Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Рио 2016 - Българските участници
Някой се еб*ваше по-рано с една тема ама... мисля че Плевнелиев трябва да стане талисман и да го влачат по световни и олимпийски, майната му на президентството. 
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Никой не ни е прецаквал аре стига ся. Медала си е постижение сред тея отбори, така че куp за всичко останало.
Не съм специалист в гимнастиката, но според мен разликата в първото изпълнение между българките и рускините , не е само 0.100, по-висока оценка на първи уред можеше да ни осигури сребро, но въпреки всичко и всички момичетата заслужават само адмирации.
- botevist_75
- Контакти:
Re: Без Плевнелиев - допинг скандал, с Плевнелиев - медал!!!
1982 написа:Гамаюне, глей какво става в матушка Россия.
Руската състезателка по борба Ина Тражукова обвини във физически тормоз президента на местната федерация Михаил Мамиашвили. Тя твърди, че шефът я нападнал с шамари след загубената среща за бронза в кат. до 63 кг от Моника Михалик (Полша).
„След края на състезанието ме пресрещна президентът на федерацията Михаил Мамиашвили, който беше пиян. Той започна да ми говори грубо, да ме обижда и ме удари два пъти по лицето. Всичко това се случи пред свидетели. След като се прибера в Русия, планирам да напиша заявление в прокуратурата, както и да се обърна с информация за случилото се пред министъра на спорта на Русия”, заяви 25-годишната Тражукова.
Нищо работа. Ако ънкъл Джо беше жив,след това 5 място по медали,цялата олимпийска делегация,щеше да бъде пратена да стори Байкало-Амурската магистрала
1982 написа:2 олимпиади подред вече нямаме олимпийски шампион ....... от Пекин 2008.
Явно това ни е вече максимумът ..... 2-3 медала, сребро и най-вече бронз.![]()
![]()
Надеждата ми за някакви оставки и коренна промяна са утопични, сега всички ще се скрият зад тези 3 медала, дори сигурно ще отчетат, че се развиваме, все пак в Лондон бяха 2.![]()
![]()
Истината е, че няма надежда за българския спорт.![]()
Хрантутниците и кърлежите ще продължат да си смучат, ще си се радваме на някакни епизодични неща и те така ....
То това ни е основният проблем на нас, че се радваме на трети, четвърти и осми места, полуфинали итн.
И си ги пишем като мега успехи.Манталитет.
Само женски медали от олимпиадата.
А ансамбъла при всичките трудности и перипети и с една резерва това си е успех.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Само отбелязвам, че и трите ни медала са спечелени от жени. Явно ние мъжете сме гола вода, поне едно медалче някъде да бяхме откраднали. Особено в борбата 2-ра олимпиада никакви медали.
- botevist_75
- Контакти:
Сега видях,че дори Фиджи имат златен медал 
- fabregas_949
- Контакти:
botevist_75 написа:Сега видях,че дори Фиджи имат златен медал
Пуерто Рико спечелиха първия си изобщо ...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
botevist_75 написа:Сега видях,че дори Фиджи имат златен медал
И полу-легалното формирование Косово има злато.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Добре бе пичове откъде да дойде това злато?
1982,ти оплюваш всичко и все мрънкаш за нещо.
1982,ти оплюваш всичко и все мрънкаш за нещо.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]