СЛАВИЯ-Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- venci_1913
- Контакти:
Re: СЛАВИЯ-Берое
След толкова победи не се съмнявам ,че и през Берое ще минем!Надявам се 3/4 :0 да ги отнесем старозагорци.Трябва да се приземят и те, все пак не трябва да забравят ,че в София най-много да пазат резултата да не паднат с повече от 1/2 гола 
Славия София
venci_1913 написа:След толкова победи не се съмнявам ,че и през Берое ще минем!Надявам се 3/4 :0 да ги отнесем старозагорци.Трябва да се приземят и те, все пак не трябва да забравят ,че в София най-много да пазат резултата да не паднат с повече от 1/2 гола
хахаххахаха , та Ние ако играем ще Ви отнесем бе пич!
VesMil написа:Иска ми се да Ви бием, защо и да не стане!
Да,ама трябва някой мразещ Маджо да обещае премия!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ей беройци , не летете в облаците ,че да не паднете от високо
Добри сте , но ще ви бием 

- зелена_ракия
- Контакти:
Общо взето нашето момче Галин и супер добрия Жуниор правят разликата между Славия със Локото или Своге и статистиката само ме подкрепя. Предполагам разултата ще е нещо от сорта на 1 на 2,а ако Берое вкара първото полувреме може да направим резултата и по-обещаващ от този с Литекс.
Сашо се върна след наказание, Доката е ОК, както и Наско, Писаря, Паргов също може би ще е готов.
Но хайде да не бутам дявола-ке видиме.
Мощна инвазия от Зарата и поне 250 на стадиона!
Сашо се върна след наказание, Доката е ОК, както и Наско, Писаря, Паргов също може би ще е готов.
Но хайде да не бутам дявола-ке видиме.
Мощна инвазия от Зарата и поне 250 на стадиона!
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
- slavia_forever
- Контакти:
Ако трябва да съм честен, съм умерен оптимист за този мач. Прогноза 1:0. Но имайки предвид мача с Литекс, за да го постигнем, ще трябва доста да се постараем. Успех на Белите и САМО СЛАВИЯ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
"СЛАВИЯ" тръгна нагоре !
Гледах ги на живо за купата срещу "Вихрен" в Сандански и видях, че в този отбор има напредък ... Вярно, не размазаха противника, но играха агресивно и мотивирано . Нещо, което липсваше преди ... Направи ми впечатление и това, че "белите" правят високоскоростни атаки отпред ... Такава игра не бях виждал скоро от тях !
Има още много какво да се желае, но определено "СЛАВИЯ" се вдигна от пепелищата ...
"Берое" са супер симпатичен отбор, а Стара Загора истински футболен град !
Този път обаче старозагорци ще загубят ... и то, не толкова трудно и оспорвано, както мнозина очакват !
Сигурна победа за момчетата на Вили Вуцов
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- slavia_forever
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
"СЛАВИЯ" тръгна нагоре !
Гледах ги на живо за купата срещу "Вихрен" в Сандански и видях, че в този отбор има напредък ... Вярно, не размазаха противника, но играха агресивно и мотивирано . Нещо, което липсваше преди ... Направи ми впечатление и това, че "белите" правят високоскоростни атаки отпред ... Такава игра не бях виждал скоро от тях !
От този мач, гледах само репортажи, но нищо подобно не видях!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- Red_champions
Може да отиде и на разгром този мач,предвид разликата в класите.Ако е честен мачът Берое ще ги разбие с поне 15 гола.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Може да отиде и на разгром този мач,предвид разликата в класите.Ако е честен мачът Берое ще ги разбие с поне 15 гола.
Мачовете, в които противиковият отбор вкарва по 7, че и по повече гола не е наш патент
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]