Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот drvasko98 » 14 авг 2025 21:31

bubka написа:
MASTER_COOL написа:
drvasko98 написа:Некадърните българи с три изключителни гола днес

Отдавна казах, че Ради и Сула са моторите на отбора ви

Вероятно има предвид головете на Арда.

И на Кирилов и на Велковски и на Ковачев бяха страхотни изпълненията

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 авг 2025 21:31

Мда, за нищо не стават....някакви голове - голяма работа.

Ако им се дава възможност и ги тренират правилно в школата, нещата ще се получат, но.....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 21:32

Тази седмица съвсем спокойно може да се нарече историческа за клетия роден футбол в модерни времена, с уговорката, че Арда не профука 3 гола аванс срещу противник с вече двама изгонени. Ама едва ли.
Момчета, цели три родни отбора отиват на плейофи за влизане в групите на ЕКТ, като един така или иначе влиза със сигурност, бре! 8-)

Извод 1: За родния футбол е добре, когато мръсни мутри като ГГ не са фактори и не развалят играта и първенството с гнусните си, мръсни прийоми по оня начин.
Извод 2: Креатурите с тирета лишени от фундамент - мъртвородените франкенщайни на мутрите не липсват никому и тяхната заслужена роля в миманса е полезна за играта у нас. Когато ментаците с тирета са на мястото си по естествен начин, екосистемата на футбола у нас диша спокойно и отборите се развиват по нормален, еволюиращ начин!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 авг 2025 21:33

drvasko98 написа:
bubka написа:
MASTER_COOL написа:

Отдавна казах, че Ради и Сула са моторите на отбора ви

Вероятно има предвид головете на Арда.

И на Кирилов и на Велковски и на Ковачев бяха страхотни изпълненията

Да!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 авг 2025 21:37

TristaNNN написа:Тази седмица съвсем спокойно може да се нарече историческа за клетия роден футбол в модерни времена, с уговорката, че Арда не профука 3 гола аванс срещу противник с вече двама изгонени. Ама едва ли.
Момчета, цели три родни отбора отиват на плейофи за влизане в групите на ЕКТ, като един така или иначе влиза със сигурност, бре! 8-)

Извод 1: За родния футбол е добре, когато мръсни мутри като ГГ не са фактори и не развалят играта и първенството с гнусните си, мръсни прийоми по оня начин.
Извод 2: Креатурите с тирета лишени от фундамент - мъртвородените франкенщайни на мутрите не липсват никому и тяхната заслужена роля в миманса е полезна за играта у нас. Когато ментаците с тирета са на мястото си по естествен начин, екосистемата на футбола у нас диша спокойно и отборите се развиват по нормален, еволюиращ начин!

Спри с омразата, защото ще ти се върне особено в миг на триумф. Ще се върна, когато трябва и ще те "смачкам" психически. Запомни тези думи.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2025 21:41

Ивайло Петков си разбира от работата. Направи от Дунав от нищо нещо и с Арда същото.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 21:45

MASTER_COOL написа:....

Спри с омразата, защото ще ти се върне особено в миг на триумф. Ще се върна, когато трябва и ще те "смачкам" психически. Запомни тези думи.

Не можеш да ме смачкаш, защото си мишок, който се върти покрай силните на деня и им ближе краката. Ти имаш повече хвалебствия за нас, отколкото за любимия ти ментак с тире, бре. В темата за мача ни с азерите, а и в сините теми напоследък, имаш повече мнения от старите форумни левскари. Щял да ме смачка, разправя .... Изображение
Запомни едно от батко си: Оранжева мишка няма как да "смачка" психически син лъв. Просто природата, екосистемата не го позволяват, а срещу природните "норми" няма противодейстие. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 авг 2025 21:47

Тристанец
Живееш в заблуда. И наживо ще те разпилея и то пред публика. За разлика от теб съм реалист и научен да уважава съперника. Докато ти, си синя комплексирана мишка
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 14 авг 2025 21:50

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:....

Не можеш да ме смачкаш, защото си мишок, който се върти покрай силните на деня и им ближе краката. Ти имаш повече хвалебствия за нас, отколкото за любимия ти ментак с тире, бре. В темата за мача ни с азерите, а и в сините теми напоследък, имаш повече мнения от старите форумни левскари. Щял да ме смачка, разправя .... Изображение
Запомни едно от батко си: Оранжева мишка няма как да "смачка" психически син лъв. Просто природата, екосистемата не го позволяват, а срещу природните "норми" няма противодейстие. ;)

“Син лъв” ахахаххахаххахаха

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2025 21:51

MASTER_COOL написа:Тристанец
Живееш в заблуда. И наживо ще те разпилея и то пред публика. За разлика от теб съм реалист и научен да уважава съперника. Докато ти, си синя комплексирана мишка

Последно, какво ще ме правиш, мачкачо? "Психически" ли ще ме мачкаш или на живо пред публика? Малко ме объркваш, не знам от кое по-напред да треперя сега.Изображение
[offtopic]

Върни се в “Левски”