1996 - награждаването

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: 1996 - награждаването

Мнениеот MCMXIII » 26 ное 2010 22:28

koko.pl, всички разбрахме какво ни казваш! Подценяваш ни :shock:
Нали знаеш, че след като си виждал ''розови слонове", аз не мога да те убедя че няма :|
И един личен въпрос: На норма ли си :?:
Приятна вечер!
Само СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 26 ное 2010 23:39

Добре... "купени" титли не е имало, шампионите винаги са били такива, защото са били най-добри в съответните сезони и точка :) Славия не е изключение. Такива са фактите и цифрите.
А разделението преди/след 89г. е следтсвие от презумпцията, че в периода 44-89г. титлите са били присъждани от партията... аз останах с впечатлението, че ти също смяташ така.
MCMXIII написа:И един личен въпрос: На норма ли си :?:

Ти пък явно ме надценяваш :roll: тва с нормата дори не знам какво означава като израз. Няма значение.
И приятна вечер, разбира се.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 ное 2010 00:14

koko.pl написа:Добре... "купени" титли не е имало, шампионите винаги са били такива, защото са били най-добри в съответните сезони и точка :) Славия не е изключение. Такива са фактите и цифрите.
А разделението преди/след 89г. е следтсвие от презумпцията, че в периода 44-89г. титлите са били присъждани от партията... аз останах с впечатлението, че ти също смяташ така.

Щом това разбра от всичко написано, толкова по-зле. Аз мога само да напомня за не знам кой път, че темата не е за купените или некупените титли на отборите преди и след 10-ти ноември, а за награждаването на Славия през '96-та година.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”