I кръг - "Ботев" (Пд)-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: I кръг - "Ботев" (Пд)-СЛАВИЯ

Мнениеот 1913 » 13 авг 2012 13:23

Изображение

Изображение
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 15 авг 2012 13:09

slavia_forever написа:И аз смятам, че като цяло Ботев бяха по-добрия отбор, въпреки че при този резултат не искам да се впускам в анализи. Отличен Иван Цветков. Очаквах победа за противика, но не чак 3:0. Разбира се и някои от очакванията за 5:0+ не се оправдаха, но и 3:0 не е малък разгром. Честитя на домакините заслужената победа!

Благодаря за хубавите думи, знам колко е трудно.
Според мен Цветков не блестеше с нищо в този мач, беше бавен и инертен в повечето време, разбира се адмирации за доброто пласиране. По това си личи опитния футболист, имаше късмет и го материализира. Най-голяма заслуга за добрата игра на Ботев в този мач имаха Тошко Неделев, Рубен Палазуелос и Томаш Иршак, които овладяха средата на терена, както и невероятния Бобан Грнчаров, който спря всичко, което се движеше - топка, футболисти, съдии, птички.. Дори гледаше с едно око и балона да не тръгне към терена. ;)
Коце (мисля, че така ти казват приятелите, ако съм объркал - имаш риза от мен), искам да ти задам един въпрос: Ако си бил на стадиона, да си кажеш мнението за публиката? Интересно ми е мнението ти като страничен наблюдател.
Моето мнение за публиката на Славия, дошла на мача, е само положителна. Дори бих казал, че всички на стадиона се изумихме от вас. Поздрави.

P.S. Може и на лично. Не държа изрично да се вижда както моето мнение, така и твоето.
ИзображениеИзображение

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 15 авг 2012 15:54

Честита заслужена победа на Ботев и от мен .

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 авг 2012 15:55

factotum написа:Коце (мисля, че така ти казват приятелите, ако съм объркал - имаш риза от мен), искам да ти задам един въпрос: Ако си бил на стадиона, да си кажеш мнението за публиката? Интересно ми е мнението ти като страничен наблюдател.
Моето мнение за публиката на Славия, дошла на мача, е само положителна. Дори бих казал, че всички на стадиона се изумихме от вас. Поздрави.

P.S. Може и на лично. Не държа изрично да се вижда както моето мнение, така и твоето.

Благодаря и аз за хубавите думи. Предпочитам на обща да кажа, нямам какво да крия от никой. Мнението ми за изявите на публиката ви на стадиона не се различава от това, каквото е и било до момента. Бях на мача в агитката на Славия и успях да наблюдавам това, което правехте. Не вярвам да има някой, който да може да каже нещо отрицателно. Направихте страхотна обстановка на стадиона. Бил съм на няколко пловдивски дербита и мога да кажа същото. Помня мача при 1:0 за вас срещу Локото, онова голямото знаме на Христо Ботев пред трибуна Изток на фона на факлите зад него беше истински впечатляващо. Също така помня и преди това обстановката вътре в Трибуна Изток в мача ви за 2:2 с Локото, когато съдията Антон Генов дойде да ви предупреди, че ще прекрати мача, който закъсня с няколко минути заради хвърлени предмети и факли на терена. Същото каквото казвам за вас важи и за Локото. В Пловдив има страхотни фенове. Помня един мач (който вие го бойкотирахте за 3:0 за Локото на Лаута) какви знамена спуснаха от Трибуна Спортклуб в началото на първото и началото на второто полувреме. Аз лично въпреки, че съм софиянец, много повече ми допадат пловдивските фенове, отколкото например левскарите и цесекарите в София, които при няколко поредни загуби се броят по трибуните, докато ни се подиграват на нас за малкото публика.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 авг 2012 00:45

Напълно се присъединявам към мнението на Коцето, за мен пловдивските фенове са най-добрите и верните в България, заедно с тези на Берое може би. Знам колко се мразите с Локото, но уважавам и двата отбора, и двата отбора ми допадат, знаете че има напрежение по оста София - Пловдив, тъй като обаче аз съм си русенче, съм изцяло обективен по отношение на пловдивчани, а и винаги съм се разбирал супер с майнички :) Това че ходихте толкова много хора по В групите е достойно за огромно уважение и показва че сте фенове на отбора и на играта, а не на успехите, както масово са левскари и цесекари.
Моето мнение е, че Славия и Ботев и техните привърженици трябва да се уважават като едни от най-старите отбори в България. И се радвам че поне във форума това е така.
Изображение

Върни се в “Славия”