на жребия които ще се паднат
-моментната форма на отбора
-ще има ли контузени и дали ще може да се справи без тях

Дано Винициус Баливиера не се контузва,че в момента няма кой да го замести.Голубович допуска смешни голове,а другото момче няма опит при мъжете.

Литекс вече е шампион.Достатъчно е да вземе мачовете си с Калиакра и Монтана да станат шампиони с 2 точки пред Левски.Така че и да загубят от Локо Сф,което е малко вероятно пак са си шампиони.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Славия”