XXII кръг - СЛАВИЯ-Черноморец - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: XXII кръг - СЛАВИЯ-Черноморец - 1:1 FT

Мнениеот MCMXIII » 03 апр 2012 12:06

Bartolomej написа:
MCMXIII написа:
Bartolomej написа:А аз бих ви помолил следващия път да не ни замервате с камъни и да бягате , а като искате нещо заповядайте да се разберем.

Аз бих дошъл, да пием по бира например. Това с камъка ако е вярно, трябва да е станало преди или след мача. Ако е вярно, приеми моите извинения :!: Акъла ми не го побира, честно :|

баш по време на мача се случи , но както и да е. добре ,че не пострада никой

Тези са някакви малоумници. Даже не съм сигурен дали са фенове или просто мразят някой с чужда регистрация :( Дебилна работа :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: XXII кръг - СЛАВИЯ-Черноморец - 1:1

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2012 14:06

И тук ще го напиша - без лоши помисли към феновете на Славия, тези, които подкрепяха отбора на терена. Но за тези два индивида, които бяха облечени като фенове на Славия в 20-тата минута на мача, жална им майка. Камъка профуча покрай главата ми и покрай още едно момче и добре, че бяхме само 11 човека, че да се разминем Пак казвам, забравил съм го това и съм сигурен, че е бил някой провокатор. Успех, слависти.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: XXII кръг - СЛАВИЯ-Черноморец - 1:1 FT

Мнениеот petkan » 03 апр 2012 20:15

slavia_forever написа:
Bartolomej написа:А аз бих ви помолил следващия път да не ни замервате с камъни и да бягате , а като искате нещо заповядайте да се разберем.

За да не се повтарям, пускам цитат от темата в подфорума на Черноморец:
slavia_forever написа:Изобщо не съм видял някой да хвърля камък, но ако е така, това е абсолютна простотия, нетипична за феновете на "белите". Мен лично ме е срам, ако това е истина и извинявам от името на този индивид. Бургазлии и конкретни хора знаят, че това са изключения и коментари от сорта, че се учим от "батковците" на други формации е меко казано безпредметно. Иначе браво на вашата агитка за това, че въпреки, че не бяхте много се "скъсахте" да пеете цял мач. Голямо браво и на двете агитки, които уважиха Стенли, в борбата му с левкимията. Иначе самия мач не желая да го коментирам.

За да не пиша наново, и аз ще се самоцитирам от темата в Черноморец:
petkan написа:
1913 написа:Момчета, видях в нашата тема, че тук има разискване относно инцидент от вчера. Ние се чудехме, каква е драмата и защо има някакво напрежение, мислехме да не става нещо с някоя от колите ви. Не сте длъжни да вярвате, но гарантирам, че никой от организирано подкрепящите Славия не е отговорен за това събитие. Дали са били някакви комплексирани келеши или пък трениращи в Славия фенчета на някой трети отбор, каквито има немалко, това не мога да кажа, но ние не се занимаваме с подобни кокошкарски простотии. Даже, мога да кажа, че ви се радвахме, че с толкова малка бройка, успявате да създадете толкова добър шум ;) Освен това, заедно подкрепихме Стилян Петров, няма никаква причина да са били наши.

Пич, не го взимай навътре. Ясно е, че нормален фен няма да направи подобно нещо. А келеши е имало и ще има. Няма отърване от такива.
Бях на мача и се радвам, че в синхрон с вас успяхме да изпратим послание към Стилян.... колкото и малко да означава това.
Успех и честна игра на Славия в оставащите кръгове!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: XXII кръг - СЛАВИЯ-Черноморец - 1:1

Мнениеот 1913 » 04 апр 2012 15:56

Изображение
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”