Зимни трансфери в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Венци Стефанов: "Аз кон за кокошки не сменям!"

Мнениеот maldin1 » 03 фев 2010 16:16

kokic1986 написа:
Xanko написа:Ей Левскари нали знаете онази басня за Лисицата дето като не можала да стигне гроздето казала, че е кисело и си тръгнала. :lol: :lol: :lol:

С разликата , че "синята лисица" не иска този сорт"грозде" :lol:
Щот е горчиво ,нали? :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 03 фев 2010 16:18

Като фен на ЦСКА ВИНАГИ почитам Венци Стефанов, защото винаги казва истината в очите, а не се крие като мишка !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2010 16:21

maldin1 написа:
kokic1986 написа:
Xanko написа:Ей Левскари нали знаете онази басня за Лисицата дето като не можала да стигне гроздето казала, че е кисело и си тръгнала. :lol: :lol: :lol:

С разликата , че "синята лисица" не иска този сорт"грозде" :lol:
Щот е горчиво ,нали? :lol: :lol:

Щот не е грозде! :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 фев 2010 16:26

Veso1913 написа:Не знам за този Жуниор,нито каква му е цената,нито колко струва,но лафа че Мболи го искали от Манчестър щн направо ме втрещи.Макар че ако следваме някаква логика на продажбите е напълно възможно.Марио Кирев в Ювентус.А този поне е юноша на някакъв отбор от Париж и после е преминал в Олимпик Марсилия.Така че като направим тази връзка и Бартез/играл в Манчо/може и да има нещо.Но Венци как храни сините,просто не е истина.При всяка възможност им го слага и на всичко отгоре после им краде от играчите.Ошиба ги с Дениран,сега ги подготвя и с този световнонеизвестен Жуниор.Ако и с него им го набута,ще е върха.Как не се усещат на Герена,не знам.

Никой не може да "набута" или "ошиба"(това някакъв варненски глагол ли е) един отбор с играч,ако отбора не поиска дадения играч.Мболи ще играе в Манчестър,колкото Кирев играе в Ювентус.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2010 16:29

"Синята Лисица" не иска само гроздето,а целия бустан в градинката наречена А група ама няма как да стане,защото ще пристигне "червеният ловец" с голямата си пушка и ще я очисти преди да е изяла нещо от бустана :lol: :mrgreen:
Последна промяна от Parmalat на 03 фев 2010 16:33, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

TcViro
Контакти:

Мнениеот TcViro » 03 фев 2010 16:31

Messinho написа:Като фен на ЦСКА ВИНАГИ почитам Венци Стефанов, защото винаги казва истината в очите, а не се крие като мишка !

Че я казва няма спор ама цялата истина ли казва.Нека щом говори истини да поговори за няколкото мача Славия - Спартак Вн във времето когато двата отбора носеха логото на sportingbet.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 03 фев 2010 16:33

white devil написа:Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос.

Пич, вече три дена трансферния пазар в България е затворен. С други думи, отборите могат да привлекат само свободни агенти. Така че за какви за какви размени и трансфери си говорим?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2010 16:34

angelov написа:
white devil написа:Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос.

Пич, вече три дена трансферния пазар в България е затворен. С други думи, отборите могат да привлекат само свободни агенти. Така че за какви за какви размени и трансфери си говорим?

Трансферният пазар в Русия още е отворен...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 фев 2010 16:35

Parmalat написа:"Синята Лисица" не иска само гроздето,а целия бустан в градинката наречена А група ама няма как да стане,защото ще пристигне "червеният ловец" с голямата си пушка и ще я очисти преди да е изяла нещо от бустана :lol: :mrgreen:

Кое ще очисти червеният ловец лисицата или бУстана в градинката на "А" група?

П.С.: Червения ловец няма пари за патрони между другото :mrgreen:

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 03 фев 2010 16:37

Parmalat написа:
angelov написа:

Трансферният пазар в Русия още е отворен...

До колкото видях темата е за слуховете за размяна на футболисти между Левски и Славия. Какво общо има Русия? Това че ти запояна да говориш нещо за Терек е друг въпрос.

Върни се в “Славия”