VII кръг - Литекс-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Литекс-СЛАВИЯ

Мнениеот MCMXIII » 24 сеп 2012 13:03

Много тегав мач. Тук обаче ще се покаже, дали имаме сили за нещо сериозно през този сезон. Искрено се надявам на наша победа!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Riquelme
Контакти:

Мнениеот Riquelme » 24 сеп 2012 13:31

Ако покажете играта от мача с Локото нямате шанс.Иначе прогнозата ми е 1-0!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 сеп 2012 13:39

Всички подценяват Литекс, но си мисля, че бият. А и Славия са с двама от силните си играчи по-малко.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 сеп 2012 14:38

Captain Stottlemeyer написа:
комуна написа:В този мач , най-интересен ще е словесният двубой между чичо Венци и треньора на Литекс по време на мача и след мача .Сашо Диков пак ще има какво да предава и коментира цяла вечер .

+1 :) Има да хвърчат добичета и тюфлеци.... :lol:

Аз поради тази причина миналата година с такова нетърпение го чаках този мач, но двамата юнаци, както и съдията ме разочароваха с примерното си поведение. :mrgreen:
А сега сериозно: Литекс и Славия са може би двете приятни изненади този сезон. Надявам се да направят хубав мач, да се хвърлят здраво и нека по-добрият победи. Все пак си мисля, че Литекс е с малко по-големи шансове да вземе двубоя, но много ми се иска Славия да отпразнува стогодишнината си с класиране за ЕКТ, а този мач за тях е много важен, тъй като Ботев дебне, а и ЦСКА рано или късно ще тръгне нагоре.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 24 сеп 2012 15:42

doktora25 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
комуна написа:В този мач , най-интересен ще е словесният двубой между чичо Венци и треньора на Литекс по време на мача и след мача .Сашо Диков пак ще има какво да предава и коментира цяла вечер .

+1 :) Има да хвърчат добичета и тюфлеци.... :lol:

Аз поради тази причина миналата година с такова нетърпение го чаках този мач, но двамата юнаци, както и съдията ме разочароваха с примерното си поведение. :mrgreen:
А сега сериозно: Литекс и Славия са може би двете приятни изненади този сезон. Надявам се да направят хубав мач, да се хвърлят здраво и нека по-добрият победи. Все пак си мисля, че Литекс е с малко по-големи шансове да вземе двубоя, но много ми се иска Славия да отпразнува стогодишнината си с класиране за ЕКТ, а този мач за тях е много важен, тъй като Ботев дебне, а и ЦСКА рано или късно ще тръгне нагоре.

ЦСКА е тръгнал там където преди 5г.тръгна и баскетболният им отбор............ТАМ ОТ КЪДЕТО ВРЪЩАНЕ НЯМА :!:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 сеп 2012 16:07

Няма какво да се лъжем, Литекс са фаворити в този мач. Все пак ние сме длъжни да се съберем възможно най-много хора и да подкрепим отбора в този ключов момент, в който ако вземем нещо от този мач, в следващият с ЦСКА ще излезем с настроение и хъс, за да вземем максималното и от него. А наистина поредицата от мачове на "белите" е с не леки противници.

Пак казвам, сега, в този момент най-важното е да се съберем възможно повече хора и да се раздадем максимално. Гостуванията в Ловеч винаги са били приятна емоция за белите фенове, независимо от развоя на терена и вярвам, че след 3-те ни поредни победи ще има всички предпоставки за поредното приятно изкарване в града на люляците.

Пожелавам хубав и завързан мач, в който да успеем да вземем максимума!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Odin_1913
Контакти:

Мнениеот Odin_1913 » 24 сеп 2012 18:14

Очаквам труден мач.В Ловеч винаги играем трудно особено последните години,но въпреки всичко се надявам да победим.Литекс не са за подценяване,но всичко зависи от нас.Дано стане хубав мач и по-добрият победи.Аз лично се надявам да сме ние.(/С\)
''WHEN WE GO RIGHT,NOBODY REMEMBERS.WHEN WE DO WRONG,NOBODY FORGETS''

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2012 21:14

Тая мач зависи Венци и Гришата как ще го наредят, двамата са големи хитреци, пред медиите уж се плюват, а зад кулисите мелят заедно брашно.
Според мен мачът ще е равен
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 24 сеп 2012 22:57

Аз смятам, че Литекс ще вземе своето от този мач! Въпреки че не съм гледал играта на двата отбора, усещам, че белите ще си тръгнат победени от Ловеч. Просто "Камата" ще им съдере гащите :lol:
[center]1914[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 сеп 2012 23:15

Литекс е фаворит,но мача е троен.

Върни се в “Славия”