XVI кръг - Каварна-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: XVI кръг - Каварна-СЛАВИЯ

Мнениеот bekono » 21 фев 2011 17:15

Х :arrow: 0:0
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 21 фев 2011 17:26

Прогнозата ми е Х ще видите нито Калиакра ще загуби защото там гледам се работи добре,нито Славия ще загуби

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 фев 2011 17:50

;)

Никога, докато лицето Венцеслав Стефанов е собственик на СЛАВИЯ, нашият любим отбор няма да бъде сериозен фактор в първенството ! Щом за 10-ина години ни докара до положението да треперим от отбори като Калиакра няма какво повече да коментираме.
СЛАВИЯ се е превърнала в "гара"-разпределителна, през която понякога преминават и добри футболисти, но не се задържат повече от 1 сезон.
Така не можем да сглобим един постоянен състав, който да изиграе поне няколко първенства заедно.
От друга страна Венцеслав Стефанов никога не изважда сериозни пари, за да купи класни играчи ...
С такава политика на клуба, няма как да се получи нещо сериозно. 8-)

Прогноза: 1:1
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 фев 2011 17:57

marmi52 написа:;)

Никога, докато лицето Венцеслав Стефанов е собственик на СЛАВИЯ, нашият любим отбор няма да бъде сериозен фактор в първенството ! Щом за 10-ина години ни докара до положението да треперим от отбори като Калиакра няма какво повече да коментираме.
СЛАВИЯ се е превърнала в "гара"-разпределителна, през която понякога преминават и добри футболисти, но не се задържат повече от 1 сезон.
Така не можем да сглобим един постоянен състав, който да изиграе поне няколко първенства заедно.
От друга страна Венцеслав Стефанов никога не изважда сериозни пари, за да купи класни играчи ...
С такава политика на клуба, няма как да се получи нещо сериозно. 8-)

Прогноза: 1:1

:( :( :( Колко болезнено прав си, и всеки сезон все нови надежди, и все същото ... Иска ми се сега да е различно, надявам се, но честно казано не го вярвам, въпреки че съм човек с определено положително мислене и настройка ...
Изображение

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 21 фев 2011 18:12

Славия неслучайно е смятан за непредвидим отбор,според мен 1: 2 ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: XVI кръг: Каварна-СЛАВИЯ

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2011 18:19

Viktor4o_Rs написа:
PFC Litex написа:Х1, вероятността за знак 2 е под 15%

И би ли споделил на базата на какво е тази твоя прогноза :roll:

Калиакра след като ги пое Сухия, станаха доста балансиран отбор, който заигра грамотен футбол.
Славия до момента са много неубедителни, а и продадохте два основни мотора в халфовата линия.
Х1 значи, първи знак с най-голям процент вероятност е Х, а като втори такъв 1.

Венци Стефанов вместо да направи сносен отбор и да не го пипа поне 1-2 години за да се утвърди, той нон стоп търси причините извън Славия, оня ден играят контрола, която няма значение как ще свърши, той след нея пак за съдията говори, ми това е вече клиничност, но какво да правя.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 фев 2011 18:29

Продажбата на Дани Пеев все още не е 100 % сигурна ;) Факт е, че ще ни е много трудно без него ако бъде продаден, но от колегите чувам, че бразилчето на проби Миранда е направило отлично впечатление в контролата с Доростол, ще видим дали Кокала ще го задържи :roll: Не бих определил Галин Иванов като мотор в халфовата линия, да, направи супер мачове с Левски и ЦСКА, но в други пък беше доста слаб и непостоянен - просто не му се седеше в БГ повече. Мисля, че Данчо Юруков ще го замести подобаващо :)
Това, което си написал за Венци е така и той не го прави, защото е глупав или нещо такова, просто не иска да играем в Европа, иначе ако реши, може съвсем спокойно Славия да е в тройката всяка година , тъй като не е глупав човек :roll:
Не забравяйте и фактора Мартин Кушев, който съм сигурен, че ще бележи често ;) Според мен мача е 2Х по-скоро, като равният действително е доста възможен също ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2011 18:44

Кокала е един от малкото треньори които харесвам в България, кофти че от него нищо независи.
Относно Дани Пеев той като не е в режим преди мача цяла седмица, няма и да вземе участие в него.
Моите уважения към всеки един, но лично аз не мога да си отговоря при положение, че Венци през седмица не пропуска да каже, че в школата има 500 деца, защото взема 38 годишен футболист и също така какво правят кадърните ви момчета от школата в отбори различни от Славия? :roll:

Всички тези неща няма как да не се отразяват на всичко в Славия.
Изображение

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 21 фев 2011 19:02

сигурен съм,че Славия ще победи.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 фев 2011 19:14

difeza написа:сигурен съм,че Славия ще победи.

:)

От твоите уста в Божиите уши ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Славия”