А ако ще си говорим за грешки : Стадион Славия не е "от там" , а си е там ."Искам да ми покажеш един такъв в публиката на Славия с какъвто ви е пълен целият сектор
СЛАВИЯ - Програма 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СЛАВИЯ - Програма 2012/2013
Това беше просто отговор за Столипиново , защото няма нищо общо с Ботев , каkто и Факултето със Славия , ама иди доказвай , че нямаш сестра .С какви ни е пълен секторът дай една снимка да видим. Кажи също така и кой мач сме уредили ? Или да попитам бате Венци 
А ако ще си говорим за грешки : Стадион Славия не е "от там" , а си е там ."Искам да ми покажеш един такъв в публиката на Славия с какъвто ви е пълен целият сектор
" .Също така "некво" е едно такова никакво .Имаш 150 грешки в два реда и ми говориш за правопис 
- venci_1913
- Контакти:
Много грамотен стана ? Поне думите ги пиша правилно ,а да не говорим за препинателните ти знаци . Секторът с какви е пълен мога да ти кажа ,ако се видим на бира
Нарочно написах думата "некво" , а не " някакво" (изводите си прави сам) . Вие сте продали и купили 10 пъти повече мачове от нас , което е много жалко.
Наблегни над запетайките и над думите
:пп мятате ли "гюбеци" на мачовете?
Наблегни над запетайките и над думите
Славия София
venci_1913 написа:Много грамотен стана ? Поне думите ги пиша правилно ,а да не говорим за препинателните ти знаци . Секторът с какви е пълен мога да ти кажа ,ако се видим на бираНарочно написах думата "некво" , а не " някакво" (изводите си прави сам) . Вие сте продали и купили 10 пъти повече мачове от нас , което е много жалко.
Наблегни над запетайките и над думите![]()
Стига се излага ! Нямам претенции да съм безгрешен. Как да наблегна наД запетаите ? Не можеш да говориш на български и си тръгнал да ме учиш да пиша , че даже и запетайки да слагам.
Идеята ми беше , че заяждането тръгва от вас и Ботев няма нищо общо със Столипиново . В публиката на Ботев няма роми. Имаме един футболист от ромски произход , ако достигне класата на Асен Николов ще бъда много доволен
Не е ли по- добре, да пишем за футбол?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- venci_1913
- Контакти:
На"Т" и по"т" характерно за диваците
Поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=pplrRyph ... r_embedded
Поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=pplrRyph ... r_embedded
Славия София
kanari написа:haiobaio написа:Аз пък смятам, че ще биете Ботев. Те нека си говорят. Това го могат наистина добре. Заедно с пловдивските си приятели обичат да надуват чудовищните балони за величие.
Имаше един мач на надежда Локомотив (софия) - Ботев 1:0 , игра се по същото време , заедно с Цска-Левски 3:0
Към 80-та минута се бяхте изнервили , че не можете да вкарате на ужасно слабия (по това време) Ботев и си хвърлихте шаловете на пистата . После към края на мача малтиецът Джилио ни заши и след мача си събирахте шаловете от земята . Кажи дали беше така или си измислям . Щото си много отворен да има сега с какво да те юркат славистите
Тва пък кога е било? То да не е един мач само да сме ви били. Лично ходя по стадиони от доста години и не помня някой локомотивец някога да си е хвърлял шала. Може и да е възможно, не съм го видял, не мога да коментирам.
Помня обаче как вие се биехте по между си. Помня как след един мач в Пловдив, може би 2001 или 2002г. ви победихме в Пловдив 1:0 и си плюехте играчите след мача.
Всеки има с какво да натопи другите. И вие имате кирливи ризи, колкото и да сте чисти и неопетнени. Такива имаме и ние и белите, дори и "пазителите на българщината и защитници на словото, почитащи всички герои", левскари.
Така че, по-леко с величието, прекалено добре се знаем. Недейте да се изхвърляте. Смятам, че Славия ще ви победи. Не за друго, а защото много говорите. И наистина след всичко изречено до сега от вас и пловдивските локомотивци ми паднахте толкова много в очите, че направо не знам.
Пичове, ако имате нещо да коментирате по програмата на Славия за сезона, добре дошли сте да го споделите. Ако ще публикувате само глупости, тогава се чувствайте свободни да си намерите друга тема, в друг раздел, където да го правите!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Пише се "на" , обаче повече не ми се спори .
Хайобайо мачът е 26.10.2002, събота, 16:00 ч:
Локомотив (София) - Ботев (Пловдив) 1:0 (0:0)
[1:0 Стефан Джилио 90+2]
посещаемост: 150
Може и да сме отворили големите усти , но това е защото се случват хубави неща при нас . Строи се база в "Коматево" , работи се по стадиона и се прави селекция от класни играчи от средноевропейски отбори като Хартс и Висла . За тези неща доскоро можехме само да мечтаем , а сега се случват . Вие ако успоредно със среброто от преди няколко години си бяхте оправили стадиона заедно с школата и бяхте върнали локомотивците в "Надежда" за по дълго време нямаше ли да вирнете носове ?
Хайобайо мачът е 26.10.2002, събота, 16:00 ч:
Локомотив (София) - Ботев (Пловдив) 1:0 (0:0)
[1:0 Стефан Джилио 90+2]
посещаемост: 150
Може и да сме отворили големите усти , но това е защото се случват хубави неща при нас . Строи се база в "Коматево" , работи се по стадиона и се прави селекция от класни играчи от средноевропейски отбори като Хартс и Висла . За тези неща доскоро можехме само да мечтаем , а сега се случват . Вие ако успоредно със среброто от преди няколко години си бяхте оправили стадиона заедно с школата и бяхте върнали локомотивците в "Надежда" за по дълго време нямаше ли да вирнете носове ?
1913 написа:Пичове, ако имате нещо да коментирате по програмата на Славия за сезона, добре дошли сте да го споделите. Ако ще публикувате само глупости, тогава се чувствайте свободни да си намерите друга тема, в друг раздел, където да го правите!
В момента , в който обидният и безпочвен коментар за Столипиново се изтрие ще се извиня на всички слависти , с изключение на венци . Нека "берзпристрастният и справедлив" Славия форевър се намеси
- venci_1913
- Контакти:
Какво обидно има ?Това е квартал на Пловдив и нормално голяма част привърженици да са от него
Славия София