Славия ще зимува на върха в Елитната юношеска група до 17 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Славия ще зимува на върха в Елитната юношеска група до 17 г.

Мнениеот Beck's » 21 ное 2011 20:36

Tommi написа:
Beck's написа:Има едно момче от набор 93, мисля че Георгиев се казваше, висок нападател и голмайстор на набора! Това момче съм му гледал 4-5 мача и ми направи невероятно впечетление, дано му дадът шанс , но като гледам какво се налага в мъжете ......

Георгиев, ти ли си? :lol: :lol:

Разкри ме :oops: ! Само да бях с 6-7 годинки по млад :)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 21:25

obi4am_pirin написа:
Gonzi_407 написа:Ей какви дитирамби на възхвала за "школата"!!! Има поне 5 възрасти и те били първи в едната и са най-добрите! Поне да ги карат да ходят на мачове на мъжете да не е такава гробница стадиона!

Е Левски и Цска са направо никакви школи!Взимат по добрите деца от школите които наистина работят и докато дойде време за първия състав направо ги затриват!Колко деца от Пирин има в двете школи!И те са движещите сили на тези отбори!Да не говорим в първите състави на " грандовете" колко играчи на Пирин има!

Абе тебе щото те виждам, че много разбираш от детски футбол колко от децата в школата на Пирин са от благоевград а? Повечето са от цялата област и после ми се пишете голяма школа! Не сте защото времето кога цяла Югозападна България трябваше да тренира само в блг отдавна отмина! Нека Гоце Делчев, Разлог, Петрич и Сандански спрат да си пускат децата да ви видя! Вие сте същите като Левски и цска с разликата, че те взимат от цяла България, а вие само от Югозапада!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 21:30

Tommi написа:
obi4am_pirin написа:
Gonzi_407 написа:Ей какви дитирамби на възхвала за "школата"!!! Има поне 5 възрасти и те били първи в едната и са най-добрите! Поне да ги карат да ходят на мачове на мъжете да не е такава гробница стадиона!

Е Левски и Цска са направо никакви школи!Взимат по добрите деца от школите които наистина работят и докато дойде време за първия състав направо ги затриват!Колко деца от Пирин има в двете школи!И те са движещите сили на тези отбори!Да не говорим в първите състави на " грандовете" колко играчи на Пирин има!

Колко играчи да има? :) При нас има двама, които просто са преминали през Благоевград. В ЦСКА има двама основни играчи (Делев и Галчев) и няколко твърди резерви.

Делев е от с. Ключ, а Галчев от РазлоЧ, каква е разликата между Пирин и "големите"? Просто нямат пари и от тях не се очаква да са шампиони всяка година както е в "големите" и могат да си позволяват да пускат и по-млади момчета!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Славия”