CapO написа:Марми, аз не наказвам Венци като не ходя на мачове. Просто си спестявам време. Много обичам футбола. С кеф гледам винаги, когато ми се отдаде случай, но просто това нащо футбол ли е. Привидно пак 22-ма играчи, 3-ма съдий и приликите се изчерпат. Друго общо с Великата игра мачовете на Славия нямат. И не говоря само за Славия, като цяло не си губя времето с българския футбол. Просто няма никакъв смисъл. И на запад 100 % уреждат мачове, но го правят красиво, умно и ненатрапчиво. Играят си хората навъртат яко километри и не лежат постоянно, не са вечно изморени и могат да си подават топката. Предпочитам да гледам Уигън и Съндърланд вместо Славия. Затова не е виновен Венци, просто реалността е такава хубавия футбол днес иска пари, а тук такива няма. Да сме живи и здрави дано гледаме и тук красива игра и пълни стадиони. Успех на всички.

Ами, от това което си написал виждам, че ти си умен човек, който е наясно с всичко в съвременния футбол. Нормално е на Запад да правят по-голямо шоу ... Все пак там събират най-скъпоплатените и добри "артисти" ...

Друго си е да отидеш на живо обаче на стадиона. По телевизията не е толкова интересно и емоционално. Поне за мен е така.
А, когато става въпрос за финал - нещата са съвсем различни ! Атракцията е гарантирана.
Аз също имам любим английски отбор и съм любител на английския футбол.
Никога обаче не мога да се вълнувам така на мач на Челси, както на мач на СЛАВИЯ. Имал съм щастието да ходя на "Стамфорд Бридж", но мач на СЛАВИЯ си остава тръпка за мен. Колкото и слаби да сме, колкото и тежко да ми е, все пак тръпката по СЛАВИЯ е нещо несъизмеримо.

Времето ще е хубаво в сряда. Стадионът ще се понапълни. Цените на билетите са смешни ! 3 лв. къде не си ги дал !?
Грабвай твоите познати слависти и в сряда среща на "Васил Левски" !

Всеки, който не дойде на стадиона, може после горчиво да съжалява.
СЛАВИЯ не играе всеки ден на финал ...
Ами, ако го спечелим и ти не си там ?!