"По изключително емоционален начин бе посрещнат днес олимпиецът ни Тихомир Иванов в родния Плевен. Десетки роднини, познати, приятели и съседи на лекоатлета се събраха следобед пред вход Г на блок 48 в „Сторгозия“, за да поздравят гордостта на Плевен, „въоръжени“ с букети цветя, знамена и бонбони. Сред посрещачите бяха също Теменуга Тодорова от Отдел „Младежки дейности, спорт и туризъм” в Община Плевен и експертът на Министерството на младежта и спорта за областите Плевен и Ловеч Атанас Кършев.
Точно в 16.30 ч. автомобилът, с който Тихомир и треньорът му Георги Гетов пътуваха от София, спря пред блока, а героите бяха посрещнати с бурни скандирания. Въпреки видимата умора от дългото пътуване, Тишо отдели внимание на всеки и не отказа на никого снимка за спомен."
http://plevenzapleven.bg/blog/2016/08/1 ... BC-125369/
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AcMWaQlr6tw[/youtube]
Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
THE G.A.M.E
Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Браво, момчето го заслужава !
Има сериозно бъдеще... Още повече че от интервютата му личи, че не е за едната слава и ще залага изключително и само на спорта.
Има сериозно бъдеще... Още повече че от интервютата му личи, че не е за едната слава и ще залага изключително и само на спорта.
- Federer91
- Контакти:
Пфф, дори Дубов, който изглеждаше доста силен, не успя да вземе медал. Вярно, че азера му бил неудобен, ама както и срещу грузинеца, чудесно начало, поведе с 4:0 и после трънци... Разочарован съм.
Малко е бавен на фона на останалите. Тия от кавказките републики и бившия СССР са изроди, много са бързи !
Мисля че имаше и малшанс на жребия да срещне толкова силни борци след чвтвъртфинала и двамата световни шампиони !
И аз останах с впечатление че не даде всичко, далеч от спортния хъс на Елица !
Всеки се бори за мястото под слънцето, тярбва да дадеш всичко от себе си ..а много от нашите не го правят с изключение на няколко човека !
Дотук поздравления за Елица , Ивет, оня джудиста Ивайло, Тихомир., долу горе Дубов и Байряков, и бадминтонистките и това е ! Боксьорите също паднаха с чест. Остават ансамбъла и Мирела !. Това са десетина човека които са представиха добре и дадоха максимума, останалите - туристи !
Имаше и фраприращи примери - оня на стипълчейза, любимеца Георги Иванов гюллето известен с прякора си "Мистър Три Фаула", кануто и гребането, всички стрелци, скачачите на троен скок, оня Панчо на фехтовка който би някакъв световен шампион и после бе пометен от германец, който пък загуби безславно от друг фехтовач.. Гришо и той - даже не се и изпоти, а сега гледам мачка на добре платен турнир !
Мисля че имаше и малшанс на жребия да срещне толкова силни борци след чвтвъртфинала и двамата световни шампиони !
И аз останах с впечатление че не даде всичко, далеч от спортния хъс на Елица !
Всеки се бори за мястото под слънцето, тярбва да дадеш всичко от себе си ..а много от нашите не го правят с изключение на няколко човека !
Дотук поздравления за Елица , Ивет, оня джудиста Ивайло, Тихомир., долу горе Дубов и Байряков, и бадминтонистките и това е ! Боксьорите също паднаха с чест. Остават ансамбъла и Мирела !. Това са десетина човека които са представиха добре и дадоха максимума, останалите - туристи !
Имаше и фраприращи примери - оня на стипълчейза, любимеца Георги Иванов гюллето известен с прякора си "Мистър Три Фаула", кануто и гребането, всички стрелци, скачачите на троен скок, оня Панчо на фехтовка който би някакъв световен шампион и после бе пометен от германец, който пък загуби безславно от друг фехтовач.. Гришо и той - даже не се и изпоти, а сега гледам мачка на добре платен турнир !
Само не разбрах защо даваха тоя глупав баскетбол вместо съревнованието при гимнастичките. Наше участие в един от най-силните ни спортове, примесено с красота и изящност срещу някакви, за които ако кажа какво мисля за тях трябва да наруша няколко от правилата на форума и които по няколко още телевизии можеха да бъдат гледани.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Тоя "глупав баскетбол" е топ сблъсъкът на последното десетилетие на ниво национални отбори, с удоволствие го гледах, вместо да гледам как ми се чепят някакви пикли, с цялото ми уважение към тях. 
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Въпрос на вкус.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
-
THE G.A.M.E
doktora25 написа:
Само не разбрах защо даваха тоя глупав баскетбол вместо съревнованието при гимнастичките. Наше участие в един от най-силните ни спортове, примесено с красота и изящност срещу някакви, за които ако кажа какво мисля за тях трябва да наруша няколко от правилата на форума и които по няколко още телевизии можеха да бъдат гледани.
Братле, ама ти си тролиш ей-така, а ?
БНТ са си доказани идиоти, но в случая предупредиха изрично зрителите си ( за разлика от двубоя на Дубов ) ... Че по единият канал ще върви баскета ( доста интересен мач, за спортни ценители ) ... А по-другият ще си върви гимнастиката.
Не е голяма философия... Дори и човек да е пропуснал съобщението, за 2-3 секунди да прецъка каналите ...
Ти сега да не искаш по всички канали да върви гимнастика ?
Да оставим на страна, че по каналите на БСК също вървеше гимнастиката ...
Аз па се насладих и на двете събития... Не беше трудно, както споменах - въпрос на секунди.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 20 авг 2016 00:19, променено общо 1 път.
Баскета го разкараха от БНТ 1 веднага, щом почна мачът на Дубов за бронза, та ме пратиха да търся БНТ ХД, за да си догледам Испания и САЩ. Тъй че не ги винете хората.
Тази Олимпиада е последна за още един велик спортист, Пау Гасол. Грехота е да не му се насладя на всяка секунда прекарана на Олимпидата.
Тази Олимпиада е последна за още един велик спортист, Пау Гасол. Грехота е да не му се насладя на всяка секунда прекарана на Олимпидата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
THE G.A.M.E
1982 написа:
Тази Олимпиада е последна за още един велик спортист, Пау Гасол. Грехота е да не му се насладя на всяка секунда прекарана на Олимпиадата.
ФАКТ !
За съжаление и Ману Джинобили си изпя лебедовата песен ...