Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Мнениеот ivan56 » 21 авг 2016 16:26

1982 написа:Не знам, аз хвърлях по едно на лайвскора в сайта на олимпиадата, при 5-5 май стана нещо ......... щото първо дадоха 5-7, а после го обърнаха 7-5.

Да, вместо 2 точки за пуерториканчето, които си бяха напълно заслужени, след гледане на мониторите 3 за узбека. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Re: Без Плевнелиев - допинг скандал, с Плевнелиев - медал!!!

Мнениеот 1982 » 21 авг 2016 16:28

Гамаюне, глей какво става в матушка Россия. 8-)

Руската състезателка по борба Ина Тражукова обвини във физически тормоз президента на местната федерация Михаил Мамиашвили. Тя твърди, че шефът я нападнал с шамари след загубената среща за бронза в кат. до 63 кг от Моника Михалик (Полша).

„След края на състезанието ме пресрещна президентът на федерацията Михаил Мамиашвили, който беше пиян. Той започна да ми говори грубо, да ме обижда и ме удари два пъти по лицето. Всичко това се случи пред свидетели. След като се прибера в Русия, планирам да напиша заявление в прокуратурата, както и да се обърна с информация за случилото се пред министъра на спорта на Русия”, заяви 25-годишната Тражукова.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2016 16:32

Е, то борбата, както и художествената гимнастика, отдавна си е СССР мафия. В смисъл, пада яко бутане на състезателите от бившия Съюз.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 авг 2016 16:43

Аман от съдийски спортове. Това което направиха преди малко в борбата дори в бокса го нямаше на тази олимпиада. Все едно във футбола да вкараш гол и съдията да отсъди автогол.Малко странно сравнение от моя странна, но точно така си беше. Ако бях на мястото на перуанеца нямаше да стисна ръката на съдията, и да напусна тепиха преди да са вдигнали ръката на съперника. Точно за това довечера от гимнастичките очаквам максимум бронз,но при положение , че са перфектни,ако стане някоя грешка като вчера, никой няма да ни е виновен.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 авг 2016 16:43

Алкохола не прощава :lol:

„Всеки е дошъл тук да воюва за флага, за страната, за роднините и за семейството. Трябва да се воюва и умира на тепиха, а не да се дават глуповати интервюта и да се търси псевдо популярност. А при нея не видях това отношение: е, какво пък, аз загубих, помислих и пет минути по-късно вече съм в социалните мрежи… А какво бях длъжен да направя с нея? Да поощрявам нейното равнодушие и безволие? Да търся думи за утеха? На кого? Тя трябваше да си остане у дома! Или да каже: аз ще ви предам! В най-трудния момент ще ви предам! Аз няма да полагам усилия, не ме викайте в отбора. Аз задължително ще ви предам. Ето, сега всички говорят: Мамиашвили се отнася строго. А как трябва да се отнасям? Да им бърша сополите?”, избълва босът на руската борба.

Президентът на Олимпийския комитет на Русия Александър Жуков призова Мамиашвили да се вземе в ръце и да се държи на положение. „Нашите ръководители трябва да се стремят да се владеят. Разбираемо е, че е трудно да се сдържат емоциите, но на първо място това е спорт. А в спорта има победи и загуби и към тях трябва да се отнасяме с повече спокойствие”, заяви той.

Припомняме ви, че в четвъртък Мамиашвили разкритикува рускините Наталия Воробьова и Валерия Коблова, които спечелиха сребърни медали в свободната борба на Олимпийските игри, наричайки ги „нищожества”.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 21 авг 2016 16:56

Добре де - тук има ли някой да харесва Плевналиев? Ако няма - как е избран въобще, като никой не го харесва. Защото аз не познавам НИТО ЕДИН , който да го харесва и да се гордее с него.

Потребителски аватар
1982

Re: Рио 2016 - Българските участници

Мнениеот 1982 » 21 авг 2016 17:11

Тия, руснаците, явно още ходят на олимпиадите като на война ..... трябвало да се умира на тепиха. :mrgreen: Да се воюва за роднините, флага и не знам си още каква. :mrgreen: :mrgreen:

А тоя пиян пуяк що не скочи на някой от руските борци, особено тея в по-тежките категории ??! :lol: :lol: Или е по-лесно да посяга на жените, че ......

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 авг 2016 17:16

Чудя се на себе си защо я гледам тази гимнастиката ? Рускините изпуснаха лентите направиха още няколко грешки и пак са пред Израел, който нямаха такива фрапиращи грешки.Сигурен съм, че до края много държави, който ще се представят по-добре от тях, ще са зад тях в класирането.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 авг 2016 17:20

veni__85 написа:Чудя се на себе си защо я гледам тази гимнастиката ? Рускините изпуснаха лентите направиха още няколко грешки и пак са пред Израел, който нямаха такива фрапиращи грешки.

А, това е само прегледа. :lol:
Рускините трябва едновременно да изтърват петте ленти, че да им дадат слаба оценка.
Така си е от едно време, ама не можем да си кривим душата, че съчетанията им са най трудни и най-оригинални.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 авг 2016 17:22

Ако не сме ние поне да са рускините. Каква Испания това е плаж. И беларускините сбъркаха, ние ако не го направим двете съчетания с медал сто про.

Върни се в “Рио 2016”