СЛАВИЯ-"Ботев" (Купа на България) - 1/8 финал 3:0!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СЛАВИЯ-"Ботев" (Купа на България) - 1/8 финал 3:0!
Слависти, призовавам ви да не падате на това жалко ниво и да се включвате в нискоинтелигентна дискусия, в която обидите изместват аргументите!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- sudromanista73
- Контакти:
BadBoy написа:Днес Ботев също беше порязан стабилно, но след мача всички кротки като агънца, странно.
Много глупав и злобен коментар(както и повечето),на който нормален човек не може да ти отговори по друг начин.
Относно мача,след изчитането на всички мнения от буфери,слависти и тем подобни се убеждавам в едно:Колко много мъка и комплекси сме ви причинили.Това заради което се заигравате и подигравате днес,утре може да се стовари с пълна сила и на вас,не го забравяйте никога.Радвам се че сме толкова интересни на всички...Бъдете живи и здрави и късмет!Нас не ни мислете,ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ и отново ще се вдигнем!!!

Последна промяна от sudromanista73 на 02 дек 2012 20:38, променено общо 1 път.
Браво на Вили Вуцов, страхотна промяна на Славия, направо безгрешни, е, почти де.С такава игра белите ще прогресират, а жълтите- без коментар.
BadBoy написа:Днес Ботев също беше порязан стабилно, но след мача всички кротки като агънца, странно.
Ръководството е смазано от безобразно слабата игра на отбора и затова все още си мълчат, но повярвай ми от утре едва ли ще е така.
След 3:0 не мисля,че изобщо е нужен коментар.Въпроса е за причините и отказва ли Ботев да играе.това е предположение за сега.Честито и успех на Славия
Ванко_Ултраса написа:Добре де сега що не ревете толкова, колкото ревахте срещу Лудогорец?
Защо сте толкова тихи и кротки...по ниски сте от тревата?!
Били играли слабо...ми срещу Лудогорец да не играхте като Барса?!
Поне стана ясно, че атаката е към Лудогорец и вие - жълтите сте в слугинаж на шопите.
Чест прави на Домусчиев, който е сам сред вълци грабители, но човекът не се предава, въпреки атаките срещу него!
Пускайте декларация за преиграване, жълти.
Понеже си анонимник за своите ще ти кажа.че има реванш.А относно декларацията като специалисти,предложете чернова И АКО Е НА НИВО МОЖЕ,НО ЕДВА ЛИ.Кой Славист е навит на облог,че реванша не е предрешен??????????Приемам облози,защото бат Венци вече знае.Сериозен съм 5:0 ОК?
Не съм чул някой славист да смята, че реваншът е предрешен.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
на истина от бат Венци всичко се очаква .......този резултат е повод за цирк на реванша който ще донесе сериозна сума на определени лица.....
дано да греша

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Според мен мача трябва да се преиграе!
От Славия ако са мъже ще се съгласят веднага!
Запомнете: Ботев не може да губи, не и докато отбора се държи от дружката на Бойко Тиквата, не и до изборите другата година! 

Славистите са много горди от играта, кажете нещо за жоро вратарчето, как ритна топката срещу другата, страничния олигофрен видя и това, но си премълча.