Тема за Емил Велев - Кокала
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кой е най-подходящ вариант за треньор на Славия?
След като Вуцов бъде уволнен, кой е най-подходящия вариант за негов заместник? Дали това трябва да е някой млад специалист или доказано име? Споделете вашето мнение.
- POPCORN
- Контакти:
Re: Вили си тръгва , Кокала поема Славия ?!!!
Viktor4o_Rs написа:Левски-1914 написа:POPCORN написа:кой и да ви поеме същата баница!отбор без публика никога не може да стане голям отбор!
+1
5-6 мача без победа - 600-700 човека на Армията или ГеренаДа питам ли колко ще сте ако 14 години сте без Европа , без титла и без купа , специално вие , левскарите и цесекарите ? Ти специално , POPCORN , отдавна съм забелязал как се заяждаш безпричинно , с това поведение форумната ти дейност няма да продължи дълго , бъди сигурен
Иначе съм съгласен , докато Венци е при нас , който и да дойде , все тая , но Кокала все пак не го искам
![]()
и какво ми е поведението бе ?аз си изказвам мнението, а ти че се дразниш от него ама въобще не ме ебе разбираш ли?Никой не може да ми казва какво да пиша.щом спазвам правилата съм точен!ЦСКА и Левски винаги ше имат фенове.славия са умрял отбор без да се обжида никой, както и Локо Сф!Локо Сф като играха в Европа 1-2 години и нямаха згуба от 7 мача ли колко там многл ли им се дигна посещамостта?Май пак си събират нормалната бройка за мач от 400 човека!Така че не ми говори глупости.Левски и ЦСКА са си Левски и ЦСКА никой не може да крачи с тях!Говорим за България!Колкото и да не ви се иска това е!И моля те не ме заплашвай , че няма да продължи форумната ми дейност , защото е много смешно.Аз откогато влизам в тоя форум ти не си бил роден още!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
[offtopic]Не ми се спори с теб и не те заплашвам ,обаче недей сравнява Славия с Локо (София) , като нямаш нищо да кажеш , по-добре недей
Имате повече фенове от нас - факт , обаче при първите неуспехи сте по 1000 човека на мач , това съм го обяснявал много пъти , просто такъв е манталитетът на българина . Пак казвам , не ни сравнявай с други отбори ,а иначе точно заради това мислене , че в България има само Левски и ЦСКА , футболът ни е на този хал . И аз мога да пиша във всяка тема , че ЦСКА е изкуствено създаден комунистически отбор , който отдавна трябваше да бъде изхвърлен във В група заради дълговете си , но не го правя , нали ? И много жалко , че за всичките години в този форум така и не си се научил да пишеш без 30 правописни и пунктуационни грешки
[/offtopic]

- POPCORN
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:[offtopic]Не ми се спори с теб и не те заплашвам ,обаче недей сравнява Славия с Локо (София) , като нямаш нищо да кажеш , по-добре недейИмате повече фенове от нас - факт , обаче при първите неуспехи сте по 1000 човека на мач , това съм го обяснявал много пъти , просто такъв е манталитетът на българина . Пак казвам , не ни сравнявай с други отбори ,а иначе точно заради това мислене , че в България има само Левски и ЦСКА , футболът ни е на този хал . И аз мога да пиша във всяка тема , че ЦСКА е изкуствено създаден комунистически отбор , който отдавна трябваше да бъде изхвърлен във В група заради дълговете си , но не го правя , нали ? И много жалко , че за всичките години в този форум така и не си се научил да пишеш без 30 правописни и пунктуационни грешки
![]()
![]()
[/offtopic]
ама ти ако искаш си пише че ЦСКА са боклуци разбирш ли?мене не ми пука какво пишеш ти бре приятелю!не си ти човека коййто ще ми казва къде да пиша и какво да пиша разбиразш ли?А това за грешките ако си мислиш, че ще ме засегнеш с това много грешиш!Айде прав ти път!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Бижутера
- Контакти:
Re: Кой е най-подходящ вариант за треньор на Славия?
Атанас Джамбазки
Тони Велков
Войн Войнов
...
изберете си
Тони Велков
Войн Войнов
...
изберете си

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
Мисля, че ако Берое се разпадат Венци да не се бави, а веднага да взима Илиян. С него Евпропа не ни мърда. Но все още не е 100% сигурно, че Вили ще си тръгне?
Последна промяна от slavia1913 на 17 май 2010 20:34, променено общо 1 път.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Подходящи наставници много - Ангел Червенков (ако бъде изгонен) , Стефан Грозданов, Илиан Илиев , Тони Велков , Наджи Шенсой , но никой от тях няма да се излъже да работи с такъв като Венци , затова ще акостира Кокала и съвсем спокойно можем да обявим поредният нулев и срамен сезон за Славия ...

Гьоко Хаджиевски,серьозно
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
Ето ги и двамцата

- Roger_Federer
- Контакти:
Тоя клоун Вуцан според мен ще остане.Ако искате евротурнири заложете на Кокала.Може да е от Левски(предполага се,че като фен на ЦСКА не го харесвам,но не е съвсем така),но си разбира от работата и е човек на място.Малко по суров нрав е и не обича да му се месят в работата разни фенчета-наркоманчета,но иначе е мъж.И разбира от футбол.