Миньор-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Миньор-Славия
Труден мач за прогнозиране.Интересното е,че чух,че Миньор се отказва от евроучастие,което може да значи само едно-до кар я на шампионата няма много да се напъват,но не бих ги подценил напълно-едни Х 1:1 изглежда закономерен.
Играх този мач 1 с 50 лв но сега като минаха 17-18 мин не виждам как ще си вкарат гол двата отбора, даже Славия ми се виждат с една идея по опасни

По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Вратарчето на Славия дали не бихме могли да го вземем лятото на Армията? Ония двамата(Чавдаров и Караджов) да ги махат 
- asenkolev
- Контакти:
Казано по пернишки: Ебати футболо!!! Половината футболисти имат спиране "Къс пас"!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Играл съм го на точен 0:0-засега перфектно се справят.....офффф изтръпнах-казах ви М'Боли е за Армиятаrugby_man написа:Играх този мач 1 с 50 лв но сега като минаха 17-18 мин не виждам как ще си вкарат гол двата отбора, даже Славия ми се виждат с една идея по опасни![]()
![]()
![]()
![]()
- asenkolev
- Контакти:
soilwork написа:Играл съм го на точен 0:0-засега перфектно се справят.....офффф изтръпнах-казах ви М'Боли е за Армиятаrugby_man написа:Играх този мач 1 с 50 лв но сега като минаха 17-18 мин не виждам как ще си вкарат гол двата отбора, даже Славия ми се виждат с една идея по опасни![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да е 0:0, ще му падне на някой обувката в нашето наказателно!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Не мога да разбера едно, защото Миньор в срещу нас не излязоха да играят като днес открито и атакуващо, а се бяха затворили през целия мач в тяхната половина и се бранеха с 7-8 човека през цялото време 

rugby_man написа:Играх този мач 1 с 50 лв но сега като минаха 17-18 мин не виждам как ще си вкарат гол двата отбора, даже Славия ми се виждат с една идея по опасни![]()
![]()
![]()
![]()
Петък вечер е, 50-те лева трябваше да ги превърнеш в спомени
-
veselin111
- Контакти:
Този мач нали се играе на ст.Българска армия - там има осветление и нищо не пречеше мача да започне след 19.00 часа - така хората които имат желание могат да отидат на стадиона. 
baltimore написа:rugby_man написа:Играх този мач 1 с 50 лв но сега като минаха 17-18 мин не виждам как ще си вкарат гол двата отбора, даже Славия ми се виждат с една идея по опасни![]()
![]()
![]()
![]()
Петък вечер е, 50-те лева трябваше да ги превърнеш в спомени
май да ще се надявам тоя дето го е играл 0:0 да почерпи
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа